Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Savetnik predsednika Skupštine Crne Gore Andrej Nikolaidis žali što dinamit i puške nisu upotrebljeni na proslavi 20 godina Republike Srpske u Banjaluci

Predsednika Skupštine Crne Gore Ranka Krivokapića savetuje čovek koji se javno zalaže za terorizam! Reč je o književniku Andreju Nikolaidisu, koji se na jednom podgoričkom portalu bavio proslavom 20 godina RS i arsenalom oružja koji je pronađen u dvorani Borik, i u tom kontekstu izrazio žaljenje što to oružje nije i upotrebljeno?!

- Civilizacijski iskorak bio bi i da je Bole (Božidar Stanišljević) upotrebio dinamit i puške koje je sakrio u dvorani u kojoj su glavari, duhovnici i umetnici proslavljali dvadesetogodišnjicu postojanja RS - napisao je Nikolaidis u tekstu prepunom otrova na račun Srbije i RS, koju naziva “odvratnom genocidnom tvorevinom”.
S druge strane, predsednik RS Milorad Dodik za Kurir nije krio zaprepašćenje ovim navodima, koje je prvi put čuo od nas.

- Izvan zdravog razuma je dati bilo kakav uljudan komentar na tako monstruozne reči. U suštini, to je beznačajan čovek, koji na ovaj način želi da skrene pažnju na sebe. A to prizivanje upotrebe oružja dovoljno govori i o onome koga on savetuje i predstavlja - kaže Dodik.

Na primedbu da je Nikolaidis nedavno dobio evropsku nagradu za književnost, Dodik bez pardona odgovara:
- Napišite slobodno: Jebem mu književnost!

Da u ovom slučaju ima posla za nadležne državne organe, misli i predsednik UO Matice srpske u Crnoj Gori Vladimir Božović.
- Stvar je tim ozbiljnija što je reč o savetniku predsednika parlamenta. On je državni funkcioner i ovo je državno protežiranje terorizma. Otvoreno i jasno je poručio da bi u slučaju uspeha tog terorističkog akta to bio civilizacijski iskorak - podvlači Božović.

Niko iz SPC juče nije želeo da se oglašava po ovom pitanju. Ćutanje njegovog šefa Ranka Krivokapića, koji se nije ogradio od teroristički intonirane izjave svog savetnika, govori više od reči
.

Link

E vala je neko rekao :alexis:
Korisnikov avatar
By Mars
I nacisti onomad zapalili Reichstag...
Korisnikov avatar
By Mars
"Serem mu se u književnost - i jebem li ga u ona usta njegova, skrndava", da...sočnije.

Nego jel može meni neko da pojasni ovu rečenicu iz njegove biografije sa Wikija:

"Dodik graduated from the Faculty of Political Science at the University of Belgrade only after he bought his degree through illegal channels."

:puzzle:
ma, kakvi, bole je treb'o ubiti samo "evrokomunistu" Tadica i eventualno tamo prisutne ostale chlanove DS-a - po narudzbini svih onih koji su povezani s crvenim beretkama a zna se ko su ti......
dodik bi se tada samo folirao "jao, shta bi, nisam znao da se ovo spremalo, no, ko je mrtav (tj. Tadic i DS) bez njih se moze" , te bi bez imalo "vishe" ustezanja pokazao svoje pravo lice do daske, "sad su nam jedini burazeri SNS koji preuzima vlast i Dr. Koshtunica, Mr. Ilic, braca radikali, pravi Srbi Nashi1389, Obraz, Dveri..... oni su ionako oduv(ij)ek bili i ostali nepokolebljivi za Srpsku, s njima nema zime da bi ikad slushali onu jebenu EU i Zapad, sad ovako je josh bolje za mene i Srpsku, jebacemo mater Incku, Kacinu, ziv(j)eli Putin, Zhirinovski......". ............
Korisnikov avatar
By Burak
Neće snositi nikakve posljedice - kod nas svaka budala može da laprda i širi govor mržnje..
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2343418#p2343418]Tungi napisao:[/url]

- Izvan zdravog razuma je dati bilo kakav uljudan komentar na tako monstruozne reči. U suštini, to je beznačajan čovek, koji na ovaj način želi da skrene pažnju na sebe. A to prizivanje upotrebe oružja dovoljno govori i o onome koga on savetuje i predstavlja - kaže Dodik.

Na primedbu da je Nikolaidis nedavno dobio evropsku nagradu za književnost, Dodik bez pardona odgovara:
kako ga ne voleti, ma obozavati :love: :love: :love:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
U ovom trenutku bar pola Srbije prizeljkuje njegovu smrt, nigde tu nema skandala. As you sow, so shall you reap.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2343553#p2343553]tasa napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2343418#p2343418]Tungi napisao:[/url]

kako ga ne voleti, ma obozavati :love: :love: :love:
Uz to, igrajući na kartu seljačke drčnosti i kafanskih manira, on se ciljano dodvoravao najprimitivnijem obliku populizma i patrijarhalnog mačizma, lično otjelotvorujući kolektivnu predstavu o sebi kao drčnom Srbinu i Krajišniku koji u brk može skresati svakome srpsku istinu o ratu i Srbima u njemu. Tako kreirana javna predstava o Dodiku, uz izrazitu nepismenost, psovke, bahatost i primitvni jezik kojim Karadžićev ideološki zombi začinjava svoje javne nastupe, proizvela je sliku u masama da, eto, naš običan čovjek, Srbenda sa dna kace, može uspješno voditi državu. Dodik je, dakle, sebe iskreirao kao potpuno ostvarenje slike prostačine na mjestu nacionalnog vođe.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2343844#p2343844]LeDeNa_ napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2343483#p2343483]Vel boy napisao:[/url]ma, kakvi, bole je treb'o ubiti samo "evrokomunistu" Tadica i eventualno tamo prisutne ostale chlanove DS-a
Ma stvarno?...Ti ne znam u kojoj si stranci, ali nekoj jesi brrr.
Ili je u republikanskoj, ili je u demokratskoj.
:gotika:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2343845#p2343845]*deni* napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2343844#p2343844]LeDeNa_ napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2343483#p2343483]Vel boy napisao:[/url]ma, kakvi, bole je treb'o ubiti samo "evrokomunistu" Tadica i eventualno tamo prisutne ostale chlanove DS-a
Ma stvarno?...Ti ne znam u kojoj si stranci, ali nekoj jesi brrr.
Ili je u republikanskoj, ili je u demokratskoj.
:gotika:
Taman sam obrisala a ti citirao lol...

Pa stvarno mi se bljuje od ovakvih izjava...Nema on sta da se ljuti, ovo je forum pa nastavimo...

p.s.Da, poznato je i ono, mrzeli su svi Djindjica ali kad su ga ubili...jaoj svima je bilo zao...

Ma da!
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2343848#p2343848]*deni* napisao:[/url]A šta se ti ženiraš oko Vel boyevih elaboracija ? :opacupa:
Poznato je da on tačno zna šta treba uraditi u bilo kojem delu planete, po bilo kojem pitanju.
Jedino što ne zna je kako to uraditi.
:opacupa:
Meni nije poznato.

Mislim da zna kako to treba uraditi.Napisao je post sta se trebalo dogoditi.Mozda je on trebao sve to organizovati pa da budemo svi srecni i zadovoljni.
Korisnikov avatar
By deran
ja sam taj post shvatio kao ironičan... :srbin:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2343863#p2343863]deran napisao:[/url]eh,to ću sad ostaviti njemu da ogovori...

ali ako sam razumeo ja... :shrug:

i šta si na levu nogu ustala... :lol:
Ovo poslednje si u pravu lol.Nervozna sam, strasno...Jos kad sam procitala uff.

Ma neka odgovori...I ironija ako jeste, grozan je post.

p.s.Sutra cu na desnu nogu :)

p.s.2.Ne znam ni sto sam otvorila ovo jer izbegavam ovakve teme i sad sam napravila dzumbus brr.
Profesor banjalučkog Pravnog fakulteta Petar Kunić smatra da postoji utemeljen osnov za podizanje optužnice protiv savetnika predsednika Skupštine Crne Gore Andreja Nikolaidisa zbog izjave povodom proslave 20 godina od formiranja Republike Srpske.

- Takve stvari se kažnjavaju u savremenom svetu, jer su Nikolaidisovi stavovi poziv na činjenje zločina. On svojim pisanjem može uticati na mlade ljude, što je potencijalno veoma opasno - rekao je Kunić.

Nikolaidis je objavio na portalu "Analitika" tekst pun govora mržnje, komentarišući proslavu 20 godina postojanja Republike Srpske u dvorani "Borik" u Banjaluci. U komentaru je napisao da bi "civilizacijski iskorak bio da je upotrebljen eksploziv u dvorani Borik u kojoj su glavari, duhovnici i umetnici proslavljali 20 godina Srpske".

Kunić je istakao da izjave kojima se poziva na zločin u svakom slučaju treba sankcionisati.

Poslanik SNSD u parlamentu BiH Slavko Jovičić kaže za "Novosti" da je Nikolaidisov tekst krajnje neprimeren:

- Zaista mi nije jasno šta je motivisalo tog čoveka da napiše tekst pun mržnje u kojem žali što nije aktivirano oružje u dvorani. To je opasan i rušilački stav.

REAKCIJA TUŽILAŠTVA

Izjave savetnika predsednika Skupštine Crne Gore Andreja Nikolaidisa povodom proslave 20 godina od formiranja Republike Srpske biće predmet interesovanja nadležnog tužilaštva, saopštila je osnovni državni tužilac u Podgorici Ljiljana Klikovac.

TRAŽE SMENU SAVETNIKA

Pokret za promene u Crnoj Gori najavio je da će zatražiti smenu savetnika predsednika crnogorskog parlamenta Andreja Nikolaidisa zbog njegovih stavova.
Korisnikov avatar
By Tungi
A šta ti, Sheky, misliš o svemu ovome? Mani citiranja.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!