Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Azdaja
ne gledam, hejtujem - cujem komsinicu/ preko puta mene kuca kako ceo dan pusta zeljka :daubijemnjuilisebe:

ej pa "mi" pobedjujemo na juroviziji u bakuu... imamo tamo protekciju, zato nam je alijev i ostala azerbejdzanska ekipa uvalila one spomenike u ns i bg :awesome:
ha! sad sam ukapiraL, znaci to je bila cena da zex seljober pobedi :drama:
Korisnikov avatar
By Mia123
Ko je pogledao celo prvo polufinale, ako se nije upucao nakon toga, nesto sa njim nije u redu.
Pola covek-pola Eurosong prolazi lagano sa svojom zapomagalicom.
By Sixto
Polufinale je bozja dosada. Albanija je nesto vredela, ostalo je sve smucaj pa prospi.

Kad ce neko Jedwardima objasniti da im imidz radioaktivnih mrava sa epilepsijom nece doneti pobedu, cak ni drugu godinu zaredom.
Korisnikov avatar
By *deni*
Meni se čini da se komentator neprestano sprdao, zadržavajući pri tome ozbiljan ton.
Slobodanka i slične gluposti, ma daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj !!!!!
:redaljka:
Korisnikov avatar
By *deni*
'' Nemamo vremena da se oduševljavamo upravo završenim nastupom, jer je već na redu sledeća takmičarska pesma.. ''

Tiha ironija i sarkazam.
:cvet:
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2382552#p2382552]Dr_Shortbus napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2382524#p2382524]АlexxэlA napisao:[/url]"Eleftheria alias Slobodanka" :smeh:
Jesi čula?! :smeh:
I to ju je par puta mrtav - 'ladan nazvao Slobodankom, bez dodatnih objašnjenja o tome kako se ona stvarno zove i da je ekvivalent njenom imenu u srpskom jeziku - Slobodanka.
:redaljka:
Korisnikov avatar
By Stripi
Meni je Grčka onako pravo krizno vesela :-)
Korisnikov avatar
By *deni*
Osetio sam potrebu da dam jedan komentar sa kritikom na račun politike ovog Foruma i to kroz prizmu nastupa ruskih predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu.
Dakle, nastup vremešnih babuškica ispred cele Rusije na ovom renomiranom takmičenju pokazuje da u svetu nije više toliko dominantan diktat mladosti, zgodnoće i jedrosti, već da i osobe u poznoj starosti mogu da predstavljaju čitavu jednu i to koliku državu, pa čak i da se ekspresno plasiraju u finale Eurosonga.
Zato tražim da se preispita pre nekoliko godina utvrđen i danas važeći stav upravnika Foruma da su žene u godinama nepoželjne kao korisnice ovog Foruma.
:eureka:
Korisnikov avatar
By Insorcer
Dakako i ovaj put navijam za Merkelovu!
Korisnikov avatar
By Oziris
Gledajuci prvo polufinalno vece Evrovizije i Ramba Amadeusa zakljucila sam da:

- mi muskarci sa dugom kosom deluju prljavo i neokupano ukoliko ista nije cista, leprsava, bez ikakvih zamascujucih i zauljujucih produkata na njoj.

- ne stoji svakome tuxedo.
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2383291#p2383291]Delete napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2382729#p2382729]*deni* napisao:[/url]
Zato tražim da se preispita pre nekoliko godina utvrđen i danas važeći stav upravnika Foruma da su žene u godinama nepoželjne kao korisnice ovog Foruma.
:eureka:
Deni, dragi, potkrepi dokazima tu tvrdnju, ja se ne secam da je bilo reci o tome.
Meni su babuske istinski simpaticne.
Šta ima da potkrepljujem, kad se zna da je unic0rn isterao sve babe sa Foruma i to sa obrazloženjem da na Forumu nema mesta za stare ljude. Znači, čist fašizam!
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2383276#p2383276]Oziris napisao:[/url]Gledajuci prvo polufinalno vece Evrovizije i Ramba Amadeusa zakljucila sam da:

- mi muskarci sa dugom kosom deluju prljavo i neokupano ukoliko ista nije cista, leprsava, bez ikakvih zamascujucih i zauljujucih produkata na njoj.

- ne stoji svakome tuxedo.
Rambo je bio divan.

Gledajuci prvo polufinalno vece, mogu da kazem da najjaci utisak ostavljaju Natig Ritam Grupa, oni koji su tamo negde oko glasanja uveseljavali ubliku. Mila majko i rezervna majko, kako pokidase ! :veverica: :veverica: :veverica:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ruku na srce, pesma je lepa, slušljiva, samo što je meni Jokse i njegovih tipičnih radova preko glave, a ovo je tipična pesma iz njegove radionice, zato od samog starta postoji animozitet prema njojzi.
Ali, dakako, navijamo za Joksu.
:klap:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!