Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

wow, na gay.hr-u se fakat kote autohomofobni psihopati teške kategorije :party:

vidite ovoga (u temi 'kako je biti gay'):
Niko ti ne moze reci kakav je osceja biti gay sa 45g kad shvatis da vecina pedera oce samo kurac kojeg se zasite svako dvije godine (ako su uopce visili samo na jednom - citaj bili vjerni u vezi) i da im je to urodjeno po defaultu, a ti si sam i zelis nekoga ko ce imati bar malo ljudskog dostojanstva ili si izgubio nadu u medjuljudske odnose. (ovo znam iz razgovora sa starijim pederima u zadnje dvije godine, chatovi i sl)

Postoji i ona opcija, 40ak ti je godina imas zenu i 2-3 djece i opet si razocaran jer si u laznom braku. Jos ako varas zenu pederisanjem okolo ... katastrofa. (takodjer iz razgivora)

U idealnom slucaju naci ces nekog momka koji je za tebe, stvarate neku buducnost skriveni/otkriveni kako vam pase i svi vas bliski ljudi postuju sto nije bas moguce jer pederi upravo zbog toga sto ih niko ne respektira imaju kompleks nize vrijednosti, cak i da potrefis tu rijetku varijantu opet tuga jer nemas djece itd itd... ugl niz sjebova.

Zato moja ti je preporuka ojacaj i mentalno i fizicki i bori se ko lav u svakom pogledu, tugu i sjebove ostavi za neki drugi zivot a ako mozes i pederisanje jer vjeruj mi to je samo oblik slabosti onih koji ili su rodjeni s devijantnim genima ili koje je okolina nekako psihicki sjebala u ranim stadijima... eto, moje misljenje o tome sta znaci biti gay i sta mozes po tom pitanju.

:giljotina:
By Glasnik
@Popeye:
:qqlele:

Taj ovde ne bi izdržao predugo. :nokti:
By Glasnik
Prvo se sređuje sopstveno dvorište, pa onda dalje.

Takav je valjda red. :D
Korisnikov avatar
By horus.
okruzenje je kljucno... negde nam je bitno kako nas nasi prijatelji dozivljavaju... e sad, ako se osoba druzi prevashodno sa strejt ljudima, koji ne znaju da im je prijatelj gej... ili pak, znaju, ali stalno isticu kako njima ne smeta niko ko njih ne ugrozava, ALI... pa onda usledi deo o 4 zida bla, bla bla... pa, parada - provokacija... bezobrazni pederi bla bla bla... i valjda, takva osoba ima potrebu da istakne svojim prijateljima kako je ona super i kako ona nije deo te sodome i gomore, vec skroz "normalna" i mnogo super... i tu se gradi maska, koja jako opterecuje i gusi, i to polako odvede u samoprezir... i eto ringispila u glavi...
u glavu, naravno

(0v0 da budem u fazonu GS-a)

inace ni ubiti ni leciti ni jebati
nego pustiti ljude da zive svoj zivot
a pozabaviti se onima koji toboze rade da nam bude bolje i koji sude vise od homofoba a autuju se sa 20, jbt :lolusha:
kao i onima koji daju sve od sebe da ocrne lgbt populaciju svakakvim zlom koje prosipaju oko sebe i time nas prezentuju bas onako kako treba, da homofobi sto manje prljaju ruke sa nama, jer im mi time dajemo i previse argumenata za njihove stavove :smiling:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2347333#p2347333]Popeye napisao:[/url]wow, na gay.hr-u se fakat kote autohomofobni psihopati teške kategorije :party:

vidite ovoga (u temi 'kako je biti gay'):
Niko ti ne moze reci kakav je osceja biti gay sa 45g kad shvatis da vecina pedera oce samo kurac kojeg se zasite svako dvije godine (ako su uopce visili samo na jednom - citaj bili vjerni u vezi) i da im je to urodjeno po defaultu, a ti si sam i zelis nekoga ko ce imati bar malo ljudskog dostojanstva ili si izgubio nadu u medjuljudske odnose. (ovo znam iz razgovora sa starijim pederima u zadnje dvije godine, chatovi i sl)

Postoji i ona opcija, 40ak ti je godina imas zenu i 2-3 djece i opet si razocaran jer si u laznom braku. Jos ako varas zenu pederisanjem okolo ... katastrofa. (takodjer iz razgivora)

U idealnom slucaju naci ces nekog momka koji je za tebe, stvarate neku buducnost skriveni/otkriveni kako vam pase i svi vas bliski ljudi postuju sto nije bas moguce jer pederi upravo zbog toga sto ih niko ne respektira imaju kompleks nize vrijednosti, cak i da potrefis tu rijetku varijantu opet tuga jer nemas djece itd itd... ugl niz sjebova.

Zato moja ti je preporuka ojacaj i mentalno i fizicki i bori se ko lav u svakom pogledu, tugu i sjebove ostavi za neki drugi zivot a ako mozes i pederisanje jer vjeruj mi to je samo oblik slabosti onih koji ili su rodjeni s devijantnim genima ili koje je okolina nekako psihicki sjebala u ranim stadijima... eto, moje misljenje o tome sta znaci biti gay i sta mozes po tom pitanju.

:giljotina:
Meni ovo tužno. Lik je što se tiče nekih stvari čak i u pravu, ali je proizveo skroz pogrešan zaključak na kraju. Sećam se kad sam ja prvi put hteo da se upoznam sa nekim ko je gay... baš sam se bio skenjao. Onaj romeo i chat su puni likova koji zaista nemaju ni trunku ljudskosti. Iskompleksirani su, mrze sebe, mrze ih drugi... nije ni čudo što neko ko voli i prihvata sebe ne može da shvati tako nešto. Potrebna je zaista snaga i volja da ne dopustiš da te većina povuče na mentalno dno. I slažem se da i među str8 likovima ima ovoga, ali je prisutno u daleko manjoj meri. Jbg. lako je ne mrzeti sebe kad te niko drugi ne mrzi.

Tuga...
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2312675#p2312675]Zwezdica napisao:[/url]Pomoci, pomoci i pomoci im !
Njima je samima sa sobom mnogo teze da zive, nego nama da ih saslusamo sta pricaju i lupetaju uglavnom.
Ovako bi trebalo.
Samo što ja nemam živce i strpljenje ni za homofobe ni za autohomofobe. Dosta mi je bilo svoje muke da posložim sve kockice u glavi, nemam snage da se borim sa tuđim demonima.
By tasa
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2309722#p2309722]Galadriel napisao:[/url]Znači do dvadesete si bio autohomofobna gangreoznopošasna klozetarka i posle tebe svi moraju da se autuju sa 13 da ne bi trpeli uvrede od sopstvene zajednice. Ne razumem zašto da se stvara jaz između autovanih i neautovanih ovakvim šta god ovo bilo. Svačiji proces i faze prihvatanja treba ispoštovati. Vremenom ljudi shvate i ojačaju i bez odbacivanja i ružnih reči.
:odlicno:

popajce koji volis da popujes svima, nije li to malo odocnelo autovanje
za mnoge koji su se autovali do petnaeste, sa 20 si bio stara konjina za takvo nesto a popujes li popujes na tu temu :zacepi: na svim postojecim forumima :muva: i da barem to cinis samo na ovoj temi nego na svakoj koristis isti obrazac i tako opet na vise gay foruma :seronjo:
Korisnikov avatar
By HalfJack
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2309722#p2309722]Galadriel napisao:[/url]Znači do dvadesete si bio autohomofobna gangreoznopošasna klozetarka i posle tebe svi moraju da se autuju sa 13 da ne bi trpeli uvrede od sopstvene zajednice. Ne razumem zašto da se stvara jaz između autovanih i neautovanih ovakvim šta god ovo bilo. Svačiji proces i faze prihvatanja treba ispoštovati. Vremenom ljudi shvate i ojačaju i bez odbacivanja i ružnih reči.
<3

To su mi zapravo najgora popovanja i prozivanje ormaruša. Neki ljudi se outaju sa 13, a neki sa 19 a neki sa 20. :giggle: Naravno neki se ljudi nikada neće outati, ali nije to uvijek slučaj. Šta sada? Ja sam se outao sa 22. Da sam došao na forum prije koje bih pljuvanje onda doživio. :sigh:
Korisnikov avatar
By Galadriel
tačno je trebalo to da mu pišem na u2u, :lol: no nema veze, odgovoriće vam popaj u svom stilu :D :zvezda:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2347444#p2347444]tasa napisao:[/url]kao i onima koji daju sve od sebe da ocrne lgbt populaciju svakakvim zlom koje prosipaju oko sebe i time nas prezentuju bas onako kako treba, da homofobi sto manje prljaju ruke sa nama, jer im mi time dajemo i previse argumenata za njihove stavove :smiling:
znao sam da neces moci odrzati obecanje, ipak si ti vjernica a ne osoba od rijeci. :lol:

enivej, stavovi homofoba nemaju nikakvih argumenata, nisu to uostalom uopce stavovi, nego predrasude i neutemeljena mrznja, izazvana njihovom poremecenom psihom. pederi i lezbe koji misle da homofobi imaju nekakve argumente su idioti.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2309310#p2309310]Popeye napisao:[/url]
i, kako je najkonstruktivnije reagirati na pojavu takve, erm, pojave? :misli: amnputirati kao gangrenozan ud ili tek ignorirati? pokusati uci u diskusiju i skrenuti paznju toj osobi da je totalno bolesna? ismijavati i vrijedjati? sta, kako? :party:

pitam i za online komunikaciju i za RL. :)

Koliko netolerancije, diskriminacije i nasilja, na trenutak sam pomislila da sam na sajtu Obraza.

Zivi i pusti druge da zive.. prosto
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!