Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Kupidon
Duze vreme pratim forum, do sada nisam imao hrabrosti da priznam sebi neke stvari vezane za prihvatanje svoje seksualnosti ali svakim danom sve vise napredujem pa evo i prvog posta... Potrebna mi je pomoc ili bar neki savet kako da indirektno saznam da li je odredjeni momak gay?
Upoznali smo se u teretani na treninzima i od tada postali jako bliski, pre svakog treninga idem po njega autom do fakulteta pa zajedno idemo na trening posle koga idemo zajedno i na rucak.... Ja sam bio u fazonu ( vidim ono sto zelim da vidim) jer je mnogo lep, pametan i sve u superlativu o njemu ali onda odredjenim postupcima sa njegove strane u meni se budi sumlja... Evo par pr... : odusevi se sto smo obojica vage u horoskopu, radim cucanj u teretani a on stoji iza i kao iz sale pocne da me mazi po grudima, prica mi kako je kao mladji mnogo masturbirao, ne voli fudbal, kaze nema nista protiv gay populacije, masira me dok stojimo, grli po kolima kao " drugarski".... Znam glupo je ovako taksativno nabrajanje ali ako pisem sve bice 15 strana.... Kad ovo sagledam sto sam napisao deluje gay ali opet ima i druga strana... Prica kako je spavao sa nekom matorkom, kako menja devojke, kako je zavodnik i sl. a opet ga nisam do sada ni video sa nekom....
Bojim se ako pokusam nesto da ne upropastim prijateljstvo a ako ne pokusam izgubim mnogo vise.... On je inace mladji od mene tj. njemu je 23 god i studira medicinu a meni je 28 i zavrsio sam pravo....

Unapred hvala svima na pomoci!
Korisnikov avatar
By deran
da budem mudar i kažem "pitaj ga otvoreno"...?

i molim te,ne znam zašto mi to toliko smeta,ali ajde više ne sumLJaj...
By Kragi
Cak i da je gay, a jeste cim studira medicinu, taj vas horoskop mi se cini neskladnim da biste imali nesto vise od prijateljstva. :smeh: :smeh: :smeh:
By Glasnik
Ah, uvek iste dileme...
Prokleti zgodni, opušteni, ''str8-looking'' momci. :drama:

Kratak odgovor: Ne postoji način da 100% znaš, osim ako ti se sam ne autuje ili ga autuje neko ko mu je blizak pa zna ili ga pitaš direktno. :D
Dug odgovor: Mogli bismo da teoretišemo do sutra, al od toga slaba vajda. :)

Rizik je uvek tvoj. Pa sad...
Možda budeš u pravu pa se tu izrodi nešto više, a možeš i da doživiš potpunu suprotnost.

Good luck.
I javi šta je bilo. :lol:

Edit: @Kragi: :lol:
Korisnikov avatar
By Tungi
Da ne bi i dalje sumLJao, predlažem ti da počneš da radiš sve ono što on radi, pričas ono što on priča, zastupaš stavove koje on zastupa, i sačekaj reakciju.. Imaš i opravdanje, ako krene po zlu. :blenta:
By Kragi
Pa ako cemo ozbiljno onda bih mu ja savetovao da se on njemu prvo outuje. Pored toga sto je decko gay friendly (bar je tako autor pisao), mislim da bi mu to bila dodatna motivacija i ohrabrenje da i on tebi prizna.

Samo gledaj da to bude u autu dok ga vozis sa faxa u teretanu. Ukoliko reakcija bude losa uvek mozes da ga izbacis iz kola i odjuris glavom bez obzira. Steta sto si cekao da prodje ova zima, jer bi na -20 to tek bio pun efekat :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Pa... pazi... studira medicinu. Say no more :alexis:

Šala-mala :)
Dakle, velika je verovatnoća da je gay. To što priča o matorkama i ribama - pa neće valjda da ti kaže tek tako da bi se jebao sa tobom. Možda se isto zenta kao i ti.

Definitivno moraš da uradiš ono.. da, ono - :cuddle:

A ono što je bitno, to je da.. budete negde sami. Ako možeš tako nešto da izdejstvuješ, odlično. I naravno, tu negde mora da bude dobro vino. Ali ne da budete pijani :) nego... samo jako dobro raspoloženi, onako kako vino ume da te oraspoloži, blago pripiti, znaš na šta mislim?

Jeste kliše, ali one fore sa iskrenim priznanjem ljubavi u treznom stanju uspevaju samo na filmu. I ne kaže se da je istina u vinu zato što se oljoskaš kao guzica pa ne znaš šta pričaš i istrtljaš se, već zato što sa vinom postaješ slobodan, i zato što vino ubija strah. Postaješ suštinski ti, onakav kakav zapravo jesi, i sa vinom nema predrasuda, nema moralnih stega, nema onoga što nas čini svakodnevnim, običnim, podrazumevanim ljudima. Zato i jeste napitak bogova :)
Toliko u odbranu muvanja u alkoholisanom stanju :D

Dakle, uz neku priču, malo vina, probaj. Možeš da mu se, "kao super ortaku i dobroj duši" ispovediš da si gay, što reče kragi, ali onako, kao iskrenom prijatelju, extra ste se skapirali pa da se otvoriš, i te fore.. To će svakako da sazna, na ovaj ili onaj način, pa što da ne kažeš? Ili, ako ti je teško da prevališ preko usta, onda uradi nešto, sedi blizu njega nekako, i smisli neku foru. Ništa napadno, nešto oko obraza... nikako donjeg dela tela... :) (osim ako erekcija nije izdaleka očigledna :shmi: ) i videćeš kako i šta dalje.

I zapamti - nema sredine. Kakva je ovo bljuvotina??? -
Bojim se ako pokusam nesto da ne upropastim prijateljstvo a ako ne pokusam izgubim mnogo vise...
Pa ako nisi do svoje 28. godine života iskustveno naučio da te takvo razmišljanje ne vodi ničemu, i da nikada nikoga nigde nije odvelo, skrati sebi mučenje jer u svom, jednom, vremenski ograničenom životu nemaš vremena za takve gluposti, a nisu ni korisne.

Jer ako prihvati i otvori se - odlično :) ali ko zna da neće trajati samo 2 dana i završiti se mnogo gore nego što si zamišljao svoju najgoru varijantu?

A ako te odbije - ubedačićeš se, on možda ode i na kraju promeni i teretanu. I opet ne znaš, da se posle nekog vremena nećete možda opet negde sresti, ili će ti se možda javiti i počećete nešto divno... na neki drugačiji način.

Tako da - skupi muda, i opali tu strelicu kupidone - svakako niko neće umreti... ;)

I nemoj da ti je ovo jedini post na Forumu, jer ću da te nađem i da te počupam, ima majčino mleko da propiškiš, znaš, šta god uradio sa ovim tvojim teretanskim studentom medEcine?! :kopa:

E tako. A za sve ostale - kako se leči hiperaktivnost, u ove sitne sate? :veverica:
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
Idite negde, gucnite neku dobru rakiju i uvali mu zvaku.
Da, dobro si procitao-RAKIJA I KISS.
In vino veritas...ali dok ti dodjes do te istine, smoris se, tako da rakija krati put i brze udara...E, da, najbolje je da ga uopste i ne pitas, nego kreni da ga diras, AKCIJA, BRE!
Javi kako si prosao. :elf:
Korisnikov avatar
By mikeli
Ti si pravnik, znas pravo i zakone, pa prema tome, udri, dodji do resenja, sa svojih 28, moz vala, ako ne sad, neces nikad (ozb) !
a usput, svrati do nekog tumaca tarota, horoskopa, gledanja u pasulj, solju, vidovnjaka ...

ps. Sa srecom ! (javi da znamo, sta je bilo) !
Korisnikov avatar
By blenta
jednom kad se kolima budete vracali sa treninga umorni
ti skreni satro u neku precicu i odvezi ga na neko udaljeno "diskretno" mesto

pravi se da ti je auto pregrejao i reci mu da izadje i otvori haubu dok ti otvoris iznutra
tada ga zgazi, izvadi alat iz gepeka, raspori ga, izvadi mu jetru, izmiksaj je, odnesi u lab i odradi elektroferezu

elektroforeza se obično radi u puferu alkalnog pH, jer je pri tim uslovima većina proteina negativno naelektrisana, te se kreću od katode ka anodi. Posle završene elektroforeze, kada negativno naelektrisana boja - "tracking dye" dođe do kraja gela, gelovi se izvade, razdvojeni proteini "fiksiraju", obično taloženjem pomoću trihlor-sirćetne kiseline, a potom boje. Višak
boje se ispere, a trake razdvojenih proteina vide se na osnovu boje koja se na njima adsorbovala

zavisno od boje kojim se proteini oboje znaces dal je gej
vise pink = vise gej

nes' prcati, al ces znati

ne ozbiljno
premator si za "high school high" probleme
By Kupidon
Pokušaću da izbacim sumLJu ( obicno prekontrolišem tekst ali juce sam gledao Upitnik povodom izbora pa nisam bas sav svoj)a tek mi je 28 godina pa imam vremena naucicu pravopis.....
Hvala na savetima, jeste mozda sto kaze Blenta nezrelo da u 28 god postavljam ovakva pitanja ali ja zaista nemam iskustva sa momcima... mozda zalosno ali uticajem vise faktora: drustva, osude gay populacije, zanimanjem, konzervativnim prihvatanjem homoseksualnosti od strane moje porodice pokusavao sam da potisnem svoju seksualnost i do sada sam uvek imao samo devojke.... Poceo sam da razmisljam kako cu ipak uspeti pravazici " ja sam gay" stanje dok se nisam upoznao sa ovim momkom... shvatio sam da je takvo moje razmisljanje bila obmanjivnje samog sebe...
Vagam non stop jer je zaista kvalitetna osoba i ne bih voleo da ga izgubim iz svog drustva.... a i starim pa ce mi trebati kardiolog za koju godinu :roflmao:
Pozvacu ga na vinsku degustaciju jer je ljubitelj vina, bio sam skoro u Toskani pa imam solidnu kolekciju vina pa se nadam onoj narodnoj " sto trezan misli pijan govori"
Jos jednom hvala Vam svima, pisacu kako se razvija situacija...
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Ako se toliko cesto vidjate do sada si mogao da provalis da li overava tipove u teretani ili na ulici. Gejevi, pogotovo neautovani, misle da su suptilni a zapravo se vrlo lako odaju. Mogao bi da preskocis alkoholisanje, iskoristish cinjenicu da idete zajedno u teretanu i u totalnom bromance fazonu iscenirash tako da te u svlacionici zatekne golog. Nije poenta da dodje do necega nego da vidish reakciju. Ili ga pozoves kuci na rucak i opet isti scenario. Zvucim kao Jack McFarland :lol:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2372695#p2372695]blenta napisao:[/url]jednom kad se kolima budete vracali sa treninga umorni

pravi se da ti je auto pregrejao i reci mu da izadje i otvori haubu dok ti otvoris iznutra
tada ga zgazi, izvadi alat iz gepeka, raspori ga, izvadi mu jetru, izmiksaj je, odnesi u lab i odradi elektroferezu

elektroforeza se obično radi u puferu alkalnog pH, jer je pri tim uslovima većina proteina negativno naelektrisana, te se kreću od katode ka anodi. Posle završene elektroforeze, kada negativno naelektrisana boja - "tracking dye" dođe do kraja gela, gelovi se izvade, razdvojeni proteini "fiksiraju", obično taloženjem pomoću trihlor-sirćetne kiseline, a potom boje. Višak
boje se ispere, a trake razdvojenih proteina vide se na osnovu boje koja se na njima adsorbovala

vise pink = vise gej

:smeh: :smeh: :smeh: Bleeentoooooooo!..... :smeh:
Korisnikov avatar
By bern
čestitke forumašima na finim odgovorima. rijetko se desi da postavljača ovakvog pitanja ne siluju na dvije strane. :lepeza:
Korisnikov avatar
By Srklet
fini ali i pogrešni odgovori.
čovjek koji je u drugoj polovici dvadesetih jedva uspio skužit da je peder doista se treba još mnogo pozabaviti samim sobom i prihvaćanjem vlastite homoseksualnosti te izgradnje identiteta prije nego su ide upuptati u standardne autohomofobno-ormaruške prakse 'kako saznat jel ovaj onaj gej'. to je presmiješno, prejadno, kao da govorimo o tinejdžerima iz neke američke sapunice a ne odraslim ljudima koji nisu sposobni napraviti najbanalnije stvari. poput svom prijatelju reći da su gej, pa i njega pitati isto. to nije jebeni big deal! ako netko misli da jest, onda je jadan. fascinantno je koliko su homoseksualci na balkanu sposobni spustati letvicu kriterija zbog svojeg kukavicluka.

@blenta: :fancyklap:
Korisnikov avatar
By Galadriel
s obzirom da on studira medicinu, a da si ti zavrsio pravo on je definitivno gay!
Korisnikov avatar
By Galadriel
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2372695#p2372695]blenta napisao:[/url]jednom kad se kolima budete vracali sa treninga umorni

vise pink = vise gej

ne ozbiljno

:lol:
Korisnikov avatar
By Galadriel

vise pink = vise gej

ne ozbiljno

:lol:
Korisnikov avatar
By Torry
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2377297#p2377297]Popeye napisao:[/url]fini ali i pogrešni odgovori.
čovjek koji je u drugoj polovici dvadesetih jedva uspio skužit da je peder doista se treba još mnogo pozabaviti samim sobom i prihvaćanjem vlastite homoseksualnosti te izgradnje identiteta prije nego su ide upuptati u standardne autohomofobno-ormaruške prakse 'kako saznat jel ovaj onaj gej'. to je presmiješno, prejadno, kao da govorimo o tinejdžerima iz neke američke sapunice a ne odraslim ljudima koji nisu sposobni napraviti najbanalnije stvari. poput svom prijatelju reći da su gej, pa i njega pitati isto. to nije jebeni big deal! ako netko misli da jest, onda je jadan. fascinantno je koliko su homoseksualci na balkanu sposobni spustati letvicu kriterija zbog svojeg kukavicluka.

@blenta: :fancyklap:

mislim da si dosadan vise sa tim. decko nije pitao kako da otkrije svoju seksualnost (koju je doduse vec skontao ali je imao problem okoline) vec da mu se pomogne nekim savetima. ako vec neces da mu pomazes, nemoj ga dodatno frustrirati nebulozama. da li ce ko i kako da se autuje je njegova licna stvar. a ponajmanje tvoja.
By Kragi
Pa poenta i jeste u tome sto ce najlakse otkriti da li je lik gay, tako sto ce se tom istom, pa jos i gay friendly liku, outovati.
Nema niceg nebuloznog u tome, a da li je frustrirajuce ne znam.
Mozda bi mogla i sama da das neki predlog kako da ga opali, ako ga ne pita, odnosno, ako mu ne kaze?
Sve te price o provaljivanju gayeva su zaista smesne i pune predraduda jer ne postoji sablon po kojem ce se neko provaliti po toj osnovi. Bilo da se tice izgleda, ponasanja, stava, oblacenja ili nekog osmog segmenta.
Te predrasude se daju smisliti na licnosti koja je hetero, mada su i tada same po sebi glupe jer se radi o predrasudama, ali kad jedan peder misli da moze na osnovu bilo cega 'nekonkretnog' da provali da je neko gay onda stvarno mora da stavi prst na celo kad procita popeyev post.
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2377366#p2377366]Kragi napisao:[/url]Pa poenta i jeste u tome sto ce najlakse otkriti da li je lik gay, tako sto ce se tom istom, pa jos i gay friendly liku, outovati.
osim ako si mu antipatičan, a on zajebant, pa ti kaže - "nisam gay, aj zdrao".

a za "sigurne znake" se slažem: ništa to nije pouzdano. ali, postoje simptomatični elementi :D
By loreenche
Jaooo, kako je ovo lepa tema. Interesuje me daljnji razvoj događaja, da.
Korisnikov avatar
By Srklet
ma najjednostavnije je da se slucajno oklizne na koru od banane i upadne u njegov supak. ako ovaj kaze da mu se ne svidja, onda 'pardon', a ako pokazuje znake uzivanja onda mu se mozda moze i autati. :lol:
Korisnikov avatar
By bern
naravno, zarad rasprave ignorišimo činjenicu da su svi gay dok se ne pokaže suprotno.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!