Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
To zato što ne može on toliko dobro da peva koliko je silno patetičan sa tim eurosongom.
Korisnikov avatar
By antibiotic
i meni je pesma prepateticna, a tek tekst, a tek na engleskom :drama:
bice me, kao i uvek, sramota kada bude nastupao.

da pesma potseca na coldplay jos bi bilo cool, ako vec mora nesto da isplagijari,
nego mene je odmah potsetila na "pilote" i pesmu "zaboravljeni".
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa to je Joksa - stari prevarant i folirant. Maznuo je najbolje od drugih pesama, ali u granicama dozvoljenog, da pesma fino '' zamiriše '' i zaludi romantične duše. Kao kad u prazan pasulj visprene domaćice sunu malo masti od pečenja, da zamiriše na mrs.. :mljac:

Meni je ta pesma dosadna, niđe dinamike, jakog foršpila, refrena... Dosada živa.
:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By antibiotic
joksini nastupi na eurosongu vecito obecavaju neki simbolicki "novi pocetak"
( gledano kroz politicku prizmu poruke koju reprezent salje svetu, prosto je nemoguce to izbeci), shirine duse kroz raskosni aranzman i beline kao prociscenja, novog rodjenja i nevinosti.

ovaj "trend" da jedna umetnik radi jednu pesmu bez takmicenja mi se uospte ne dopada.
sve je u cilju pobede i dobitka na kladionicama, a pesme se prave namenski, prenametljive su, seciraju se elementi iz drugih 'uspesnih' pesama i sklepavaju u frankenstajne koji vestacki izazivaju emocije.

sistemom takmicenja muzicara po zemljama ucesnicama mozda se ne dobija najbolja pesma, ali barem je posteno i po (ne)ukusu naroda koji ih bira, pa makar to bile babushke.

jedino dobro sto se desava je to sto su se i zapadne zemlje konacno malo vise ukljucile u trku za pobedu jer u ovoj krizi svakoj zemlji bi dobrodoslo malo para od manifestacije.
Korisnikov avatar
By *deni*
Vrlo se slažem se prethodnim izlaganjem, želim samo da dodam kako mi je skroz razumljivo što određene kategorije građana nisu imune na Joksinu novu manipulaciju - romantične domaćice, u ljubavi ostavljene persone, ili persone u specifičnim životnim situacijama, kao što je to naš gorilica.
On je sad u jednoj fazi bremenitoj najljepšim emocijama - kumuje na jednom gay crkvenom venčanju ( o čemu je i '' Kurir '' izvestio prošle nedelje ) i normalno je što ga svaka nježna ljubavna pjesma osvaja, jer je u ovom trenutku savršeno pogodan za tako nešto, ponaročito zato što je sa jednim od budućih ženika i sam nekoć bio u ljubavnoseksualnoj vezi.
:setnja:
:venchanje:
Korisnikov avatar
By Mars
A nema nekih insinuacija ko može da bude misteriozni muškarac iz Joksimovićeve pesme?

:sweet:
Korisnikov avatar
By Tungi
Mene instrumental malo podseća na :

Korisnikov avatar
By *deni*
Jedan jako lep komentar :

'' Ljubazno se umoljavaju sve zemlje učesnice, a posebno dijaspora da glasaju ove godine za Joksimovića, jer ako ne pobedi, terorisaće nas i sledeće godine. Zahvalni građani Srbije ''

:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Austrija zamalo da posalje kontraverznu Conchitu Wurst poznata kao "bradata dama" na eurosong, medjutim knap ispred nje pobedu su odneli neki hip hop seljaci.
Becke eurosong tetke su poludele zbog toga :D

Korisnikov avatar
By Galateja
Kako ja volim takmičarski duh Evrovizije. Ne zbog pesama kao takvih, već preslušavanje, prognoze, koreografije, scenografije, kostime, upoređivanje... :sweet:

Ostalo je još nekoliko zemalja da objave pesmu koju šalju i tada ću da ispišem kako bodujem.

Za sada mogu reći da mi je ubedljivi favorit portugalska pesma, a odmah za njom makedonska. Iza te dve slede Albanija, Moldavija, Island...
Korisnikov avatar
By Blady
Od Joksimoviceve pesme skoro pa sam dobila ljivpro.
Korisnikov avatar
By Mars
A Rambo kad ce da predstavi pesmu?
Korisnikov avatar
By Herald
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2361631#p2361631]Popeye napisao:[/url]netko mi rece da je joksimovic pokrao coldplay. ne slusam niti jednu od te dvije bljuzge, ne bih znao. ^^

meni je rusija simpa. lude babe :love:
joksa je žasu, ja sam nasao jedan delic koji je ukrao od viktorije

http://youtu.be/WVA_FZDhbD0?t=2m" target="_blank

http://youtu.be/R_G4OoJplpc?t=19s" target="_blank

ta na na na naaaa 2 sekunde
Korisnikov avatar
By Herald
Babuske su pravo osveyenje, ovo od pesama sto sam do sad odslusao je sve mrtvo

Korisnikov avatar
By *deni*
Rusija stvarno šalje ove bakice - medenice na Eurosong ? :love:
O, hvala Bogu kad se neko setio da konačno počne da eksploatiše ovu prilično nerabljenu generaciju umetnika i umetnica trećeg doba.
:klap:
Ja navijam za njih, a nisam ni čuo kako valja numeru.
:klap:
Korisnikov avatar
By Mars
A jel Ukraina odustala od Verke Serdučke?

Ja sam njome svojevremeno bio propisno oduševljen.

[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2361856#p2361856]*deni* napisao:[/url]Rusija stvarno šalje ove bakice - medenice na Eurosong ? :love:
O, hvala Bogu kad se neko setio da konačno počne da eksploatiše ovu prilično nerabljenu generaciju umetnika i umetnica trećeg doba.
A bože...ne bih da ispadam ovde ekspert ali...pre par godina je bilo takvih naznaka u vidu nekog odvratnog metal benda...a koji je u sastavu imao bakicu od mnogo leta. Svirala u neki instrument, dal violinu, dal nešto nacionalno...to zaboravih.

U svakom slučaju bakica je bila pa prilična maskota manifestacije i sada se samo neko dosetio da izbaci odvratne pseudorokere-pseudometalce, ostavi čistu supstancu i to multiplicira.
Korisnikov avatar
By Mars
Pa...kad babuške mogu da budu osveženje, da mu ga damo po oksimoronu sa tom supstancom do kraja
Korisnikov avatar
By deran
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2361955#p2361955]Mars napisao:[/url].

A bože...ne bih da ispadam ovde ekspert ali...pre par godina je bilo takvih naznaka u vidu nekog odvratnog metal benda...a koji je u sastavu imao bakicu od mnogo leta. Svirala u neki instrument, dal violinu, dal nešto nacionalno...to zaboravih.

U svakom slučaju bakica je bila pa prilična maskota manifestacije i sada se samo neko dosetio da izbaci odvratne pseudorokere-pseudometalce, ostavi čistu supstancu i to multiplicira.

Korisnikov avatar
By Mars
A jel bila još neka baba...neke godine?

Dosta starija od ove.
Korisnikov avatar
By antibiotic
lepo sam ja rekao da posaljemo lolu novakovic :D

ili jos bolje - radmilu karaklajic, zena se drzi prilicno dobro

:dance:
Korisnikov avatar
By Mars
Mislim da bi Mica Trofrtaljka bila bolji izbor za frik šo o kome pričamo.
Korisnikov avatar
By *deni*
Sećam se jedne učesnice domaćeg izbora za našeg predstavnika na Pesmi Evrovizije za koju mi je bilo žao što nije pobedila.
Zvala se Anastasija Nizamova-Muhić, takmičila se ispred TV Skoplje sa numerom '' Molitva ''. Beše to 1991. godine, kad je pobedila Bebica sa pesmom '' Brazil ''...
Muhićeva je već tada bila matora, ali ne dovoljno matora da bi u šla u konkurenciju najmatorijih učesnika.
Korisnikov avatar
By Mars
Šta ti je sudbina - a 20 godina posle naša Marija (božanskog imena!) odnela pobedu baš sa pesmom istog naziva.

Naježih se.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!