Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Oziris

ljubljenje sa drugom osobom je pre indikacija da imamo problem u vezi nego sto je prevara...

Kod mene je ljubljenje indikacija da zelim da se ljubim, nothing more nothing less :shrug:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Hys.

Posto sam u poliamornim odnosima, ono, postoje pravila ovako onako (gde ja imam neke grozomorne duple arsine, mada ne uvek, i odredjenim fazama, ali to je druga tema) pa ko moze sta i kako....blabla...

Medjutim, neke stvari je malo glupo definisati, odredjivati, pa cak i u takvim odnosima koji su jako outspoken inace, ostaju neke "sive zone"

Lm, insipirisana STD HIV temom (decka sejlor je kriva) sledi moje pitanje:

Jel vam ljubljenje prevara? I, da li ste komunicirali sa partnerkom/kama da li to smeta ili ne?
Koliko vam smeta (ako vam smeta)?
Pa nije. Mislim ovisno o dogovoru i namerama i da li se to radi iza ledja ili se o tome govori.

Meni sam cin nije problematican, ali s druge strane zahtevam lojalnost i otvorenost od ljudi, pa moze biti problema sa te strane, ako se to ne ispostuje.
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by Galateja
Originally posted by EYA

sex je gimnastika, a ljubljenje vezba za misice lica :eya:
...onda je duša nešto što pripada kori velikog mozga, čini mi se da je hipotalamus kriv. :D

Ako mnoštvo toga somatski determinišemo, da li u taj 'paket' upada i duša? Ako ne, šta su onda duša i ljubav?
dusha je srz mog bica, a ljubav stanje.
ili volim ili ne volim, ali to nema veze ni sa ljubljenjem, ni sa sexom, ni sa posedovanjem.
zar niko od vas nije voleo osobu koja mu ne pripada :puzzle:

zapravo, ako osecam da je neka osoba moja dushom, onda mi je tek potpuno svejedno sa kim ce da se ljubi i ostalo, jer je to potpuno sporedno u odnosu na ono sto prava ljubav pruza, osecaj ispunjenosti i rasta, srece kad provodis vreme sa tom osobom, a ne nesrece sto ga ona provodi sa nekom drugom osobom... zapravo, tada mozemo izjednaciti i pijenje kafe sa sexom !

ljubomora = nesigurnost u sopstvenu vrednost
mislim, ako ce da ode sto se sa nekim lepo ljubila, ili jebala, moze isto tako da ode i zato sto se sa nekim lepo smejal uz kafu, ili sto ima veci stan... i slobodno nek ide!
jer, da me voli, ne bi nikad poredila, a ako me ne voli, onda bolje da se ne zavaramo i gubimo vreme, svakako nije moja :seaman:
Korisnikov avatar
By IriS
:wow: ^

blago onoj koja je sa tobom u vezi. :lepeza:
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by sofia
Originally posted by EYA

zar niko od vas nije voleo osobu koja mu ne pripada :puzzle:

Jesam.
Ni tada se random ne ljubakam :retard:
realno, to sa kim ces i da li ces se ljubakati uopste, je stvar izbora, ili trenutka (kako kome)
ali je sustina u pitanju da li bi da se poljubis sa nekim to umanjilo tvoju ljubav prema nekom drugom ?
Korisnikov avatar
By sofia
realno, tako nesto je u mom slucaju nerealno :psiholog: jer ja zelim poljubiti samo tu, odredjenu personu
stoga kazem :retard:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Poljubac nije bilo kakva prevara: poljubac je najveca prevara u spektru fizickih odnosa.
By ...Sitnicava...
Odgovorila je većina ljudi onako kako bih ja.
Dakle, sve je stvar dogovora.
U odredjenoj fazi veze verujem da mi ne bi smetalo ljubljenje okolo od strane devojke mi.
Zanima me razlog postavljanja teme s obzirom na to da sam sigurna da Hys nije očekivala da dobije bog zna kakav revolucionarni odgovor. :)
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by Hys.
Originally posted by 4NY K3Y

u monogamnoj jeste prevara, a u ostalima je stvar dogovora
ali i u monogamnoj vezi, poljubac sa nekim u nekom klubu i seks ne mogu biti isto, zar ne...

pa, nisu isto, naravno, ali bih se ja izbedacila

jer, nekako, ako je to potpuno sasvim apsolutno monogamna veza, ja ovo:

Originally posted by hlaefdige

zavisi sta smo se dogovorile...

...inace, poljubac mi nije u rangu sa seksom, dobro...ali da je prevara - jeste.....(ako nije dogovor takav, jel'te)

a vec sam pisala...prevaru bih oprostila vrlo verovatno...

nikada ne bih mogla

mislim - da oprostim prevaru

mogla bih da nekako (tesko, vrlo tesko) predjem preko toga, ali bas da oprostim - jbg, ne
Korisnikov avatar
By Dzi
Obrni, okreni - prevara je.

"Zelim da te zagrlim,ali zagrljaj vodi poljupcu,poljubac vodi ujedanju,ujedanje vodi skidanju,skidanje vodi...Ma daj...Dodji zagrli me! ..."
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Dzi

Obrni, okreni - prevara je.

"Zelim da te zagrlim,ali zagrljaj vodi poljupcu,poljubac vodi ujedanju,ujedanje vodi skidanju,skidanje vodi...Ma daj...Dodji zagrli me! ..."
:lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by ...Sitnicava...

Zanima me razlog postavljanja teme s obzirom na to da sam sigurna da Hys nije očekivala da dobije bog zna kakav revolucionarni odgovor. :)
Zanima me kako ce ljudi razlicito odgovoriti :)

A jos i Eya odgovara, de ces vece srece :yay:
Korisnikov avatar
By tintily
Ljubim se samo sa zenama koje mi se jako dopadnu. A kada prema nekoj pocnem da gajim emocije vise ne zelim da ljubim ni jednu drugu.
Lakse bih podnela da mi draga kaze da se sexala sa nekom drugom nego da su se samo ljubile.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ljubljenje nije prevara, niti je sex.. imam cudno razmisljanje sto se toga tice...

prosle godine kad sam bila u svojoj "najozbiljnijoj vezi" ( :roflmao: ) saznala sam da me devojka "varala" preko neta... pricala svima da je single, da hoce vezu, da je usamljena i sta vise ne, a ja kod nje u stanu u susednoj sobi :loony:

kad smo raskinule, ona je odmah sutradan iscimala neku fuficu iz Nisa i smuvale se one kao jos ranije preko neta...
posle nekog vremena me molila, kumila i ljubila zemlju po kojoj hodam da se pomirimo, zato sto jelte ona me nije varala, nije se sa tom devojkom ni ljubila ni kresala, samo su se pisale...
a ja sam joj rekla da bi mi bolje bilo da sam znala da se jebala sa njom i sta vec, ne bi tolko povredjena bila.

sad imam "dogovor" sa devojkom da mozemo da radimo sta hocemo dokle god tu nisu ukljucene emocije jace prirode... i dokle god 100% pricamo jedna drugoj sta nam se dogadja u zivotu po tom pitanju..

dobro, kod nas je to verovatno i zbog faktora daljine.. ne mogu da ocekujem od devojke od 20 godina da sedi vikendom kuci skrstenih ruku i ceka kraj meseca da sa mnom provede vikend... :nerd:

prevara bi bila da obe lazemo da smo u vezi, da se jebemo na svakom koraku, a kad smo zajedno da se gledamo i "ja bi se pre ubila nego da te prevarim" :psiholog:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Nema dogovora, samo ja mogu da iztrazujem njenu usnu duplju i ostale supljine.. :hvala:
Korisnikov avatar
By gnossienne
Ne mogu da se ljubim ako nisam zaljubljena ili volim, a pošto se tako emotivno vezujem samo za jednu osobu u datom vremenu i ne radim to. Ljubljenje samo za sebe, kao radnja, mi ne znači ništa i odbojno mi je kao da pijem iz čaše koju je već neko koristio.
Korisnikov avatar
By gnossienne
Letimično sam čitala i pogrešno shvatila temu, ali poenta je ista. Dakle, nema ljubljenja sa strane. Neprihvatljivo mi je, jer poljupce doživljavam kao izraz posebne bliskosti rezervisan isključivo za nju i mene.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja stvarno ljubljenje ne dozivljavam tako "tragicno"...mislim da ima vise predumisljaja da dodje do nekog seksa nego do poljupca...bar kod mene...prosto, fizicki ima vise vremena da se dozovem pameti...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!