Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

"100 MINUTA SLAVE"
Dalibor Matanic

Ne bih ga mogla oceniti.

Dopao mi se. Prilicno. Dovoljno da ga ponovo gledam. Narocito zbog fotografije i kostimografije koja je odlicno adaptirana za tog vremenskog razdoblja kojeg film obradjuje i koje razdoblje izuzetno volim.

Sanja Vejnovic me je iznenadila vrlo prijatno :love:
Slika

jedva 3/10

Ovo je ona vrsta filma na koju više ne padaju ni oni kojima je neko poginuo 11.septembra. Dovoljno je imati Hanksa i Bullockovu u glumačkoj postavi i Warner Bros. kao producentsku kuću da biste znali koliko je sati. Ono što je dobro u filmu je Desplateova muzika. Klinac je na momente odličan, ali u većini slučajeva derište koje bih rado išamarao. Film je s jedne strane, očigledno, osmišljen kao film za mase, a sa druge strane se pucalo na sezonu nagrada pokušavajući da se kroz gomilu fake-umetničkih detalja uđe u guzice članovima Akademije. Rezultat je loš holivudski film od kog se svima kenja. Ne mogu da poverujem da neko ko se u svom radnom veku prihvati toga da realizuje "The Hours", i to vrlo uspešno, može da dopusti sebi da mu ime stoji na posteru "nečeg" ovakvog.
Korisnikov avatar
By spliff
midnight in paris
odlichan (5)
muzika je :wow:
Korisnikov avatar
By Misfit
ni meni se ne sviđa. :P za drvenka, previše šablonski, sa vrlo površnim likovima. imam utisak da ga je radio na autopilotu, u snu. ali ovo kažem samo zato što ga volim. tough love and all.

off the record and hush-hush: bilo mi je ipak prijatno, uz sve manjkavosti.
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2354145#p2354145]Misfit napisao:[/url]ni meni se ne sviđa. :P za drvenka, previše šablonski, sa vrlo površnim likovima. imam utisak da ga je radio na autopilotu, u snu. ali ovo kažem samo zato što ga volim. tough love and all.

Meni je bio OK. Zabavan za gledanje, ali sve u svemu ništa što bih pamtio. I mislim da je to tek prosečan film za njega. (A mnogo ga volim.)
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2354145#p2354145]Misfit napisao:[/url]ni meni se ne sviđa. :P za drvenka, previše šablonski, sa vrlo površnim likovima. imam utisak da ga je radio na autopilotu, u snu. ali ovo kažem samo zato što ga volim. tough love and all.

Sa onim ritmom snimanja jednog filma godišnje i ONOLIKO tih odgledanih filmova (i pročitanih priča)...c'mon.... To je Woody.

Samo on nek snima tako loše filmove - meni super.

:B
Korisnikov avatar
By V25
I meni je "Midnight in Paris" vrlo prosečan. Zaista ni nalik dobrim Allenovim filmovima od pre 20,30 godina. Generalno mi ne prijaju njegovi noviji filmovi, iako ga jako volim, ali ovaj je highly overrated. Da ga je režirao neko drugi, nit' bi bio gledan, nit' nagrađivan. Cotillard je, nažalost, dokazala da je sav svoj glumački talenat potrošila (ako ga je imala) u "La Vie en Rose". Ne mogu reći da mi "Midnight in Paris" nije bio zabavan, ali ne za više od ocene 6. I to na vrlo "klimavim nogicama".
Korisnikov avatar
By Misfit
at Ulix & Mars:

stoji to za Midnight in Paris - da je prosečan i blago zabavan, ipak je to Vudi. ali mene iritira što ga besomučno vergla na suvo, kao neki kinematografski Stiven King, još od The Curse of the Jade Scorpion pa naovamo, sa ponekim izuzecima kao što su Match Point ili VCB. iako ću (verovatno) uvek uživati u njegovim filmovima, ipak ne mogu da priuštim sebi da budem totalno nekritičan. previše ga volim za tako nešto. :D
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2354156#p2354156]Misfit napisao:[/url]at Ulix & Mars:

stoji to za Midnight in Paris - da je prosečan i blago zabavan, ipak je to Vudi. ali mene iritira što ga besomučno vergla na suvo, kao neki kinematografski Stiven King, još od The Curse of the Jade Scorpion pa naovamo, sa ponekim izuzecima kao što su Match Point ili VCB. iako ću (verovatno) uvek uživati u njegovim filmovima, ipak ne mogu da priuštim sebi da budem totalno nekritičan. previše ga volim za tako nešto. :D
Meni je sama činjenica da je svoje filmove izmestio sa ulica Njujorka :love: na ulice Pariza, Londona i Venecije [sve :love:] - dovoljan tektonski pokret zbog čijih blagorodnih posledica bih mogao da ga gledam narednih 100 godina.

EDIT: i ne znam gde ste to videli da je film overratted? Nisam primetio da su padali u neki veliki nesvest zbog njega (otvaranje festivala - big deal, to je počast reditelju, ne filmu), jedino što se bila dizala ona prašina zbog učešća gospođe Sarkozi u njemu.
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2354156#p2354156]Misfit napisao:[/url]at Ulix & Mars:

i ne treba da budeš nekritičan, niti sam ja prema njemu nekritičan (takav sam prema kišlovskom, recimo ili prema kijarostamiju). samo mislim da je napravio u prethodnih par godina nekoliko daleko lošijih filmova od ovog, recimo snoop (wtf?) ili you will meet a tall dark stranger. zapravo mi nije jasno kako je uspeo da snimi filmove koji su toliko glupi i neinventivni. u poređenju sa njima, midnight in paris je bezmalo remek-delo, a zapravo je tek prosečan film.

što se mene tiče, u poslednjih deset godina napravio je samo dva zaista dobra filma - match point i vicky cristina barcelona, a i tu moram VCB sa rezervom da uzmem, jer je to film koji mi je važan iz nekih drugih razloga. sve ostalo je mogao i da ne napravi. ali ipak i među tim drugim filmovima ima nekakve gradacije.
Slika

5/10

Kao veliki fan Glenn Close, mogu da kažem da me je njena gluma u filmu ostavila gotovo ravnodušnim. Scenario je loš. Sve vreme imate utisak da je neko terao sve ove ljude da snime film za par dana. S druge strane, Janet McTeer je apsolutno sjajna. Takođe, sama priča je jako zanimljiva i žao mi je što nije bolje ekranizovana. Ovako, nakon kraja filma ostaje neki blago opori ukus u ustima i utisak nedovršenog, amaterski snimljenog filma. Zaista nažalost. I da, ona čuvena pesmica na kraju je slatka. Koju je, gle čuda, pored toga što je glumila, producirala i sarađivala na scenariju, Closeova i napisala. Ne liči mi sve to na nju, ali deluje kao očajnički potez da se dođe do Oskara.

@Mars-

"Midnight in Paris" je najgledaniji Allenov film u karijeri. Nominacije za Oskara u kategorijama najboljeg filma i režije su dosta rekli. Top critics su ga ocenili sa čak 95% na Rotten tomatoes. Nije baš za zanemariti. "Vicky Cristina Barcelona" je bio simpatičan, kao i "Sweet and Lowdown", ali poslednji, zaista dobar Allenov film je "Deconstructing Harry". Od tada je prošlo petnaest godina, a kako gledam sve njegove filmove, ne vidim neki pomak u skorije vreme.
Ray (2004)
Nisam fan Jamie Foxxa ali ovo je čak podnošljivo. :'D Film mi je malo predugačak i malo razvučen, ali volim te biografske drame pa mi je sve ovo dobro došlo. Film me je podsjetio na onaj film La Vie En Rose gdje je najzapaženija gluma glavnog glumca dok sve ostalo pada u drugi plan. :/ Jamieva uloga mi je najzapaženija i najbolja u čitavom filmu. U tome sam baš najviše uživao. A i glazba je isto odlična. Ocjena izostaje, ne volim baš ocijenjivati filmove, draža su mi neka kratka zapažanja.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2354157#p2354157]Torry napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2354034#p2354034]Blady napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2353849#p2353849]Torry napisao:[/url]uplasih se gde je Galateja posle Markize :D

sad je sve u redu :)

ont: Rabbit hole , na tv

Nikol Kidman je odlicna!!!
Ali dzizs fakin krajst vise.

imas neki problem?
ne bih to nazvala problemom nego smaranjem.
Korisnikov avatar
By Mars
Ok.

"A onoj glupoj Galadriel se ne sviđa".

Eto. Ispravljeno.

:)
Korisnikov avatar
By Galadriel
sorry mars, nisam fan romantičnih komedija, srceparajućih limunada :)
  • 1
  • 239
  • 240
  • 241
  • 242
  • 243
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!