ljubljenje nije prevara, niti je sex.. imam cudno razmisljanje sto se toga tice...
prosle godine kad sam bila u svojoj "najozbiljnijoj vezi" (

) saznala sam da me devojka "varala" preko neta... pricala svima da je single, da hoce vezu, da je usamljena i sta vise ne, a ja kod nje u stanu u susednoj sobi :loony:
kad smo raskinule, ona je odmah sutradan iscimala neku fuficu iz Nisa i smuvale se one kao jos ranije preko neta...
posle nekog vremena me molila, kumila i ljubila zemlju po kojoj hodam da se pomirimo, zato sto jelte ona me nije varala, nije se sa tom devojkom ni ljubila ni kresala, samo su se pisale...
a ja sam joj rekla da bi mi bolje bilo da sam znala da se jebala sa njom i sta vec, ne bi tolko povredjena bila.
sad imam "dogovor" sa devojkom da mozemo da radimo sta hocemo dokle god tu nisu ukljucene emocije jace prirode... i dokle god 100% pricamo jedna drugoj sta nam se dogadja u zivotu po tom pitanju..
dobro, kod nas je to verovatno i zbog faktora daljine.. ne mogu da ocekujem od devojke od 20 godina da sedi vikendom kuci skrstenih ruku i ceka kraj meseca da sa mnom provede vikend...
prevara bi bila da obe lazemo da smo u vezi, da se jebemo na svakom koraku, a kad smo zajedno da se gledamo i "ja bi se pre ubila nego da te prevarim"