Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By V25
Bože dragi, koliko obožavam ovu seriju. Kakav trash overload. Potpuno ludilo, i ono što je najbolje-"niđe veze". No, ipak, serija se bavila raznim društvenim pitanjima koja su bila tabu osamdesetih, pogotovu kada je u pitanju mainstream tv program. Em pederluk, em preljube, em incest... Mislim, tu i tamo sam kao klinac pogledao po epizodu, ali sada, zahvaljujući torentima, skinuh prvih 6 sezona. Završavam treću. Da čujem vaše impresije :)
Korisnikov avatar
By Dominion
LOL na ovo se svaki put izvrnem "The Steven Carrington Institute for the Treatment and Study of Faggotry"
Korisnikov avatar
By Sunce
Najvise sam voleo kada se Kristl i Aleksis potuku. :lol:

Volim muziku uvodne spice. A zanimljive su mi bile one epizode kada neko glumi Kristl, pa samo neko dete primecuje da to nije ona.
Korisnikov avatar
By Dominion
nesto se kroz maglu secam 'evil twin' i slicne stvari. i scena gde kristl odlepi i baca tanjire kroz hodnik kuce i vice 'dinner is served' :lol:
Korisnikov avatar
By V25
A moldavski masakr?
Korisnikov avatar
By V25
Ja sam to gledao na fakultetu!!!!
Korisnikov avatar
By V25
Ozbiljno!!! Kako čovek može da ne voli "Dynasty"?
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2370244#p2370244]Sunce napisao:[/url]Najvise sam voleo kada se Kristl i Aleksis potuku. :lol:

Volim muziku uvodne spice. A zanimljive su mi bile one epizode kada neko glumi Kristl, pa samo neko dete primecuje da to nije ona.
I Blejk, i Blejk je to na kraju primetio... '' Ti nisi moja žena ! Ko si ti ?! '' :drama:
Rita je Kristlina dvojnica, koju pronalazi Semi Džo i podmeće je umesto Kristl, ne bi li se dokopala Blejkove love.
Ima na youtube-u čitava montirana mini serija od dvadesetak desetominutnih epizoda samo o ovom trileru unutar velike '' Dinastije ''.. Pa pogledajte... Ja sam se odlično zabavljao... :klap:

Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2370246#p2370246]Dominion napisao:[/url]nesto se kroz maglu secam 'evil twin' i slicne stvari. i scena gde kristl odlepi i baca tanjire kroz hodnik kuce i vice 'dinner is served' :lol:
To je već pred definitivan kraj serije, kad su počeli na brzinu da rešavaju sudbinu likova. Kristl nije odlepila, već je obolela od retke vrste tumora mozga. Poslednja scena u kojoj se pojavljuje posle bacanja tanjira je scena u kojoj odlazi kolima na lečenje i u odlasku maše ručicom kroz prozor kola Blejku i porodici. :bye:
Aleksis i njena najbliža ekipa skončavaju živote padom preko balkona, a Felon otimaju vanzemaljci, ako se dobro sećam...

Korisnikov avatar
By Synesthesia
Hmmm... it was before me, so i couldnt watch. A sada.. ne znam, od same pomisli da treba da odgledam 222 epizode, smorim se u trenutku. Mada, moram da primetim da nisam skorije gledao seriju u kojoj se dve zene tako/toliko biju... to čak nema ni u meksičkim sapunicama... obično bude samo neko ćuškanje, eventualno čup-čup za kosu, i traje 10 sekundi... je l se to dešavalo često u Dinastiji?

I definitivno nam treba :krystle: smajli :alexis:
Korisnikov avatar
By *deni*
Vrlo često se dešavalo. Tukle su se i na kopnu i u vodi i van blata i u blatu.
I to ne samo Kristl i Aleksis, tukle su se i Dominik i Aleksis i Amanda i Felon ( ili Semi Džo ) ...
:yes:
Korisnikov avatar
By *deni*
Uglavnom bi tuča počinjala tako što jedna saspe u lice drugoj neku uvredu, dobije za to uvodni šamar i onda kreće makljaža. :die:
Spektakl od serije.
:oskar:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Pa da, definitivno mi to izgleda specifično za tu seriju... cat fight kao nigde :) a i slatke su mi kad se guze onako :lol:
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2370289#p2370289]*deni* napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2370246#p2370246]Dominion napisao:[/url]nesto se kroz maglu secam 'evil twin' i slicne stvari. i scena gde kristl odlepi i baca tanjire kroz hodnik kuce i vice 'dinner is served' :lol:
Aleksis i njena najbliža ekipa skončavaju živote padom preko balkona, a Felon otimaju vanzemaljci, ako se dobro sećam...
Vanzemaljci? Ozbiljno?!
Pa ova serija mora da je ludilo.
Ja se secam kad je Karingtonov sin bio u stanu sa deckom, koji je valjda imao dete. To je zadnje cega se secam.
Korisnikov avatar
By *deni*
Da, da, da... Ja mislim da se svima, pa i scenaristima, posle 10 godina već smučila ta serija, pa su na kraju skliznuli u pravu lakrdiju.
To su, dakle, te epizode iz poslednje sezone 1989. godine, a 1991. je snimljen neki nastavak u vidu filma, čini mi se.
I to je bio definitivno KRAJ !
:yes:
Korisnikov avatar
By V25
Spojlovali ste mi sve!!! Sad vidim odakle je Chris Carter dobio inspiraciju.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!