Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Herald
12:09 - Četiri tačke dogovora
Kakao sazanje "Blic", koalicija oko DS-a i SPS - PUPS - JS usaglasile su danas četiri tačke sporazuma:

1) Nastaviće zajedničko političko delovanje u budućnosti.

2) Zajednički će raditi na formiranju parlamentarne većine u Narodnoj skupštini, kao i skupštinama lokalnih samouprava, gradu Beogradu i Vojvodini.

3) Koalicija SPS - PUPS - JS će u drugom krugu izbora za predsednika podržati Borisa Tadića.

4) Sva kadrovska pitanja u konstituisanju organa vlasti i lokalnih samouprava biće predmet daljeg razgovora posle završenih izbora za predsednika Srbije.

http://www.blic.rs/izbori-2012/vesti/11 ... ali-Tadica" target="_blank
Korisnikov avatar
By Burak
Zlo i naopako... Gade mi se svi sa onim debelim krmkom što dijeli junice po jagodini i neki dan se dere iz sveg glasa: Glasajte za Borisa!
:pljuje:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pitam se da li je Dačić već obezbedio mesto premijera...

Onda ću ja u drugom krugu predsedničkih izbora za Tomu, rešeno je, ne želim svu vlast u rukama jedne stranke!
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Jeste.
Fakticki, vlast je u rukama dve stranke. Dobrodosli u trostranacki sistem.
Korisnikov avatar
By Vel boy
derane, na vama u Srbiji je da pritiskate Tadica, ali prvo i pre svega Dachica, da otkache palmu! ja da sam u Srbiji aktivisao bih se u tom pravcu na nachin da i Tadic i Dachic s hvate potrebu toga a bez otudjivanja gej zajednice od Tadica/Dachica i obratno.
Korisnikov avatar
By Stripi
Jes vala!
Ko što si srušio Busha u Americi :lol:
By Sixto
Ali meni je najjaci utisak protekla dva dana Canak i Jerkovka koji hvale SPS! Lizanje govana koja se nisu ni oladila od kako ih izasrase! Pa to je za prevrnuti se! :lol:
Korisnikov avatar
By Stripi
sve to treba potaracat motikama i vilama, majke mi.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Koliko je meni poznato, Canak je rekao da nece sedeti u Vladi u kojoj je premijer Prasence. Za Jerkovku ne bih znala sta govori, jerbo me ni ne interesira previse. Radice sta joj babo kaze.
Korisnikov avatar
By V25
Pre bih podneo da u koaliciju uđu DS i SNS i jednom za svagda eliminišu SPS iz bilo koje kombinacije. Užasno je da jedna mangulica dobije 17% glasova.
Korisnikov avatar
By deran
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2379315#p2379315]Wilhelmina napisao:[/url]Koliko je meni poznato, Canak je rekao da nece sedeti u Vladi u kojoj je premijer Prasence.

koliko se sećam,čanak je zaaista pravio najmanje političkih svinjarija,što me opet vraća na kikindu u kako će sastaviti gradsku vladu...

Vel boy napisao:derane, na vama u Srbiji je da pritiskate Tadica...
a ti mi se nećeš izvući sa tim vi u srbiji,pošto kada su ovakve teme u pitanju,pišeš kao da živiš na dve kuće od mene...

i što se pristiskanja tiče,rado bih ja to pritiskao,ooooo i te kako-sve dok ne pomodre,pa ne pobele...
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2379388#p2379388]deran napisao:[/url]
a ti mi se nećeš izvući sa tim vi u srbiji,pošto kada su ovakve teme u pitanju,pišeš kao da živiš na dve kuće od mene...

i što se pristiskanja tiče,rado bih ja to pritiskao,ooooo i te kako-sve dok ne pomodre,pa ne pobele...
samo rekoh dajuci vam ideje shta da radite- stvorite antipalminske pokrete, pokrenite ozbiljne snazne antipalminske peticije, antipalminske demonstracije, stalno objashnjavajte tj. pritiskajte Tadica i Dachica koliko i zashto je potrebno da otkache palmu.... :eureka:
dakle, ja vam dajem ideje shta raditi a te ideje su iste stvari koje su radjene ovde u Americi protiv bush-a..... :eureka:

p.s. eno najnoviji bash danashnji primer. Ombudsman Sasha Jankovic lepo kaze da je palma zloupotrebio i izlozio opasnosti decu u Jagodini u onom proshlojesenskom sranju od mitinga. iskoristimo/te ovu priliku da konachno jasno i glasno Srbiji objasnimo/te koje je govno palma i da ga se obuzda!!!
Korisnikov avatar
By Vel boy
ne, samo odgovaram u istom duhu u kom se Stripi obratio meni. rekoh da, kad se vec ruga, zapravo jesam ZAJEDNO s svim ostalim progresivnijim Amerikancima srushio bush-a. chinjenice.
Korisnikov avatar
By deran
kako ste ga rušili,kad je bio dva mandata...
Korisnikov avatar
By Vel boy
znam da su ludi od Amerikanaca bili prevagnuli 2004-e pa izabrali opet bush-a, ali su od tad pa nadalje taj bush i njegovi ludi od Amerikanaca strmoglavo padali nizbrdo. uchinite da palma od sada (eno pridruzite se ombudsmanovoj Sashinoj akciji! :yes: ) pa nadalje takodje strmoglavo padne nizbrdo. :)
Korisnikov avatar
By deran
dakle,srušio si buša tako što po ustavu carstva od USA nije više imao prava da se kandiduje... :lol:
Korisnikov avatar
By Stripi
Yeah.
For the girl power i te priče.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!