Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
pro: potpuna sloboda; ne moras nikome da se pravdas za svoje postupke; dodjes kad hoces, odes kad hoces;

contra: rode se osecanja samo kod jedne osobe; ljubomora; opsesija; zavist
By Kragi
Za mene ne postoje opsta pravila ponasanja u bilo kakvom odnosu, kada se radi o dvoje odraslih ljudi. Ponasas se u skladu sa 'dogovorom' koji imate.
Isto tako nemam ni jedan argument protiv ovakvog odnosa (osim subjektivnog dozivljaja, koji je vec stvar mog ukusa i kao takav nebitan).
Zar postoji bilo sta lose u odnosu koji vam prija? :)
Sve ostalo ide u korist onog za ;)
By Swanheart
u 70% slucajeva jedna strana razvije neka osecanja samo zato sto je sex eventualno ok
Korisnikov avatar
By Dirrty
Intervali između viđanja kraći su proporcionalno rastućoj jebozovnosti partnera - jedini uočljivi obrazac ponašanja koji primećujem kod sebe.

Ah, da, i...

Ono što me ustvari zanima je da li egzistira više podvrsta varijante.

Za sada sam izdiferencirala dva varijeteta varijantnog sparivanja dve osobe.

Slučaj broj 1 je kada se osobe u varijanti ponašaju kao dve čestice u kosmosu koje se haotično kreću i sudaraju, da ne kažem udaraju bez nekog zakona koji nam može dati učestalost interakcije i dužinu perioda između varijantnih aktivnosti.

Slučaj br 2 je kada najčešće jedna ili obe osobe ipak imaju neka očekivanja kao npr. da se utvrdi učestalost viđanja zarad pružanja obostranog zadovoljstva. U ovakvom obliku odnosa jedna ili obe osobe čak žele da uzdrmaju slobodu i privatnost druge osobe tako što će je povremeno pitati za zdravlje između dva viđanja, želeće da se odgovori na neki sms a čiji sadržaj nije samo da li imaš prezervativ kod kuće ili da ga ja ponesem itd.

I da. Koji su sve motivi zašto ljudi ulaze u varijante? Odlučili su da trenutno ne žele da ulažu sebe u zahtevniju vezu ili im se druga osoba ne dopada dovoljno za nešto ozbiljnije?
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2343203#p2343203]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]pro: potpuna sloboda; ne moras nikome da se pravdas za svoje postupke; dodjes kad hoces, odes kad hoces;

contra: rode se osecanja samo kod jedne osobe; ljubomora; opsesija; zavist
Nemam iskustva sa odnosima takvog tipa, ali ovo zvuci jako realno. Razlog koji je naveden gore ipak drasticno moze da ujebe stvari i u str8 odnosima, pa citamo kako je neko ubio ljubavnicu, pa sebe i tako sjebe one koji su neduzni.
Svaki ljudski postupak nosi odgovornost, a radjanje osecanja je nista u poredjenju sa posesivnoscu koja bi mogla da umesa prste.
U svakom slucaju, ako ne bih trazio emotivno ispunjenje od nekog, nego samo sex, pristao bih na ovo. :opacupa:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne volim poređenja intimnih međuljudskih odnosa, koja su zasnovana na čemu, prisustvu/odsustvu romantične ljubavi, koja je svojstvena čoveku koliko i monogamija? Obe kategorije su kulturno uslovljene, prva nametnuta umetnošću, druga religijom.

Monogamija se zasniva na seksualnoj privlačnosti podjednako kao i takav neobavezan odnos. Emocije nisu odsutne ni u jednom, često vrlo slične, samo ih svako od nas shvata na sebi svojstven način i prema tome gradi odnos prema drugima. Motivi se takođe ne razlikuju u biti, samo je način njihovog zadovoljavanja različit.

Niti je manje zahtevan, niti je manje ozbiljan odnos od bilo kog drugog, samo je drugačiji. Kako nije u pitanju kvantitativna kategorija, ta razlika nije merljiva.
Kodeks ponašanja u "varijantama" ovisi od osobe do osobe. :toplavoda: :awesome:

Meni osobno te varijante trebaju samo za "dopunski" seks, osobe to znaju od samog starta, emotivno involviranje je isključeno, jer je bespredmetno.Ako su mi simpa, mogu ih i negdje izvesti, ali u moju kuću neće nogom kročiti.
Pozicija mog stalnog dečka je zauzeta već pet godina (točnije, u utorak nam je petogodišnjica :awesome: ) i za druge nedostižna.
Eto, u mom slučaju to jednostavno funkcionira tako. Kome se ne dopada - doviđenja, prijatno.
Midž je očigledno ogorčen na Srbiju, verovatno je doživljavao sve same neprijatnosti dok je živeo u njojzi. Nije jedini... :sigh:
Što se tiče čari i tegoba neobaveznih veza, alanfordovsko pravilo glasi : '' Gledaj si obezbediti samo čari, a izbeći sve tegobe ! ''
:hvala:
Korisnikov avatar
By Mars
Ma nek si ti nama nepismen (ajde: selektivno pismen)...lako ćemo za to :radosnice:

:D
Korisnikov avatar
By hlaefdige
normalno da se jave nekakva osecanja! samo ja iskreno ne vidim problem u tome.

problem vidim u tome da ljudi nemaju pojma sta je to sto osecaju. tacnije, to sto nemaju pojma da se nose sa tim i nijansiraju svoje osecaje.

ne postoji samo crno i belo i ne mora svako osecanje da se obije o glavu ukoliko nije uzvraceno........ili kako se to vec zove na tom vasem trzistu emocija - dasmidamti...

takve veze mogu da budu izuzetno ispunjavajuci "zacin" necijeg zivota. takvi odnosi, iako jako cesto vrlo labavi i nestalni, mogu da budu izrazito iskreni i inspirativni.

moje neko generalno pravilo je da se nauzivam koliko god mi masta dozvoljava, neopterecena blamovima i sitnim jadnostima, a da u tom procesu sto manje povredim druge.

ali to mi je pravilo...kao...inace..
Korisnikov avatar
By Mars
а јел то Фак бади?

:sweet:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2343427#p2343427]hlaefdige napisao:[/url]normalno da se jave nekakva osecanja! samo ja iskreno ne vidim problem u tome.

problem vidim u tome da ljudi nemaju pojma sta je to sto osecaju. tacnije, to sto nemaju pojma da se nose sa tim i nijansiraju svoje osecaje.
:up: mislim da je problem sto pocne da puca ego (mislim na one kod kojih proradi "ljubav".. i sad.. kako sam se ja zaljubio/la, a on/ona nije)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
nisam bas na to mislila...mislila sam na to da ljudi prilicno cesto ne naprave razliku izmedju "lepo mi je ovako", endorfinske navale i "zaljubljen sam"
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2343229#p2343229]vila napisao:[/url]Ono što me ustvari zanima je da li egzistira više podvrsta varijante.

Za sada sam izdiferencirala dva varijeteta varijantnog sparivanja dve osobe.

Slučaj broj 1 je kada se osobe u varijanti ponašaju kao dve čestice u kosmosu koje se haotično kreću i sudaraju, da ne kažem udaraju bez nekog zakona koji nam može dati učestalost interakcije i dužinu perioda između varijantnih aktivnosti.

Slučaj br 2 je kada najčešće jedna ili obe osobe ipak imaju neka očekivanja kao npr. da se utvrdi učestalost viđanja zarad pružanja obostranog zadovoljstva. U ovakvom obliku odnosa jedna ili obe osobe čak žele da uzdrmaju slobodu i privatnost druge osobe tako što će je povremeno pitati za zdravlje između dva viđanja, želeće da se odgovori na neki sms a čiji sadržaj nije samo da li imaš prezervativ kod kuće ili da ga ja ponesem itd.

I da. Koji su sve motivi zašto ljudi ulaze u varijante? Odlučili su da trenutno ne žele da ulažu sebe u zahtevniju vezu ili im se druga osoba ne dopada dovoljno za nešto ozbiljnije?
Extra tema :up:

Ot - Odgovor na pitanje.
Ne zelim da zurim, bez obzira kojom se brzinom razvija.

Jos uvek pokusavam da dokucim ovakve odnose..
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2343440#p2343440]hlaefdige napisao:[/url]nisam bas na to mislila...mislila sam na to da ljudi prilicno cesto ne naprave razliku izmedju "lepo mi je ovako", endorfinske navale i "zaljubljen sam"
:up:
Potpisujem sve sto napise Hlaefdige.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2343362#p2343362]Galateja napisao:[/url]Vilo, mogla bi malo da pročešljaš forum, već su otvarane teme o nekim tvojim nedoumicama. ;)

Ja sam pre par meseci imala sličnu temu: http://www.gay-serbia.com/forum/ljubavn ... 63s80.html" target="_blank

P.S. - Pogledati obavezno filmove Poslednji tango u Parizu, Intimnost i Fatalna veza.
Da se nadovezem, nikada ne bih nekom pozeleo odnos kao u Poslednjem tangu.
Hmmm, bas bih ga sada ponovo odgledao.
@vila: Kakvo je tvoje misljenje o svingerima? Mislim da je zanimljivije istrazivati o tome.
vila napisao:Koji su sve motivi zašto ljudi ulaze u varijante? Odlučili su da trenutno ne žele da ulažu sebe u zahtevniju vezu ili im se druga osoba ne dopada dovoljno za nešto ozbiljnije?
Motiv se moze kriti u tome da svi imamo taj animalni deo duse tj. potrebu za "parenjem" te je zgodno imati osobu sa kojom tu potrebu mozes zadovoljiti u bilo kom trenutku. Mnogo je lakse dostici zadovoljstvo sa osobom koju vec poznajes, jer oboje znate ko sta voli prilikom sexa, nego sad objasnjavati nekome s' ulice :smilegrin:. A i manji je rizik od dobijanja neke polno prenosive bolesti. Sto se tice kodeksa... Recimo u odnosu koji ja imam, dogovor je da nema varanja ako neko od nas nadje partnera.
Korisnikov avatar
By Laerem
Ljudi koji u svakom odnosu traze vjecnu ljubav, kao i ljudi koji kastriraju mogucnost za emocije u nasumicnom seksualnom kontaktu, su dvije strane iste medalje - rigidni dogmatici. A na takve mi se ne dize kurac. Za mene je svaki seks, pa cak i onaj jednokratan, vise od puke hidraulike jebanja rupe. Jer ako je to sve sto mogu dobiti od nekog nasumicnog seksa, onda cu radje drkati - sto uglavnom i radim, jer ne vidim korist od sve te gnjavaze nalazenja s raznoraznim likovima koja ce u konacnici rezultirati jos jednom monotonom mehanickom ejakulacijom. :zeva:

S druge strane, radje bi bio mrtav nego monogaman. Ako u 21. stoljecu ne mozes nadici to sto su te Pepeljuga i Isus indoktrinirali o medjuljudskim odnosima dok si bio mali, e onda jebiga, zasluzujes svu frustraciju i patologiju koja proizlazi iz seksualnog asketicizma. Doduse, jos manje shvacam ljude koji su u otvorenim vezama gdje je seks sa strane dopusten, ali nedaj boze da osjetis ista prema nekome drugome! Koja usrana polu-mjera. :shrug:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2344220#p2344220]Laerem napisao:[/url]Ljudi koji u svakom odnosu traze vjecnu ljubav, kao i ljudi koji kastriraju mogucnost za emocije u nasumicnom seksualnom kontaktu, su dvije strane iste medalje - rigidni dogmatici. A na takve mi se ne dize kurac. Za mene je svaki seks, pa cak i onaj jednokratan, vise od puke hidraulike jebanja rupe. Jer ako je to sve sto mogu dobiti od nekog nasumicnog seksa, onda cu radje drkati - sto uglavnom i radim, jer ne vidim korist od sve te gnjavaze nalazenja s raznoraznim likovima koja ce u konacnici rezultirati jos jednom monotonom mehanickom ejakulacijom. :zeva:

S druge strane, radje bi bio mrtav nego monogaman. Ako u 21. stoljecu ne mozes nadici to sto su te Pepeljuga i Isus indoktrinirali o medjuljudskim odnosima dok si bio mali, e onda jebiga, zasluzujes svu frustraciju i patologiju koja proizlazi iz seksualnog asketicizma. Doduse, jos manje shvacam ljude koji su u otvorenim vezama gdje je seks sa strane dopusten, ali nedaj boze da osjetis ista prema nekome drugome! Koja usrana polu-mjera. :shrug:

ovo + ono sto je Laerem jednom davno napisao:
"Ljudi se generalno, pa cak i oni najliberalniji, boje svoje seksualnosti, te je iz straha obuzdavaju nekakvim rigidnim konvencijama: jedna grupa nepisanim pravilima rekreativnog seksa, koji reducira seksualno iskustvo na hidraulicko praznjenje, a druga je pak - bez obzira na deklarativnu nereligioznost - ostecena krhotinama katolickog puritanizma i americkih romanticnih komedija. Moja naklonost ipak ide potonjima, jer rekreativci su uglavnom nestrastveni i njihova tijela su pod kontrolom ustaljenih refleksa, tako da se u krevetu koprcaju kao ribe na suhom, dok konzervativnim romanticarima samo treba pruzati sustinski teolosku fantaziju romanticne ljubavi da bi kanalizirali svoju strast. Ali sama strast je itekako autenticna. Cak i kad se fantazija srusi, oni vise ne mogu vratiti u kutiju ono sto je izaslo van. Mene najvise pali taj period kada sve maske padnu, i ostane ta surova, ogoljena zelja koja je dovoljno jaka da porusi mnoge nase konvencije i predrasude. Tada se ljudi ili emancipiraju ili regresiraju natrag u emocionalne invalide."

i uz to jos
hlaefdige napisao:normalno da se jave nekakva osecanja! samo ja iskreno ne vidim problem u tome.

ne postoji samo crno i belo i ne mora svako osecanje da se obije o glavu ukoliko nije uzvraceno........ili kako se to vec zove na tom vasem trzistu emocija - dasmidamti...

takve veze mogu da budu izuzetno ispunjavajuci "zacin" necijeg zivota. takvi odnosi, iako jako cesto vrlo labavi i nestalni, mogu da budu izrazito iskreni i inspirativni.

moje neko generalno pravilo je da se nauzivam koliko god mi masta dozvoljava, neopterecena blamovima i sitnim jadnostima, a da u tom procesu sto manje povredim druge.

ali to mi je pravilo...kao...inace..

e, to
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!