Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By IMPACT
Живети у двоје је избор у коме свако има право да одлучи шта жели а шта не жели да дели са партнером. Онај ко дозволи себи да претура по туђим стварима срозава пре свега себе у сопственим очима губећи тиме самопоштовање. Макар и нашао оно што тражи то је једна врста крађе, провале у интимност оног другог, интимност која је другачије врсте од оне која се у двоје заједнички дели.

Можете бити искрени колико год желите са таквим особама оне вам ипак никад неће веровати до краја јер их стално нешто копка, стално нешто сумњају, тумаче, изврдавајући тиме смисао са ваше стране изреченог. Од њих бежати што даље јер је та манија неизлечива.

Французи такве зову "fouille merde", илити ''претурачи по говнима''...
Korisnikov avatar
By olga_diktator
Pa nisu šifre baš virtuelan život - šiframa se dolazi do tvojih intimnih i poslovnih prepiski sa različitim ljudima. A ja intimne i poslovne prepiske ili prepričam, ili one ostaju moja lična stvar, zavisi od situacije.

Hipotetički, da se meni desi tako nešto, ko gore navedeno, ja bih dobro pazila da ne zucnem da sam pročitala sve te razgovore sa tim nekim korisnikom. Upravo zato što ja to doživljavam kao svojevrsni stalking, i deset puta mi je gore zabadanje nosa u privatnu prepisku partnera nego da se taj partner pojebao sa nekim drugim.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
ako nesto sumnjas i nadjes, dokazujes sebi da nisi kreten (paranoicni)

ako trazis trazenja radi, potvrdis da si kreten (neopevani)
Korisnikov avatar
By sapa09
Sama nikada necu dati nekome moju sifru necega gde mi stoje privtne stvari.
AKo me pita za to, razmislicu i u zavisnosti od toga koja je osoba u pitanju - najverovatnije cu dati, jer u 99% slucajeva nemam sta da krijem.

A svako ko prevrce po tim mojim stvarima, bez moje dozvole i mog saznanja moze da bude samo - :bye: i toliko.
By Kragi
@olga

E, tu se mimoilazimo.
Ja smatram da je deset puta gore to da ja kao tvoj partner ne znam stvari koje su bitne za nasu vezu i odnos sam po sebi, od onoga da na taj 'stalking' nacin to shvatim/saznam. Ili bilo koji drugi uostalom.
Ukoliko tvoja privatnost, ma sta pod tim podrazumevala, ugrozava nas odnod pa i mene, ne vidim zasto bih morao da je postujem? :)

Svejedno, to me je zanimalo. Tnx :D
Korisnikov avatar
By mirth
Po ovome sto vi svi ispisaste, ja mu dodjem kao neki krajnji ekstrem.

Sifre nikad ne bih dala, nikome, pitali ne pitali. Smatrala bih vrhunskim bezobrazlukom i nepristojnoscu i samo pitanje da ih dam, bilo kome. U ovoj Kragijevoj hipotetickoj situaciji ne bih ni prisla kompu da vidim sta je iskocilo. Ako je iskocilo dok sedim za kompom, sklonicu se sa istog, ma koliko bilo "sumnjivo" - ako me bas zakopka, pitacu o cemu se radi. Ne bih mogla samoj sebi da opravdam ceprkanje po tudjoj intimi, pa ne znam sta time da otkrijem - ne mogu da uticem na tudje ponasanje, ali na svoje mogu. A takvo ponasanje mi nije prihvatljivo.

Ako nemam poverenja u partnerku, ostavicu je. Ako imam poverenja onda ga imam sve dok to poverenje ne bude izigrano na neki "ocigledan" razlog. I isto kao sto ne bih sebi dozvolila da preturam po necijim licnim stvarima, ne bih mogla ni da budem opustena pored nekog ako imam i najmanju sumnju da je sposoban za tako sta.

Prosto biram da zivim neopterecena nepoverenjem + da imam i da ostavljam punu privatnost drugoj strani.
Tako mi je i lepse i lakse.
Korisnikov avatar
By gnossienne
Ne može niko da ima uvid u moje mejlove i slično jer smatram da sam dužna štititi privatnost osoba koje mi pišu. Šifre znam samo ja i nalozi su zaštićeni tako da niko ne može da provali u njih.
Ali, ako me uhvati da radim nešto što ne ne bi trebalo, onda smatram da nemam pravo da se u odbrani pozivam na narušavanje privatnosti. To je možda neprilično, ali svakako je mnogo gore varati nekoga, nego uhoditi.
Osim toga, ako me uhodi, to prvo ukazuje da je nesigurna u vezi i da treba poraditi na komunikaciji, a tek naknadno bih mogla to označiti kao drskost, neuviđavnost, neadekvatnu ljubomoru i slično.
By alexandermagic
Nema potrebe da me provjerava, jer je o svemu unaprijed obaviješten. Provjeravanje mailova, fejs profila, poziva i poruka u mobilnim telefonima ne bih dozvolio, ali to je čisto pitanje principa, kao što je i samo njegova odluka da mi npr. da svoj password od fejs profila i maila. Moje povjerenje je teško steći, ali on ga odavno ima.
Korisnikov avatar
By No_Stress
Oni koji kriju nešto, često se štrecaju i ne daju svoje šifre ni za živu glavu.

E sad.. Ružno je i glupo ( slažem se ) tražiti ičiju šifru, a još ružnije je odbijati je dati, ako će to da opravda neku sumnju, da se reše neke nesuglasice itd. Lično, nemam problem sa tim. Moje passworde nema niko, jer ih niko nije ni tražio, ali ako bi to rešilo nečiji 'problem' trip ili šta god, dao bih. Nemam šta da krijem, niti se bojim neke zloupotrebe. Naravno, ako 'molba' dolazi od dečka. Što se tiče prijatelja, tu je stvar malo drugačija.[/quote]

Znam da zvuci neverovatno, ali u potpunosti se slazem.
Korisnikov avatar
By scout_finch
devojka ima moje sifre i ja imam njene, ne zato sto je bilo koja od nas trazila da joj se kaze sifra, prosto je bilo situacija kad je trebalo proveriti mejl ili stagod, a u tom trenutku neka od nas nije imala pristup netu. nikad nisam zloupotrebila to poverenje, prosto znam da mi ona kaze sve sto treba da znam, i nemam problem da joj ne verujem kad mi nesto kaze. isto vazi i za mobilne telefone.
Korisnikov avatar
By Madonna
kad me partner uhodi, ja ne mogu zaspati
čemu vreme gubiti, počnimo se ljubiti
:drama:

:kafa:
By loreenche
Što reče olga nekad tamo, svojevrsni stalking.
Korisnikov avatar
By No_Stress
Ja znam ljude koji su imali velika razocaranja u tom pogledu, i sad kad nesto krene ozbiljnije, svi passwordi su potrebni...gadno je kad te sjebe neko na taj nacin :)
By Kragi
Ne uopste nisu potrebni i neophodni za bilo sta, pa i za nesto ozbiljnije.
Poenta je u onome sto je scout rekla a sa cim bih se slozio.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Mirtha sve napisala šta je i kako je. Bilo koji drugi scenario mi je potpuno nezamisliv i stran.
Korisnikov avatar
By castor
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2377320#p2377320]olga_diktator napisao:[/url]

Hipotetički, da se meni desi tako nešto, ko gore navedeno, ja bih dobro pazila da ne zucnem da sam pročitala sve te razgovore sa tim nekim korisnikom. Upravo zato što ja to doživljavam kao svojevrsni stalking, i deset puta mi je gore zabadanje nosa u privatnu prepisku partnera nego da se taj partner pojebao sa nekim drugim.

Amin!
Korisnikov avatar
By Madonna
ja ne razumem ova trtljanja o poverenju ''ako nemam poverenja, zašto sam s njim, čim nemam poverenja ta veza je gotova'' jel se to poverenje odmah u startu stekne/pokloni ili kako, am i doing something wrong, pošto se moje poverenje stiče vremenom i delima.
Korisnikov avatar
By gossip
ne bih ni dao sifru od fejsa,mejla itd...niti bi trazio od tog nekog tako da do te situacije ne bi ni doslo
ali ako bi kojim cudom dao sifre i ako bi me taj optuzio za nesto imao bi dve reakcije...ako sam kriv priznao bih...ako nisam naljutio bih se i posle bi promenio sifru...
mada meni je sve to sa siframa/kopanjem po telefonu bzvz ako mi osoba ne veruje onda ni ne treba da bude sa mnom
Korisnikov avatar
By TauCeti
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2389165#p2389165]MDNA napisao:[/url]
ti znači po ulasku u vezu instantly imaš poverenja u dečka s kojim si pre smuvavanja proveo.. koliko vremena?
:up:

Enivej, meni to skroz neprihvatljivo. Čemu poenta veze ako nemaš poverenja u nekog? Dovoljan razlog za raskid. Nemaš poverenja u mene - butao si i ništa nisi našao - prijatno i doviđenja.
Butao si i našao si da sam te prevario - još više razloga za "prijatno i doviđenja".
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2389165#p2389165]MDNA napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2389161#p2389161]Sixto napisao:[/url]Poverenje jednostavno imas ili nemas.

Nesto mi je tanka ta prica o izgradjivanju istog tokom vremena.
ti znači po ulasku u vezu instantly imaš poverenja u dečka s kojim si pre smuvavanja proveo.. koliko vremena?
Govorim iz svog iskustva. U startu ili imam ili nemam. Pokazalo se prilicno tacnim.
By Kragi
To je ono 'pocetnicko' koje je uglavnom sastavni deo zaljubljivanja. Ne verujem da se bilo kome neko dopadne u smislu da bi vezu sa njim a da mu ne veruje. Taj (pri)vid sigurnosti je neophodan.
Apsolutno se ipak stice.
Podji od toga sta i koliko pricas/pokazujes u startu a sta posle izvesnog vremena kad nekog bolje upoznas? :D
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2389157#p2389157]MDNA napisao:[/url]ja ne razumem ova trtljanja o poverenju ''ako nemam poverenja, zašto sam s njim, čim nemam poverenja ta veza je gotova'' jel se to poverenje odmah u startu stekne/pokloni ili kako, am i doing something wrong, pošto se moje poverenje stiče vremenom i delima.

Kod mene, niti se lako stiče, niti se lako gubi. Ali ako je poverenja bilo, a sada više nema, to stvarno jeste znak da nešto debelo ne valja u toj vezi. A ako se neko spusti na taj nivo da uhodi dečka zbog nedostatka poverenja, onda ni sa tom osobom nije sve kako valja.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!