Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By helsinki
Folk pevač Aco Pejović izjavio da mu smetaju homoseksualci i da ga iritiraju istopolno orijentisani!

Posle Dragana Đilasa i Dragana Markovića Palme, još jedna ličnost sa javne scene iznela je negativan stav po pitanju homoseksualaca! Tako je nedavno Aco Pejović izjavio da je strogo protiv pripadnika gej populacije. Pevač je pred kamerama sarajevske TV Hajat izneo svoje žestoke stavove protiv onih naklonjenih istom polu. On je izjavio da ga iritiraju oni od njih koji dolaze na njegove nastupe.

- Smeta mi tolika graja oko te gej populacije. Nigde ih do sada nije bilo, a sad odjednom traže neka svoja prava. Kao da ih biju po ulicama, kao da ih maltretiraju! To mi smeta. Ljudi masovno umiru, a u Beogradu je toliko dato za tu gej paradu, koje nije ni bilo. I ja se bogu molim da je ne bude, i neće je biti, ja se nadam, nikad – rekao je Aco Pejović.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
If you look like a duck,
and quack like a duck
make sure you let everyone know you fucking hate ducks.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Oduvek mi je bio ljigav, sad znam i zašto... gnjida.
By tasa
one homoseksualce koji ovog sabana budu i posle ovoga slusali treba kastrirati
a sabanima ce EU kad tad zapusiti i usta i dupe sa pravima pedera :)
tako je to sa politickim interesima, neces milim hoces kako ti ja kazem
jos samo da docekamo da se EU do tog stadiuma zaiteresuje za Srbiju
inace im je odnos ajmo se igramo, pa se igramo pa mi odjednom vrati moje krpice i bebe
visokoumna politika nema sta ali jedina nasa sansa
inace mnoge evropske zemlje se zale jer su preskupo platile
neke njima znacajne povlastice i pobede koje su ostvarile ulaskom u tu cudovisnu EU
By Glasnik
Ma ovaj lik je paranoja odavno. Ne čudi me ovakva izjava.
Sećam se da sam negde pre više godina pročitao da je deci zabranjivao da gledaju Velikog Brata jer tu ima previše ''đavoljih'' simbola koji su njemu neprihvatljivi, tipa da ljudi idu u ispovedaonicu da se jadaju kameri.

BARNI, NE OSETI SE POZVANIM DA ODGOVORIŠ NA OVU PORUKU ZBOG POMINJANJA ĐAVOLA! :drama:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
totalno nepotrebna i suvisna izjava, koji je on uopste faktor..
to bi bilo kao da mene pitaju "sta vi mislite o turskim serijama?" :pljuje:

+
:lol: za Glasnikov post
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2371278#p2371278]Kragi napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2371269#p2371269]helsinki napisao:[/url]

On je izjavio da ga iritiraju oni od njih koji dolaze na njegove nastupe.
I mene isto.
Prvi put da se slozim sa tobom.
Sta ocekivati od brdjanina koji se zalaze za moral, svrsava na pravoslavlje, a u svakoj drugoj pesmi poziva na blud, prevare i alkoholisanje?
:alexis:
By Kragi
O jbt, od toliko forumasa ti nasao da se slozis bas sa mnom?
Da sam znao, ne bih ni napisao to! :smeh:

Inace jel on bas toliko popularan ili sam ja u nekoj drugoj prici posto vidim da ljudi znaju ne samo o cemu peva, nego i koliko dece ima i tako to - a ja jedva da sam cuo za lika? :smeh:
Korisnikov avatar
By Sheytan
Boga ti Ranko, udade li ti se onaj đetić?

Kako se Crna Gora navikava na performanse po podgoričkim ulicama

Podgorica – Pre nego što se u državi Crnoj Gori izgovori reč sloboda, prvo se proviri kroz prozor, potom proveri da li je neko iza vrata, a onda utvrdi da li je mobilni isključen.

Da je drugačije ne bi performans „lajao” podgoričkim ulicama umesto što bi sloboda glasno pevala.

Nije da je doba Rima i trgova, ali trgovi u Crnoj Gori još su jedine javne slobodne tribine kano u Njegoševo doba guvno podno cetinjskog manastira.

Da nešto nije u redu sa slobodom, zar bi se odnedavno toliko toga događalo na ulicama, trgovima, ispred vrata raznih institucija.

Da je reč o slobodi, zašto bi se jedan bračni par iz Podgorice venčao ispred Agencije za nacionalnu bezbednost. Ili su možda mladenci želeli da pokažu kako je tajna policija nemoćna da razdvoji ljubav, ili bi možda, gde god da su rekli sudbonosno „da”, sve ostalo nakon toga tajna služba znala – šta su rekli, radili, planirali. Pa ako je već tako, mladenci odlučili da im olakšaju.

Jedna grupa mladih aktivista neobično je pokazala svoje nezadovoljstvo (ne)brigom o omladini, sve većoj nezaposlenosti, povećanim brojem vršnjaka koji uživaju u raznim drogama, brojnim vladinim neispunjenim obećanjima.

Odlučili su da postave ve-ce šolje na korak od ulaza u zgradu vlade. Iznad bele, iz prodavnice donete šolje, napisali su: „Draga Vlado, ako ćete kao do sada, možete i ovde”.

Skoro takođe nije zabeleženo da je neko organizovao sahranu jednih dnevnih novina, kao što je to uradila grupa čitalaca državne „Pobjede”. Na panou su ispisane reči koje ove novine, bez pardona, koriste proteklih meseci – „Novine od riječi”, uz poruku „Mi ovo plaćamo”.

Kada su zarobljene i nisu slobodne institucije sistema, onda performans progovori. Tako je bilo i kada je Mreža za afirmaciju nevladinog sektora ispred Skupštine Crne Gore dovela nikog drugog do ovcu na koju je pisalo: „Ošišaj me”.

Bio je to bunt protiv tajnih ugovora oko prodaje Kombinata aluminijuma, ali i protiv poslaničkog zahteva da ima se plate povećaju 150 odsto.

Performans, gledano iz crnogorskog ugla, možda govori: „Vidi me! Shvati, hoću nešto drugo. Drugačije i bolje”.

A drugačije, bolje, maštovitije, naprednije, nosi samo mladost koja je i nosilac performansa u gradu na Morači. Jedan od takvih kritičkih osvrta je i onaj ispred zgrade vlade kada su na panoima ispisali „Zvezde granda”, odnosno „Prva banka CG na Kipru”, aludirajući na milione koje su razni tajkuni izneli iz Crne Gore i položili u inostranim bankama.

Crnogorci ne vole performanse, a nisu ni mnogo naklonjeni slobodama poput sve prisutnije javne podrške LGBT populaciji, pa je tako jedan, majstor, ne performansa, već podgoričkih šala, pitao jednog Cetinjanina:

„Boga ti Ranko, udade li ti se onaj đetić?”

Politika
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ko ga je uopste pitao sta on misli o homoseksualcima?
Da im se obratim, ne bi li mene upitali sta ja mislim o onjemu i njegovoj umetnosti.
Korisnikov avatar
By V25
Inače, veoma bitna persona.
Korisnikov avatar
By ManToy
I mene iritiraju gejevi koji idu na njegove nastupe jer nisu nista manje seljacine od njega samog.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2371992#p2371992]Sheytan napisao:[/url]Boga ti Ranko, udade li ti se onaj đetić?

Kako se Crna Gora navikava na performanse po podgoričkim ulicama

Podgorica – Pre nego što se u državi Crnoj Gori izgovori reč sloboda, prvo se proviri kroz prozor, potom proveri da li je neko iza vrata, a onda utvrdi da li je mobilni isključen.

Da je drugačije ne bi performans „lajao” podgoričkim ulicama umesto što bi sloboda glasno pevala.

Nije da je doba Rima i trgova, ali trgovi u Crnoj Gori još su jedine javne slobodne tribine kano u Njegoševo doba guvno podno cetinjskog manastira.

Da nešto nije u redu sa slobodom, zar bi se odnedavno toliko toga događalo na ulicama, trgovima, ispred vrata raznih institucija.

Da je reč o slobodi, zašto bi se jedan bračni par iz Podgorice venčao ispred Agencije za nacionalnu bezbednost. Ili su možda mladenci želeli da pokažu kako je tajna policija nemoćna da razdvoji ljubav, ili bi možda, gde god da su rekli sudbonosno „da”, sve ostalo nakon toga tajna služba znala – šta su rekli, radili, planirali. Pa ako je već tako, mladenci odlučili da im olakšaju.

Jedna grupa mladih aktivista neobično je pokazala svoje nezadovoljstvo (ne)brigom o omladini, sve većoj nezaposlenosti, povećanim brojem vršnjaka koji uživaju u raznim drogama, brojnim vladinim neispunjenim obećanjima.

Odlučili su da postave ve-ce šolje na korak od ulaza u zgradu vlade. Iznad bele, iz prodavnice donete šolje, napisali su: „Draga Vlado, ako ćete kao do sada, možete i ovde”.

Skoro takođe nije zabeleženo da je neko organizovao sahranu jednih dnevnih novina, kao što je to uradila grupa čitalaca državne „Pobjede”. Na panou su ispisane reči koje ove novine, bez pardona, koriste proteklih meseci – „Novine od riječi”, uz poruku „Mi ovo plaćamo”.

Kada su zarobljene i nisu slobodne institucije sistema, onda performans progovori. Tako je bilo i kada je Mreža za afirmaciju nevladinog sektora ispred Skupštine Crne Gore dovela nikog drugog do ovcu na koju je pisalo: „Ošišaj me”.

Bio je to bunt protiv tajnih ugovora oko prodaje Kombinata aluminijuma, ali i protiv poslaničkog zahteva da ima se plate povećaju 150 odsto.

Performans, gledano iz crnogorskog ugla, možda govori: „Vidi me! Shvati, hoću nešto drugo. Drugačije i bolje”.

A drugačije, bolje, maštovitije, naprednije, nosi samo mladost koja je i nosilac performansa u gradu na Morači. Jedan od takvih kritičkih osvrta je i onaj ispred zgrade vlade kada su na panoima ispisali „Zvezde granda”, odnosno „Prva banka CG na Kipru”, aludirajući na milione koje su razni tajkuni izneli iz Crne Gore i položili u inostranim bankama.

Crnogorci ne vole performanse, a nisu ni mnogo naklonjeni slobodama poput sve prisutnije javne podrške LGBT populaciji, pa je tako jedan, majstor, ne performansa, već podgoričkih šala, pitao jednog Cetinjanina:

„Boga ti Ranko, udade li ti se onaj đetić?”

Politika
Uz sav napor nekako sam i razumeo tasin tok misli gde u pocetku prica o aci pejovicu a zavrsava sa drzavama koje se kaju sto su usle u eu. Ali ovo, sta koji kurac je ovo? Ja ne mogu da zamislim situaciju I stanje uma u kome bih kopi pejstovao nasumicne novinske clanke i tako kacio na temi o homofobnoj izjavi ace pejovica vest o performansima u crnoj gori. Pa majkumu ako ne umes nista sam da napises onda barem probaj da ubodes tematiku u blizem smislu. Tesko je, znam, treba nesto smisliti pa otkucati. Za pocetak mozes da pises na papiru ako ti je lakse. Oces da ti napisem program koji ce tako kopi pejstovati vesti? Poredio bi kljucne reci pa bi bolje od tebe radio svoj posao.
Korisnikov avatar
By nsc
aman zar si morao ceo njegov copy/paste da citiras?
Korisnikov avatar
By Sheytan
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2372183#p2372183]Anhedonie napisao:[/url]

Uz sav napor nekako sam i razumeo tasin tok misli gde u pocetku prica o aci pejovicu a zavrsava sa drzavama koje se kaju sto su usle u eu. Ali ovo, sta koji kurac je ovo? Ja ne mogu da zamislim situaciju I stanje uma u kome bih kopi pejstovao nasumicne novinske clanke i tako kacio na temi o homofobnoj izjavi ace pejovica vest o performansima u crnoj gori. Pa majkumu ako ne umes nista sam da napises onda barem probaj da ubodes tematiku u blizem smislu. Tesko je, znam, treba nesto smisliti pa otkucati. Za pocetak mozes da pises na papiru ako ti je lakse. Oces da ti napisem program koji ce tako kopi pejstovati vesti? Poredio bi kljucne reci pa bi bolje od tebe radio svoj posao.
Tekst "Boga ti Ranko, udade li ti se onaj đetić?" - samo po naslovu govori mnogo, tj. sve o sredini iz koje potiče i ličnost čijoj je izjavi posvećena ova tema... Tako da, Anhedonie, najiskrenije ti preporučujem da preskočiš sve što te zamara i ne interesuje, ne razumeš i slično...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!