- 15 Maj 2012, 18:55
@Mali-Princ19 Meni se skoro dogodila identična situacija. Inače, i ja sam iz Leskovca, a bivši dečko u koga sam još uvek zaljubljen je takođe odavde, ali radi u Bg-u. Došao je u Le na odmor i tom prilikom smo se videli u više navrata. Kada se došlo vreme da se vrati za Bg, plakao sam kao kiša. Onda mi je u poruci napisao da uradimo nešto povodom toga što smo razdvojeni i pitao me koje su nam opcije. Predložio mi je da dođem u Bg i potražim posao kako bi bili blizu jedan drugog, ali mi je i napomenuo kako za početak nećemo moći da živimo zajedno iz razloga jer mu je previše komplikovano da trenutno razmišlja o traženju novog stana jer ovaj u kome je trenutno već duže vreme deli sa cimerom. Pošto meni najbolji prijatelj takođe radi i živi ovde, palo mi je na pamet da živim s njim. Dosta sam razmišljao i poslušao svoje srce koje mi je govorilo da odem. Onda sam spakovao svoje stvari i sa 150€ krenuo. Bilo je dana kada sam imao para samo za jedan obrok, ali to mi nije bilo bitno. Bio sam srecan uprkos svemu jer sam blizu njega. U početku je sve bilo lepo, a onda je počeo da mi se ne javlja i izmišlja svakakve izgovore kako se ne bi videli... Mislim da ima nekog drugog. Oseti se to. Ja sam se za kratko vreme zaposlio i sada radim. I patim. Čekam da se javi, ali ništa. Plačem svaki dan i razmišljam da se vratim kući jer je, pored posla, on bio glavni motiv mog dolaska ovde. Prema tome, mogu samo da ti dam najiskreniji savet da dooobro promisliš glavom pre nego što se odvažiš na takav potez. Ne mora da znači da će ti se desiti ono što je meni, ali ipak...