Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Živeti zajedno ili ne???

* zajednicki zivot sa partnerom
64
70%
* "svako kod svoje kuce"
28
30%
Korisnikov avatar
By Galadriel
meni nije jasno kako ljudi drugacije stignu da se vidjaju i provode vreme zajedno kad oboje rade ako ne zive zajedno..?
Korisnikov avatar
By Galateja
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2291471#p2291471]Galateja napisao:[/url]Pristalica sam zajedničkog života. Naravno, podrazumeva se da se do toga dolazi postepeno, kao logičan sled jedne uspešne veze.
Slažem se sa sobom u potpunosti. :D
Zajednički život je samo jedna pozitivna posledica kvalitetnog odnosa. Ono, lepo nam je, volimo se, slažemo i onda počnemo zajedno da živimo. Zajednički život nikako ne treba da bude sam sebi cilj.
Korisnikov avatar
By Chutzpah
Ziveti zajedno ako je veza ok. Zasto da ne
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
^
pa ono, bilo bi malo i cudno biti u vezi ako ona nije ok.. mada da, ima dosta primera.

ont
mislim da je zajedniciki zivot najbolji nacin da se osobe zaista upoznaju. moj tetak mi je uvak pricao: "dok sa nekim ne pojedes zajedno kilogram soli, ne znas kakva je ta osoba ustvari."

:truestory:
Korisnikov avatar
By Sunce
Mislim da ne bih voleo da zivim sa partnerom. Povremeno bi bilo lepo - recimo 2-3 (5) dana, pa ponovo razlaz itd.
Živimo zajedno svo vrijeme veze - pet godina, tako da je moj odgovor potvrdan. Sve se da urediti na odgovarajući način, gdE ima volje i gdje se poštuju strogo utvrđena pravila. Pravila određujem ja.
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2385017#p2385017]alexandermagic napisao:[/url]Živimo zajedno svo vrijeme veze - pet godina, tako da je moj odgovor potvrdan. Sve se da urediti na odgovarajući način, gdE ima volje i gdje se poštuju strogo utvrđena pravila. Pravila određujem ja.
zar ti ne dosadi nekad sopstveni egocentrizam, poza? pošto je odgovor vjerovatno ne, onda da te pitam: živiš li sa psom ili iguanom?
Ne paziš na času. Imam psa; a iguanu i akvarijum ima dečko, ali kako me nerviraju sklonjeni su na moj zahtEv u prizemlje. :ozbiljan:

A imam i dvE činčile, da vidiš samo kako su swatke. A i nestašne su. I ne nerviraju me. :sweet:
Korisnikov avatar
By Alejandro
Dosta razmisljam o ovome u poslednjih nekoliko dana.

U vezi sam nepune 2 godine i imam sjajan odnos sa partnerom, ali i dalje postoji taj problem stanovanja.
Naime, ja sam se licno osecao sposobnim za tako nesto jos u prvih 6 meseci, dok kod njega to jos uvek nije slucaj.
Cesto razgovaramo o tome, ali pretpostavljam da svako od nas tome pristupa po nekom sopstvenom osecaju.

Kada su u pitanju prakticni razlozi, tipa velika udaljenost, manja stanarina i tako to, mislim da je zajednicki zivot nesto sto govori tome u prilog. :setnja:

On cesto napominje kako bi se zajednickim zivotom prekinula svaka nit individualnosti svakog od nas, sa cim se ja licno ne slazem.

Sta vi mislite? Je l' po vasem misljenju, nakon stupanja u zajednicki zivot se gubi onaj jedan i biva zamenjen sa "nas dvojica" ili je to ipak nesto na sta svojevoljno pristajemo? :serlok:
Korisnikov avatar
By Madonna
svakog od vas, pa koliko vas je :lol:
ma on se samo ukenjo da ti je tebe lepo kažem, plaši se zajedničkog života jer ga neće s tobom :drama: a taj razlog je čista budalaština. osim ako nije slaba ličnost ili bezlična ljuštura pa onda i razumem
uostalom sve i da je tako ne vidim problem
Slika
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2385146#p2385146]alexandermagic napisao:[/url]Ne paziš na času. Imam psa; a iguanu i akvarijum ima dečko, ali kako me nerviraju sklonjeni su na moj zahtEv u prizemlje. :ozbiljan:

A imam i dvE činčile, da vidiš samo kako su swatke. A i nestašne su. I ne nerviraju me. :sweet:
shvatam, i baš lijepo. ja sam, btw, lupio to za psa i iguanu, računajući da bi jedno životinja pristala na to da samo jedna osoba ima riječ u zajedničkom životu (htio sam napisati "mačku i iguanu", ali mačka je već druga priča).

ot: da, svakako za zajednički život.
Korisnikov avatar
By Alejandro
svakog od vas, pa koliko vas je :lol:
Pa... :bush: :bush:
ma on se samo ukenjo da ti je tebe lepo kažem, plaši se zajedničkog života jer ga neće s tobom :drama: a taj razlog je čista budalaština. osim ako nije slaba ličnost ili bezlična ljuštura pa onda i razumem
uostalom sve i da je tako ne vidim problem
Je l' znas sta je zapravo najgore u svemu tome? Sto se u potpunosti slazem s tobom. :vruce:
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2385162#p2385162]Alejandro napisao:[/url]
Sta vi mislite? Je l' po vasem misljenju, nakon stupanja u zajednicki zivot se gubi onaj jedan i biva zamenjen sa "nas dvojica" ili je to ipak nesto na sta svojevoljno pristajemo? :serlok:
Ne mislim da se gubi individualnost (glupost), ali svakako zajednički život podrazumeva mnogo kompromisa, saradnje i zauzdavanja (sopstvenog) ega. Za šta možda tvoj dečko nije sposoban, što ne znači da te ne voli, već da je svestan toga šta ne može, što bi trebalo poštovati.

Meni je svakako ideja zajedničkog života vrlo primamljiva i dečko i ja nekako mislimo da će to svakako da se dogodi u jednom trenutku, ali ni on ni ja nemamo te romantičarske ideje kakvih ima u ovoj temi da se može živeti zajedno u svakim uslovima samo ako se dvoje ljudi - ah! - dovoljno vole. To je možda tako u pubertetu. Međutim, kada sve sve sabere i oduzme i podvuče crta, ja ne mogu da živim samo od ljubavi i u jednoj prostoriji, jer mi je potreban lični prostor i vreme za sebe. I to nema veze sa bilo čim psihološkim, već isključivo u ovom trenutku sa novcem. Zbog toga će zajednički život da sačeka još malo.
Korisnikov avatar
By ROYAL
Apsolutno da (if possible, naravno).
Korisnikov avatar
By Alejandro
Ulix, mislim da tako nesto povlaci niz drugih stvari.
Ako taj neko nije sposoban za zajednicki zivot, ne nuzno vezano za moj slucaj, generalno posmatrano, koje su dalje stvari na koje potencijalno ne bi bio spreman? :psiholog:

Nisam zagovornik teze "da zaglavimo zajedno dok nas smrt ili starost ne upropaste", ali bi bilo lepo da znas da imas neku izvesnu buducnost s nekim do kog ti je stalo, zar ne?
Korisnikov avatar
By gossip
to je skroz okej nakon dugogodisnje veze :)

samo bi pre toga trebalo da se napravi proba cisto da se vidi kako bi to izgledalo
Korisnikov avatar
By Madonna
izgleda da još nisam bio sa nekakvim kretenom zbog kojeg bih razumeo zašto neki ljudi uopšte razmišljaju o ovome, meni je to nekako normalno, ako sam s nekim želim da budem s tim nekim stalno, UVEK I SVUDA, I U VECEU DA DA
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!