Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2347502#p2347502]tasa napisao:[/url]hmmm ovako ovo je moj zakljucak
o ovakvim temama na drugim forumima ljudi razgovaraju ljudski i pomazu jedni drugima
na GS toga nema jer ste prepuni mrznje a onda se pitate kako i zasto neko dodje do toga da vice ubij pedera
niko bre normalan ne podnosi zlo, negativnu energiju, mrznju

da je tema na nekom drugom forumu izbistrila bi se mutna voda oko toga koji OS i koja edicija kojeg OS moze uraditi sta, koliko, za koliko vremena, sa ili bez kocenja i sl stvari, pa onaj problem koji je @Synesthesia opisao a koji se nije samo njemu desio
dosli bi i do toga da je forum mesto za diskusiju i razmenu iskustva i saveta a ne mesto za jednoumlje nalik na klanove i jehovine svedoke :D nalik na blejaliste na kome su nepozeljni svi koji misle drugacije, svi koji misle da je ok nekome pomoci jer je takvo nesto ocito nedopustivo medju forumasima GS koji legitimno predstavljaju gay populaciju srbije i sire :uzas:

jos jednom zelim svakome da ga sluzi kompjuter ma za sta bam sluzio jer da ga ne trebamo i da nam ne znaci ne bi ga imali
ako se desi neki kurslus tu je @Dominion da svesrdno ne pomogne jer je on ponosno jedna od kopija GS "velikoumnika"...

Ko smo to MI, a ko si i šta si ti?

Ko bi se normalan slagao s takvom jednom glupačicom poput tebe koja se s jedne strane gnuša zla, a s druge opravdava to isto zlo.
Corei7950
Asus P6T DeluxeV2
Gainvard GTX275
CorsairCooling H50
WD 2 Raptora 300 GB + WD 1TB
Corsair Dominator DDR3 12GB
Corsair AIRFLOW CMXF2
CorsairHX850W
Cooler Master Dominator 690

drugi

PC INTEL Core 2 Quad Q6600 2.4GHz računari, 4Gb rama

i tako.... :zev:
Korisnikov avatar
By Dominion
Garant je Mile opet zaboravio da zakljuca ludnicu!
Trazi jacu dozu xanax-a.

O kakvim kopijama i velikoumnicima ova govori ja nemam pojma. Valjda je to diverzija kad nemash argumente.

O cemu ti taso lupetas i kako si ti pomogla osim sto si odmah bacila temu u off i pocela da palamudis kako je 7 sranje a xp zakon bez ijednog validnog dokaza, argumenta, sl. osim tvog misljenja.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Ja nećem, bar ne još, da trpam krek i shit u kompić. Oćem da pokušam sa originalnim softverom.
Ne mislim da su bas sve nove stvari bolje, ali ocekujem od Microsoft-a da kada napravi Win7, i napravi MS Office Professional, da oni budu kompatibilni i da rade kao podmazani. Zar je to čudno??
Stvarno me muči to oko Starter i Professional verzije MS Office-a. Da li neko zna šta da radim, a da to ne bude tasin ocigledan savet, koji mi svakako preostaje kao poslednja opcija? Meni je recimo to važno, i smartram da nije tako veliki problem kao kad ti se zabaguje Photoshop...
Photoshop sam skinuo zato što me zanima, i hoću da petljam, učim, i recite mi pls, da li se nekome desilo da je kupio tako online, a da programa nigde nema?

I evo, ako to nešto znači, mislim da sam pravu tablicu prepisao:

Windows 7 Home Premium
Copyright 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.
Service Pack 1.

ASUSTeK Computer Inc.
4,5 Windows Experience Index
Intel(R) Pentium(R) CPU B950 @ 2.10 GHz
4.00GB (3.78GB usable)
64-bit Operating System

I ne znam šta je još važno..?

Ono što ja vidim na win7, u onosu na winXP, jeste pored lepših grafičkih rešenja, da me win7 malo podseća na neki smartphone :) nekako je sve malo više kulturiška i jednostavnije, i nekako mi treba manje klikova da uradim isto ono što i na XP. Ali to je moje skromno mišljenje, i nemojte o tome, jer pola onih reči koje Dominion i tasa koriste u svojim postovima ni ne znam šta znače, a linkove ne smem ni da kliknem...
Prvenstveno koristim Browser, Word, Excel i PowerPoint. Meni to donosi parice :), pa onda shvatate zašto mi je važno to oko Office-a.

Thnx.
sa ogranicenima na njihovom nivou

Corei7950 = ? (64 ili 32)
Asus P6T DeluxeV2 = ? (64 ili 32)
Gainvard GTX275 = ? (64 ili 32)
CorsairCooling H50 = ? (64 ili 32)
WD 2 Raptora 300 GB + WD 1TB = ? (64 ili 32)
Corsair Dominator DDR3 12GB = ? (64 ili 32)
Corsair AIRFLOW CMXF2 = ? (64 ili 32)
CorsairHX850W = ? (64 ili 32)
Cooler Master Dominator 690 = ? (64 ili 32)

kao strucnjak bi trebao znati od cega zavisi i kojim recima testiram tvoje NEznanje :D
kao i sve mane i prednosti svakog OS-a i svakog programa koji postoji

meni je jedino bitno da mi masina odradi posao sto kvalitetnije za sto manje vremena pa se tako vracam na pocetak mog pisanija da je do nase strucnosti koliko cemo izvuci maksimum iz konfiguracije kojom raspolazemo a trebalo bi da znas i od cega to ovisi i da je valjda najbitnije cemu nam uopste sluzi komp

pitanje za strucnjake
zasto su dizajneri odustali od viste kada je ona svojevremeno dizana u nebesa kao i win7
zasto su se dizajneri vratili sa corela x4 na corel x3 i na njemu cekali corelX5 koji je ok
zasto vecina dizajnera ima barem dve masine i imaju npr instaliran na jednoj cs4 na jednoj cs5

tacan odgovor je jer ljudi znaju svoj posao i savrseno ih ne zanima niti pate da budu u "trendu" i da budu kopija u masi nedovoljno upoznatih sa materijom

nije li kretenski da se drze nekog programa ili nekog os-a samo zato sto je on sada in i simpa a ovamo ti ne odradi ono sto treba ili ne onako kvalitetno kako bi trebao i jos ono sto moze da te dovede do otkazivanja posla jeste probijanje roka

sa vistom je bio biser kada je krenula da luduje pa te izneveri u sred posla
pa lepo sve zavrsis na win 98 u nekom prastarom programu jer je poenta da za posao postoji rok a za probijanje roka nikakvo opravdanje nije da si odlepio za nekim operativnim sistemom iako su te iskusni ljudi upozoravali da ce te taj os kad tad zajebati
nije li kretenizam razmisljati na takav nacin ili je IN biti kreten :D
jbg ja sam prodavacica kupusa iz kamenog doba ocito ne znam sta je IN

mene je bilo ok da mi je os 32 bit ako mi ne treba vise od 3.3 RAM-a ili ako mi programi ne zahtevaju 64 bit ili ako mi 32 bit dovoljno brzo radi dok 64 bit ne bude barem 98% bez mane a onih 2% da otpada na beznacajne vizuelne gluposti iliti sminku
pa tako nije mi padalo na pamet da se bakcem sa nedostatkom drajvera recimo
dok nisam nasla dovoljno vremena da na masini koja samo tome sluzi (da se testiraju operativni sistemi, razne komponente i programi) napravim konfiguraciju koja ce biti ljuti stroj i kada vec imam mogucnosti jedna mi je na 32 jedna na 64 koju nadogradjujem kako koji program ili drajver prodje test

nego strucnjaci sto ne pomognete coveku
@Synesthesia je detaljno opisao problem kojem ima resenja na vise nacina
zar je toliko nedopustivo pomoci coveku a trebalo bi da znate sta mu je ciniti

ovo je bio moj ont i off i sve od mene
izdrzacu koliko moram na ovom forumu a vi ostajte u svom svetu i u svojim zabludama da je opravdivo sto je ovo virtuelan svet pa mozemo jedino i iskljucivo da se mrzimo i razgovaramo na takav nacin
to je poenta foruma zar ne :D
i onda sledi odgovor DA ali samo na GS

caos misevi :bye:
Korisnikov avatar
By DEXI70
ja cu kao laik iz prilozenog i procitanog izjaviti da bi ja pre dao Dominionu nego tasi .... da mi cacka po mom ljubimcu , jasno se vidi ko kosi a ko vodu nosi :)
Korisnikov avatar
By Synesthesia
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2347725#p2347725]DEXI70 napisao:[/url]ja cu kao laik iz prilozenog i procitanog izjaviti da bi ja pre dao Dominionu nego tasi .... da mi cacka po mom ljubimcu , jasno se vidi ko kosi a ko vodu nosi :)
@Dexi70 Gde ti spadaš, u Bears, Skins, Gym rats, Sports kit, ili Casual tipove? To je ono što Dominion voli, i tim redosledom. :paki:
Nema na čemu. :muzika:

ont: Please ljudi, znam da vas ima, neću da proziwam imenima, oće neko da pomaže ili netje? :awesome:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2348028#p2348028]Dominion napisao:[/url]dexi-u hvala na ukazanom poverenu i vote-of-confidence-u.

@Synesthesia, odakle ti ideja da ja bilo sta sto si naveo preferiram? jos je ludja pretpostavka redosleda kojom ja toboze preferiram navedeno :nokti:
Pa iz tvog posta... a glasao si tim redosledom... :nokti: Mada, bilo je to dosta davno, ukusi se menjaju vremenom, ispravi me ako sam pogrešio.. slobodno. :) :bouncy:

I dokle više sa off-om, hteo sam da konverzaciju vratim u okvir teme, pls.. i dalje imam dva office-a u kompu..
@Synesthesia trazis pomoc na najpogresnijem mestu na svetu
cak i kada bi znali da ti pomognu valjda ti je jasno da takvo nesto ne zele, to ovde nije prihvatljivo
pokusaj da promenis pristup pa trazi da te neko od strucnih i dusebriznih zajebe pa provuci na kvarno svoj problem :D mozda tako dobijes odgovor ili se barem uveris da gubis vreme

do tada pukusaj ovako
a ako nisi vest sa brisanjem repova u registriju koji ce praviti problem kada ga ponovo instaliras onda odnesi komp nekome ko radi servis i instalaciju operativnih sistema

http://office.microsoft.com/sr-latn-cs/ ... 72584.aspx" target="_blank

http://serbianforum.org/zahtevi-za-prog ... trial.html" target="_blank

o win7 sve najbolje jer i sam vidis kako ti lepo radi :)
Korisnikov avatar
By DEXI70
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2347934#p2347934]Synesthesia napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2347725#p2347725]DEXI70 napisao:[/url]ja cu kao laik iz prilozenog i procitanog izjaviti da bi ja pre dao Dominionu nego tasi .... da mi cacka po mom ljubimcu , jasno se vidi ko kosi a ko vodu nosi :)
@Dexi70 Gde ti spadaš, u Bears, Skins, Gym rats, Sports kit, ili Casual tipove? To je ono što Dominion voli, i tim redosledom. :paki:
Nema na čemu. :muzika:
ma samo neka kaze sta voli i bicu , hitno mi je potrebno to sredjivanje sistema ;)
Korisnikov avatar
By DEXI70
ovo me je podsetilo na jednu davnu situaciju , elem dok nisam nista znao o racunarima i dok mi je isti sluzio samo za net imao sam jednog lika (kretencic sa teglama) koji mi je sredjivao komp , i pojavio se tada xp a ja u kompu imam 98 , kazem ja njemu hocu xp da mi instaliras ..... krene covek da pljuje kakav xp to je sranje nevidjeno 98 je zakon xp su napravili da bi ogli lakse da nas spijuniraju , mislim se ima sta i da me spijuniraju moje nude fotke e bas me boli uvo za to , kaze on meni nikako nemoj to preko mesindzera mogu da te prate da te prisluskuju .....
godinu dana kasnije je i on presao na xp a ja sam u medjuvremenu dosta naucio i nije mi trebao vise , pojavila se vista lepa onako sarena divota opet on pljuje po visti to su napravili da bi ljudi kupovali nove racunare jer stari nemogu da guraju vistu plju plju opet posle nekog vremena i on predje na vistu onda je dosao win7 ista prica pljuvanje po svemu nista ne valja .... i na kraju i on je na sedmici .
neki ljudi jako tesko prihvataju novitete i drze se onog u cemu dobro plivaju, jer ih mrzi da uce nesto novo pa svoju lenjost pravdaju tom pljuvacinom. ja volim nove stvari i lako se prilagodim svemu , a definitivno po meni je najbolji operativni win7.
jedino sto je bitno za win7 je da je masina jaka da ima dosta memorije dobro napajanje i nikakvih problema nece biti.

isto kao i u sexu, za dobru jebacinu treba dobra kita i kvalitetan lubrikant i uska guza , kad je hardwer kvalitetan nema ispadanja sistema :))
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2348151#p2348151]tasa napisao:[/url]@Synesthesia trazis pomoc na najpogresnijem mestu na svetu
cak i kada bi znali da ti pomognu valjda ti je jasno da takvo nesto ne zele, to ovde nije prihvatljivo
pokusaj da promenis pristup pa trazi da te neko od strucnih i dusebriznih zajebe pa provuci na kvarno svoj problem :D mozda tako dobijes odgovor ili se barem uveris da gubis vreme

do tada pukusaj ovako
a ako nisi vest sa brisanjem repova u registriju koji ce praviti problem kada ga ponovo instaliras onda odnesi komp nekome ko radi servis i instalaciju operativnih sistema

http://office.microsoft.com/sr-latn-cs/ ... 72584.aspx" target="_blank

http://serbianforum.org/zahtevi-za-prog ... trial.html" target="_blank

jao taso mila moja, ajde molim te odjebi u skokovima! nebitna si, fejk, smaras a ne shvatash to - mozda i svatash, valjda zato toliko gurash svoje misljenje na najnebitnijem mestu na planeti zemaljskoj koje se zove internet. i posto se najmanje par korisnika slaze sa mojim misljenjem (kad je IT u pitanj) to dovoljno pokazuje koliko ti nemas kredibiliteta i da nisi u stanju da vodish smislenu debatu potkovanu argumentima.

pokazala si svoj nivo (ne)inteligencije i (ne)znanja i trebalo je da se zaustavis pre nego sto skroz potones u mulj. ne moze da prodje jedan post u ovom topiku a da ne pomenesh mene ili da ne udarish neku kontru. upela si se iz petnih zila da ti proturish svoje misljenje pa kud puklo da puklo. tvoje 'to je moje misljenje ergo ja sam u pravu' i 'x = 32 ili 64' samo kompletira sliku o tebi.

nemas validne argumente, nisi u stanju da nadjes nista sto moze da potvrdi tvoje 'cenjeno' misljenje o debati win7 vs. xp. nasla si par linkova koje sam na prethodnoj strani pobio, ne samo sto su bili zastareli, nego su poredili babe i zabe.

a o tvojih vishe izjava tipa:
u prethodnim postovima vezanih za problem koji ima synesthesia je jos jedan pokazatelj, tj. potvrda mojih teorija, koliko nemas pojma o ichemu - poredish operativni sistem (win7) sa usluznim softverom (office) koji moze a i ne mora da ti bude u kompu jer nije krucijalan za funkcionisanje kompjutera. operativni sistem je ono sto tera komp i na cemu komp i sav ostali softver radi - cisto da ti razjasnim posto vidim da si sa jeftinijom kartom upala u svet racunara.

sada da se osvrnem i na genijalni savet za synesthesia, opet, ponudila si jedan link koji radi govori korisniku da uradi nesto sto je synesthesia vec naveo kao opciju koju je pokusao. synesthesia i da je kompletan debil (ne kazem da jeste) znao bi da dodje do uninstall opcije.

drugi link koji si dala odnosi se na uklanjanje office 2007 trial (i to jos na forumu iz 2010 godine gde je tema zamrla posle 6 postova sa rechima 'pokusaj propao...probacu da pregazim sa full verzijom i niko vishe nista nije cuo), iako je synesthesia naveo da je u pitanju ms office starter. da si iole kompetentna i strucna znala bi da office ima starter pakete iskljucivo u 2010 verziji. jos je naveo q: particiju sa click-to-run ali tebi mozak ocigledno nije click(nuo)-to(pa)-run(ovao) da skapirash da treba da se ukloni starter paket iz kompa, da se obrishe q: particija tj da se deaktivira virtualizacija koju click-to-run paket koristi i iz tog razloga pravi q: particiju i smesta se tamo.

znash sta je najzalosnije, taso dusho, od svega gore navedenog? to sto ja koristim office 2007 (cisto iz lenjosti nije mi se dalo da skidam 2010 i da onda gazim 2007 blablabla) a i dalje znam sta se deshava na drugim frontovima. trebalo mi je par klikova u zadnjih 15 minuta da nadjem par potencijalnih resenja. i ne, nisam hteo da dajem savete synesthesiji jer nisam nikad prckao po office-u niti sam imao problema ali, mozda meni na stetu tj. po moju reputaciju, pomislio bih da mozda nisam dovoljno kompetentan da dajem savete u vezi office-a...kad vidi cuda, ipak jesam dovoljno kompetentan!

:dominion:

@synesthesia iiiiiiihaaaaaaj ujka vaso, kud ti ode. brate to je bilo 2006te, ja se ne secam sta sam prekjuce napisao. a i te preference, iako navedene, su tako opste da se bar jedan iz te liste moze naci u svakoj osobi koju sretnesh...ruku na srce ukusi su evoluirali od 2006te...mozda cak i nedelju dana posle tog posta i i dalje se menjaju.

eh sad, posto sam nahranio IT strucnjake govnima u gornjim pasusima, da pokusamo tebi pomoci.

posto je mast vec otisla u propas, koristio si click-to-run koliko vidim to je jedno govno i nije trebalo da ga instalirash (ili je vec doshao sa kompom?). poenta je skinuti ga sa kompa.

idi ovde, metoda 2 http://support.microsoft.com/kb/290301/#Method2" target="_blank FIXIT. skini taj programcic, boot-uj komp u safe mode, desni klik na aplikaciju i run as administrator i trebalo bi sve da ukloni.
(procitati ovo cisto da budesh informisan http://answers.microsoft.com/en-us/offi ... b599b31bf5" target="_blank)
ukoliko to uspe, naci onda *.msi instalaciju na microsoft-ovom sajtu
What if Office Click-to-Run does not meet my needs? How can I obtain the traditional MSI-based installation for Office Home and Student 2010 or Office Home and Business 2010?

If Office Click-to-Run does not meet your needs, you can uninstall it, and obtain the MSI-based Office product. To do this, follow these steps:
Uninstall the Office Click-to-Run version of Office 2010 by using Control Panel.
Visit the site where you purchased Office 2010, and sign in by using your Live ID.
Then, click My Account at the top of the home page to access your Office 2010 downloads.
Click Download for the suite you purchased, and then click Advanced Options under Download Now.
A version of Office 2010 is listed that is not an Office Click-to-Run product and that does not require the Q: drive to be available.
u onom gore linku imash takodje jos nekoliko alternativnih opcija za skidanje instalacije office-a.

sto se tice uklanjanja q: particije, tj virtualnog drajva - ne znam sta da ti kazem, mozda kada uklonish starter/2010 click-to-run mozda i ona nestane. vidim da ljudi imaju problema da je obrishu ali nisam jos skapirao da li pokusavaju da je obrisu a da im ostane office click-to-run ili su vec razinstalirali click-to-run a particija ostala.

ako se osecas samouvereno i ako ti bash smeta particija
http://h30434.www3.hp.com/t5/Notebook-O ... d-p/442183" target="_blank
http://social.technet.microsoft.com/For ... 53e6cdf35d" target="_blank
http://answers.microsoft.com/en-us/offi ... 7f3a080838" target="_blank

srecno

@deksi70 ja sam taj/takav. imao sam win98/win2000, dual boot. 98 za igrice i pizdarije a 2000 za ozbiljne stvari. otimao sam se kao grk u 'apsu kad je izashao xp, necu, necu i necu da ga instaliram. 98/2000 savrseno obavljaju posao blablabla. posle kada sam 'teo da odradim reinstalaciju sistema - 98 izgreban cd, 2000 pozamljen, otrcao do komsije, ima samo xp - mater mu jebem! sta cu, instalirao xp. elem, koristio sam xp od 2003 pa sve skoro do kraja 2009.

vista izasla - ja na vistu!? boze sacuvaj, nikad...fuj bljak fuj! xp poznajem kao svoj dzep, znam sva mesta gde smesta tmp fajlove koji utility programi ne obrishu, registry bazu znam u snu i kako da je tweak-ujem, itd... kupio laptop, doshao sa preinstaliranom vistom, jbg, nema drajvere za xp... sta cu. nije bila strasna vista, ali sva sreca pa sam bio na visti nedelju dve, taman izasao win7. bio skeptican pre instalacije, ali eto, koristim od 2009 win7, laptop 32bit, desktop 64bit, macbook pro 64bit. prezadovoljan!
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2348239#p2348239]Dominion napisao:[/url]
sto se tice uklanjanja q: particije, tj virtualnog drajva - ne znam sta da ti kazem, mozda kada uklonish starter/2010 click-to-run mozda i ona nestane. vidim da ljudi imaju problema da je obrishu ali nisam jos skapirao da li pokusavaju da je obrisu a da im ostane office click-to-run ili su vec razinstalirali click-to-run a particija ostala.
ne znam sta da ti kazem - MOZDA...
ja ovakvo resenje ne bih nikada smatrala strucnim resenjem ili misljenjem
naravno da ima resenje za ovaj problem i naravno da se nema sta ne znati ili mozda nagadjati... ali ko zna zna....

srecno vam mozda i srecno vam ne znam sta da kazem ah da nagadjanje :)
dok vi nagadjate ja sam svoj problem sa office 2o10 resila :)
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2348248#p2348248]tasa napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2348239#p2348239]Dominion napisao:[/url]
ne znam sta da ti kazem - MOZDA...
ja ovakvo resenje ne bih nikada smatrala strucnim resenjem ili misljenjem
naravno da ima resenje za ovaj problem i naravno da se nema sta ne znati ili mozda nagadjati... ali ko zna zna....
opsesivno kompulsivno i mazohisticki, ja moram da odgovorim - the devil made me do it. ovo je kao sto amerikanci kazu - like a car accident, there's nothing to see but you can't take your eyes off of it...

evo, posto vec imas komentar na moj 'strucni' post, sta bi ti onda smatrala 'strucnim' resenjem ili misljenjem? da li resenje za ovaj problem postoji - to se jos ne zna. za sve se nadje resenje. kada je u pitanju IT svet, resenje se trazi, trazi, pregledaju se gomile stranica i diskusija ispod clanaka, forumskih postova gde ljudi traze savete ili pisci clanaka raspredaju o problemu u nadi da ce naci resenje tj. da ce developer softvera da ispravi bug ili se javi sa resenjem. od onoga sto sam video po stranicama, koje sam gore naveo, zasada ima vishe potencijalnih resenja. ali posto ti impliciras na postojanje osobe koja "ko zna zna" tj. sebe - pa zasto onda ne ponudish resenje? tj. osim onog falicnog nagadjanja sa dva linka koja sam ti pobio i opovrgnuo? ako cemo iskreno, i ti si gore "ne znala/nagadjla" i onda prebacila loptu na korisnika recima 'ako ne zna da brishe repove u registry-u da nadje nekoga ko zna sa kompovima i da ga nosi u servis' a ovde jebesh ljude u zdrav mozak i podjebavash sa 'e nece ovde pomoci, velikoumnici i kopije gs-a, niko nece da ti pomogne a sve strucnjaci blabla'. ipak su pametni psihijatri/psiholozi da su ljudske akcije odraz njih samih. ti si ta koja se lozi strucnoscu a nemash pojma.
srecno vam mozda i srecno vam ne znam sta da kazem ah da nagadjanje :)
dok vi nagadjate ja sam svoj problem sa office 2o10 resila :)
i da, definitivno nisam ja umoran niti disleksican. ti ne znas da pises, tj ne znash red reci u recenici zato ti svaka recenica izgleda nerazumljiva i nakaradna! 'srecno vam mozda i srecno vam ne znam sta da kazem ah da nagadjanje' je nesto sto bi i helen keler bolje srocila.
Korisnikov avatar
By nsc
Subject: Potrebna usluga instalacje Win 7 - Beograd/Zemun
opsesivno kompulsivno i mazohisticki, ja moram da odgovorim - the devil made me do it. ovo je kao sto amerikanci kazu - like a car accident, there's nothing to see but you can't take your eyes off of it...[/quote] iako nisam psihijatar/psiholog, dosao sam do zakljucka da si mazohista, kao i popaj
tasi odgovarati :D :lol: :smeh: :roflmao:
Korisnikov avatar
By Dominion
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2348269#p2348269]nsc napisao:[/url]Subject: Potrebna usluga instalacje Win 7 - Beograd/Zemun
opsesivno kompulsivno i mazohisticki, ja moram da odgovorim - the devil made me do it. ovo je kao sto amerikanci kazu - like a car accident, there's nothing to see but you can't take your eyes off of it...
iako nisam psihijatar/psiholog, dosao sam do zakljucka da si mazohista, kao i popaj
tasi odgovarati :D :lol: :smeh: :roflmao:
:roll: meh, znam...da vidish smejurije i ludovanja kad sam se sa njim dokacio cim se pojavio na forumu. navrle smo na tastaturu kao dve klimaktericne daktilografkinje i pickarali smo se na 5-6 strana. :lol:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2348284#p2348284]tasa napisao:[/url]sta je bedno - postavljanje pitanja strucnjaku ili njegovo neznanje skriveno iza nevestog izbegavanja odgovora?
a ti se pravish sva vesta i ne izbegavash odgovore?

ja ne izbegavam niti se pravim nevest, jednostavno sam zapanjen kolicinom gluposti i upornosti pa sam ostao bez teksta...na sekund ipak sam ja pederka alapacha.

evo da te pitam, 1. koji se to program instalira na nekompatibilan os? gde s' to videla, tj ko je rekao u vezi cega i gde? quote ti jos uvek nije jaca strana.

a ni OS-ovi, u kojem god smislu da si pominjala nekompatibilnost. u sedmici sve moze da se instalira (moglo i u visti) posto postoji podrska i backward compatibility za starije aplikacije. desni klik, properties, compatibility pa klik na run this program in compatibility mode for: pa kaze 95, 98, me, xp (sp123), vista (sp12), nt, server 2003, 2008. bilo da si ga instalirala ili klikces na exe instalacioni fajl, moze da se aktivira kompatibilnost. osim ako nekim cudom nisi mislila da neko govori o raspakivanju dmg fajlova na pc i instalaciji exe na mac os?

2. napisao sam da je vista za tih mesec dana bila ok, nisam rekao "fantasticno! super! neprevazidjeno! shout it from the rooftops", nenene, to rade apple fanatici. kao sto rekoh, napisao sam da je 'ok' cisto poredjenja u zadnjih 10tak godina, smatram da je najbolji win 7, xp, vista... sto se dalo videti iz gornjih postova ali avaj...

dakle, da li je to najbolje sto mozes, izvlaciti reci iz konteksta koje bio i slepac video da ne hvale vistu i van konteksta a ne unutar? jel to najbolji kontra argument koji potire sve gore sto sam napisao, nashao linkove objasnio, argumentovao?
kako instalirati recimo adobe premiere pro cs5 na komp sa 32-bit OS-om ako on trazi 64-bit OS

p.s. pokusaj pa javi...

kada ti to podje za rukom i da sve radi kako treba
onda cu ti dati zadatak sta da uradis u premier-u npr ili po volji ti ako zelis neki drugi program iz cs-a da testiras ali poenta je da ne gneci 100 sati nego da radi kao zmaj i uvek se radi paralelno u bar tri programa
(konfiguraciju imas - mislim da u njoj ne mozes naci zamerku jer je ok
a OS koji opsluzuje programe - prvo testiraj pa kazi - kao aute, kao bilo koju masinu, kao bilo kakav proizvod i naravno trebalo bi da znas da test podrazumeva maksimalno opterecenje a ne da mazis kompjuter rozla perjem :D)

meni je win7 sluzio dok je trebalo da se pederisem sarenim alatkama
kada je trebao da odradi cak i ne previse zahtevan posao kakvih ima pukao je kao masiraca
da je do kompa pukao bi i XP na istom zadatku ali nije
a pukla je i vista i jos jedna verzija win7

moji zahtevi prema kompjuteru nisu da se mazimo perjem i nemam vremena za bilo sta sto mi moze ugroziti posao sto opet ne iskljucuje napredak jer da je tako bila bi na win 95 ili 98 ili po vama u dos-u :D

mene ne zanima programiranje i jesam laik ali znam i da su mi se na glavu popeli IT strucnjaci koji pricaju na slepo
koji nisu probali programe i OS dovoljno ali najglasniji su u mudroserenju i ide im to jer smo globalno prilicno tehnoloski nepismeni

eh da jesi li imao problem da moras ukombinovati neke masine (razlicito stare) sa softverima razlicitih verzija a zasto je tako potrebno to je prica za sebe + OS koji ispunjava i najmanje uslove za rad pod maksimalnim opterecenjem + umrezenih desetak racunara + razlicite konfiguracije tih deset racunara
i jesi li ga resavao subjektivno instalirajuci ono sto ti volis ili si pristupao problematici strucnije i detaljnije

pretpostavljam da si ako si radio takav posao uradio ga subjektivno pa su ti posle jebali nanu strucnjacku jer baska sto si im uzeo pare nego si im uzeo PARE koje su izgubili gubivsi vreme sa "IT strucnjakom"

znas neke stvari su sasvim drugacije kada izadjes na teren nego sto pise o njima u knjigama i dok dodje do toga da sam proizvodjac softvera kaze kako nesto ne valja (a to nece dok ne resi taj problem novim softverom ili barem zakrpom) dotle se nama najebu keve strucnjaci koji osim next->next->next->install done retko kada udju dublje u materiju :doh:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2348353#p2348353]tasa napisao:[/url]kako instalirati recimo adobe premiere pro cs5 na komp sa 32-bit OS-om ako on trazi 64-bit OS
Instalacaja 64-bitne aplikacije nije moguca na 32-bitnom OS-u. Za skoro sve aplikacije postoje 32-bitne verzije i lako ih je pronaci.
Ako zelis nesto vise da procitas o ovome: http://www.techsupportalert.com/content ... lained.htm :)
Pokretanje (ne isntalacija) 64-bitne aplikacije na 32-bitnom OS-u je moguce pomocu virtuelene masine pod uslovom da je procesor 64-bitni i da je na virtuelnoj masini instaliran 64-bitni operativini sistem.
znanje o hardveru = nedovoljan 1
znanje o operativnim sistemima = nedovoljan 1
citanje = nedovoljan 1
koriscenje logickog zakljucivanja = nedovoljan 1
sposobnost trolovanja sa stilom = nedovoljan, minus 1
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2348353#p2348353]tasa napisao:[/url]kako instalirati recimo adobe premiere pro cs5 na komp sa 32-bit OS-om ako on trazi 64-bit OS

p.s. pokusaj pa javi...
citiram samog sebe 'laptop 32bit, desktop 64bit, macbook pro 64bit'. laptop je greska - radi na 64bit. ali neka, da se pretvaramo i da radi laptop na 32bit-a - gde ti je mozak i logicko razmisljanje? jel ti stvarno mislish da ce neko da se igra sa cs5 na laptop i 17incha displeju ako ima desktop i monitor od 23"?
onda cu ti dati zadatak sta da uradis u premier-u npr ili po volji ti ako zelis neki drugi program iz cs-a da testiras ali poenta je da ne gneci 100 sati nego da radi kao zmaj i uvek se radi paralelno u bar tri programa
a OS koji opsluzuje programe - prvo testiraj pa kazi - kao aute, kao bilo koju masinu, kao bilo kakav proizvod i naravno trebalo bi da znas da test podrazumeva maksimalno opterecenje a ne da mazis kompjuter rozla perjem :D)
ovaj pasus nema svrhu jer sam odogovio za 32/64 dilemu. na kraju krajeva, naveo sam programe koje koristim i sve radi kao shvajcarski sat.
kada je trebao da odradi cak i ne previse zahtevan posao kakvih ima pukao je kao masiraca
kao sto sam ranije objasnio, ja nemam pojma sta je tvoja definicija 'pukao je' ali se pozivam na raniju izjavu: win7 mi jos nijednom nije pokazao plavi ekran smrti, resetovao se misteriozno ili usporio sa radom. nijednom! nijednom mi nije pukao program, usporio resetovao blabla, koji radi pod win 7.
moji zahtevi prema kompjuteru nisu da se mazimo perjem i nemam vremena za bilo sta sto mi moze ugroziti posao sto opet ne iskljucuje napredak jer da je tako bila bi na win 95 ili 98 ili po vama u dos-u :D
nisu ni moji ali, biram ono sto ce da mi olaksa posao a u isto vreme odradi - win 7 je moj izbor
mene ne zanima programiranje i jesam laik ali znam i da su mi se na glavu popeli IT strucnjaci koji pricaju na slepo
koji nisu probali programe i OS dovoljno ali najglasniji su u mudroserenju i ide im to jer smo globalno prilicno tehnoloski nepismeni
hehehe, LAIK, lol, nuff said, moving on.
eh da jesi li imao problem da moras ukombinovati neke masine (razlicito stare) sa softverima razlicitih verzija a zasto je tako potrebno to je prica za sebe + OS koji ispunjava i najmanje uslove za rad pod maksimalnim opterecenjem + umrezenih desetak racunara + razlicite konfiguracije tih deset racunara
i jesi li ga resavao subjektivno instalirajuci ono sto ti volis ili si pristupao problematici strucnije i detaljnije
moji microsoft i cisco sertifikati na zidu su me postedeli tih potencijalnih problema jer se sa mcse-om unapred planiraju (plan i projekat) takve stvari i radi preventivni troubleshooting pre nego sto dodje do problema.
pretpostavljam da si ako si radio takav posao uradio ga subjektivno pa su ti posle jebali nanu strucnjacku jer baska sto si im uzeo pare nego si im uzeo PARE koje su izgubili gubivsi vreme sa "IT strucnjakom"
na tvoju zalost, ne, uz sve moje diplome, sertifikate i radno iskustvo jos se nijednom niko nije pozalio.

buduci da ti je to prvo palo napamet mogu da zakljucim da si ti kao, po sopstvenom priznanju, laik dozivela picvajz jer si mislila da IT strucnjaci koji su zavrsili skole i rade u struci 'mudroserenjaju' kako ti reche, dok si ti suva inteligencija i da ti mozes isto to da uradish bez skola i strucnosti i da se natucesh para...jare i pare...toliko o tome

u svakom slucaju, pametni se uce na tudjim greskama, budale na sopstvenim. nadam se da si naucila lekciju.
znas neke stvari su sasvim drugacije kada izadjes na teren nego sto pise o njima u knjigama i dok dodje do toga da sam proizvodjac softvera kaze kako nesto ne valja (a to nece dok ne resi taj problem novim softverom ili barem zakrpom) dotle se nama najebu keve strucnjaci koji osim next->next->next->install done retko kada udju dublje u materiju :doh:
kvazi strucnjaci kao ti prave svakojakva sranja i nemaju pojma. pravi strucnjaci, koji su se skolovali za to, koji imaju iskustva i zrno pamet ne bi se usudili da dozvole sebi bilo kakav gaf. to je ipak posao koji placa racune u vreme gde imash gomile firmi koje projektuju/odrzavaju mreze/sistem i gde ne mozes da dozvolish sebi ni jednan negativan utisak/primedbu.

elem, ja sa ovom temom zavrshavam. kao sto rekoh, pokazala si ko si, sta si i kakva si. voleo bih da uzmem zasluge za cinjenicu da je tvoja sudbina zapecacena na ovom forumu i da ces biti svrstana medju trio fantastiko (status, renoir, stefan) ali na vishe tema si se pokazala.

sto bi rammstein rekli - adios, hepo kockica koja se pali na ljudsku glupost je dogorela - tj. ja... do sledeceg pacijenta :dominion:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2348400#p2348400]Dominion napisao:[/url]znanje o hardveru = nedovoljan 1
znanje o operativnim sistemima = nedovoljan 1
citanje = nedovoljan 1
koriscenje logickog zakljucivanja = nedovoljan 1
sposobnost trolovanja sa stilom = nedovoljan, minus 1
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2348353#p2348353]tasa napisao:[/url]kako instalirati recimo adobe premiere pro cs5 na komp sa 32-bit OS-om ako on trazi 64-bit OS

p.s. pokusaj pa javi...
citiram samog sebe 'laptop 32bit, desktop 64bit, macbook pro 64bit'. laptop je greska - radi na 64bit. ali neka, da se pretvaramo i da radi laptop na 32bit-a - gde ti je mozak i logicko razmisljanje? jel ti stvarno mislish da ce neko da se igra sa cs5 na laptop i 17incha displeju ako ima desktop i monitor od 23"?
ovaj pasus nema svrhu jer sam odogovio za 32/64 dilemu. na kraju krajeva, naveo sam programe koje koristim i sve radi kao shvajcarski sat.
kao sto sam ranije objasnio, ja nemam pojma sta je tvoja definicija 'pukao je' ali se pozivam na raniju izjavu: win7 mi jos nijednom nije pokazao plavi ekran smrti, resetovao se misteriozno ili usporio sa radom. nijednom! nijednom mi nije pukao program, usporio resetovao blabla, koji radi pod win 7.
nisu ni moji ali, biram ono sto ce da mi olaksa posao a u isto vreme odradi - win 7 je moj izbor
hehehe, LAIK, lol, nuff said, moving on.
moji microsoft i cisco sertifikati na zidu su me postedeli tih potencijalnih problema jer se sa mcse-om unapred planiraju (plan i projekat) takve stvari i radi preventivni troubleshooting pre nego sto dodje do problema.
na tvoju zalost, ne, uz sve moje diplome, sertifikate i radno iskustvo jos se nijednom niko nije pozalio.

buduci da ti je to prvo palo napamet mogu da zakljucim da si ti kao, po sopstvenom priznanju, laik dozivela picvajz jer si mislila da IT strucnjaci koji su zavrsili skole i rade u struci 'mudroserenjaju' kako ti reche, dok si ti suva inteligencija i da ti mozes isto to da uradish bez skola i strucnosti i da se natucesh para...jare i pare...toliko o tome

u svakom slucaju, pametni se uce na tudjim greskama, budale na sopstvenim. nadam se da si naucila lekciju.
kvazi strucnjaci kao ti prave svakojakva sranja i nemaju pojma. pravi strucnjaci, koji su se skolovali za to, koji imaju iskustva i zrno pamet ne bi se usudili da dozvole sebi bilo kakav gaf. to je ipak posao koji placa racune u vreme gde imash gomile firmi koje projektuju/odrzavaju mreze/sistem i gde ne mozes da dozvolish sebi ni jednan negativan utisak/primedbu.

elem, ja sa ovom temom zavrshavam. kao sto rekoh, pokazala si ko si, sta si i kakva si. voleo bih da uzmem zasluge za cinjenicu da je tvoja sudbina zapecacena na ovom forumu i da ces biti svrstana medju trio fantastiko (status, renoir, stefan) ali na vishe tema si se pokazala.

sto bi rammstein rekli - adios, hepo kockica koja se pali na ljudsku glupost je dogorela - tj. ja... do sledeceg pacijenta :dominion:
Ovo vec prelazi u duvacki kvartet! :fancyklap:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!