Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Tetro ima GROZAN scenarij, pun klišeja, nedorecenosti i vrludave dramatike koja ne ode nigdje. U osnovi, jedna melodrama koja se svim silama trudi biti nesladunjava. Ono sto ga dize je gluma i fotografija koja je zaista toliko briljantna da ti se jednostavno ureze u pamcenje. I da, mladi Alden je odlican.

No ja ionako bas i ne volim Coppolu, i mislim da su mu svi filmovi debelo precijenjeni. Tetro mi je na neki nacin jos najhumaniji od svega sto je do sada napravio.
By Ulix
Mislim da bi film bio bolji da je Coppola prosto izbacio sve flashbackove iz filma (otac bi bio možda moćnija figura da ga ne vidimo, ovako deluje na trenutke kao pajac) i da je, naročito pred kraj, dao malo distance likovima prema svim patetičnim obrtima (da ga je učinio malo više "almodovarovskim"). Na svu sreću pa su - slažem se - glumci dobro izneli materijal. S tim da se meni sviđaju ti delovi gde film vrluda i ne ide nigde. :)

A o Coppolinom opusu u celini nemam mišljenje uopšte, on je snimao i remek-dela i potpuna sranja, stvarno ne mogu da nađem sredinu.
Korisnikov avatar
By Sylar
Čim sam vidio da je netko u down sekciji krenuo skidati taj film...morao sam i ja :)
Rise of the Planet of the Apes
Film je onako ok. Vidi se da su majmuni kompjuterski.
Uglavnom...gledljivo.
Očekivao sam puno više s obzirom da mi je prvi dio ostao u dobrom sjecanju.
Korisnikov avatar
By V25
Slika

Sjajna gluma Tilde Swinton, kao i uvek. Pošto nisam pročitao knjigu na osnovu čije adaptacije je snimljen film, ne mogu da sudim kakav je film kao delo u odnosu na literarni predložak. Laički gledano, potresan i naporan. Objektivno, dobar kasting, ali bi ga komotno mogli skratiti za pola sata. Doduše, uživao sam gledajući ga.

7/10
Korisnikov avatar
By spliff
the skin i live in
moracu josh jedanput da ga odgledam
Korisnikov avatar
By V25
Slika

Dosadan kao i svi filmovi Alexandra Payne-a. Precenjen, kao i "Sideways". 4/10
Korisnikov avatar
By Laerem
OMG, ako je "dosadan" kao i svi filmovi Alexandra Payne-a, then I'll love it! :love: Da je bar dosadan kao About Schmidt ili Citizen Ruth. :molise:
Korisnikov avatar
By V25
@ Laerem

Sumnjam da će ti se dopasti. "Citizen Ruth" mož' da prođe, "About Schmidt" je po meni overrated.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2347542#p2347542]Popeye napisao:[/url]weekend 8/10
http://www.imdb.com/title/tt1714210/" target="_blank

više romantike ima u par kadrova ovog filma nego u, primjerice, cijeloj 'amelie'. lovely and sad. because it's real. odlično režiran, snimljen, odglumljen.
:(

Slažem se. Iako ne znam da li baš zavređuje 8/10, al ajde. Ovo je možda prvi film sa gej tematikom da mi se dopao.
Korisnikov avatar
By Laerem
Plata Quemada

7.5 / 10

Najemancipiraniji pederski film svih vremena, ujedno i najsnaznija homoeroticna kemija izmedju dva muska lika IKADA (sto obasjava i odlicna, znojna, prljava fotografija). Film je neujednacen, zbrzan, i nepovezan... ali ti momenti ljepote i patosa izmedju protagonista su jebeno dirljivi. U osnovi kao pederski Bonnie & Clyde, samo mnogo bolji film. Doduse, Bonnie & Clyde ima bolju zadnju scenu, ali ajde... I OMG koji super likovi! Psihoticna muska kurva koja cuje glasove i kriminalac koji je ludo zaljubljen u njega u krvavom pohodu po juznoj americi. I najbolji detalj mi je, sto heteroseksualni lik ispunjava ulogu comedy relief-a!

Heteroseksualne veze na prikazane su kao totalno povrsne i nekonzekventne, jedino ljubav izmedju dva pedera sjaji. Cak je i prisutan element gej šovinizma - za sve nepogode u filmu krive su glupe žene. :hracak:
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2347811#p2347811]Laerem napisao:[/url]Plata Quemada

7.5 / 10

Najemancipiraniji pederski film svih vremena, ujedno i najsnaznija homoeroticna kemija izmedju dva muska lika IKADA (sto obasjava i odlicna, znojna, prljava fotografija). Film je neujednacen, zbrzan, i nepovezan... ali ti momenti ljepote i patosa izmedju protagonista su jebeno dirljivi. U osnovi kao pederski Bonnie & Clyde, samo mnogo bolji film. Doduse, Bonnie & Clyde ima bolju zadnju scenu, ali ajde... I OMG koji super likovi! Psihoticna muska kurva koja cuje glasove i kriminalac koji je ludo zaljubljen u njega u krvavom pohodu po juznoj americi. I najbolji detalj mi je, sto heteroseksualni lik ispunjava ulogu comedy relief-a!

Heteroseksualne veze na prikazane su kao totalno povrsne i nekonzekventne, jedino ljubav izmedju dva pedera sjaji. Cak je i prisutan element gej šovinizma - za sve nepogode u filmu krive su glupe žene. :hracak:
Ovo zvuči fantastično. Odoh da nađem torent. :drama:
Korisnikov avatar
By Laerem
Pazi se, jedan torrent ima sjeban zvuk, i 15 minuta u sredini filma je negledljivo, ispikselizirano.

Sastoji se od 3 fajla, filma od 765mb "Plata Quemada (2000)", istoimenog srt fajla, i tekst fajla "torrent downloaded from demonoid.com. Doduse, ja sam skinuo neku verziju od 600inesto mb koja je ok, ali nema titlove. Tak da kombiniras titlove od jednog i avi od drugog. I morat ces titlove malo sinkranizirat, kojih 1 sekundu.
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2347818#p2347818]Laerem napisao:[/url]Pazi se, jedan torrent ima sjeban zvuk, i 15 minuta u sredini filma je negledljivo, ispikselizirano.

Sastoji se od 3 fajla, filma od 765mb "Plata Quemada (2000)", istoimenog srt fajla, i tekst fajla "torrent downloaded from demonoid.com. Doduse, ja sam skinuo neku verziju od 600inesto mb koja je ok, ali nema titlove. Tak da kombiniras titlove od jednog i avi od drugog. I morat ces titlove malo sinkranizirat, kojih 1 sekundu.
Titlovi mi nisu potrebni, našao sam tu verziju od 675mb. Hvala na informacijama. :sesir:
Korisnikov avatar
By V25
Slika

Prijatno iznenađenje. Dobro napisan i režiran, maestralno izmontiran sa dobrim rolama McGregora i Plummera. 7/10
Korisnikov avatar
By Mars
Slika

Posle duže vremena jedan zaista odličan Vudijev film.

Zaplet već viđen u njegovim ranijim radovima (preplitanje stvarnosti i fikcije).

Malo se gubi na ritmu uvođenjem svih onih likova koji realno i nemaju nikakvu funkciju u priči, ali je svejedno lepo videti kako veliki reditelj odaje počast umetnicima koje voli. Podela na prvi pogled neobećavajuća, ali do kraja sve funkcioniše savršeno. Naročito me je oduševio lik koji tumači Ernesta Hemingveja (posebno kad sam shvatio gde sam ga sve gledao a ovde nisam prepoznao) i fantastična Marion Cotillard (setio se Larija Kinga kad je svojevremeno pitao da li je ikada u životu jela - hamburger...eto takva je i u ovom filmu)

A Pariz...šta reći.

Ko se zasitio Pariza, taj se zasitio života.

I dalje jedan od tri grada na svetu u kojima jedino ima smisla živeti i to se lepo vidi u ovom Vudijevom filmu.
Slika

Na trenutke nespretan u dijalozima i bljutavo radostan u osmesima i hindu pesmama, odnosno detinjast (ne računajući to što mi je indijski jezik naporan za uho).

Ali takođe i dosta lepih scena, tragičan kraj i divan instrumental* koji se provlači kroz čitav film... da ne zaboravim Barbaru Mori :love:

8/10.

Želim ovo u mp3 HQ formatu, prvi i poslednji minut, predivno!
  • 1
  • 234
  • 235
  • 236
  • 237
  • 238
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!