Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By bothways
Slika

Nije los, ali nsita posebno. Fina animacija.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2337514#p2337514]Popeye napisao:[/url]

edit2: nego marse, da te pitam - jel u kanadi prekidaju filmove na pola i furaju pauzu od 15 minuta ako film traje oko dva i pol sata ili vise?
to rade u zagrebu i redovito me izludjuje. :pljuje:
Ovo tek sad vidim.

Koliko ja znam - nema prekidanja filmova.

Doduše, filmove te dužine i ne gledam...raspitaću se.
Slika

Vidan napredak u odnosu na "Broken Embraces". Zanimljiva priča i solidna gluma. Opet, iynervira me Almodovarovo rayrešenje situacije a la "Yo soy tu madre". Opet, prijao mi je. 6/10

Slika

Takođe, više nego vidan napredak u odnosu na prethodni film, tj. govno od filma ("The Ghost Writer"). Ne zna se ko je bolji, Foster, Winslet ili Waltz. 7/10

Slika

Film koji je interesantan sve do poslednjih 20 minuta. Mislim, nije nikakvo otkrivanje tople vode, ali opet nisu morali ni da zaseru kraj toliko. Mogao je bii mnogo bolji.

5/10
2 days in paris 8/10
vudialenovski i vrlo dobro

we need to talk about kevin 7/10
oskara za tildu swinton! :hail:
ezra miller odličan i sladak. :sweet:

l'ultimo bacio 4/10
dvočasovno prikazivanje italijanske histeričnosti. dve dobre stvari a) dva minuta u kojima se pojavljuje jedna od mojih omiljenih pevačica i b) stefano accorsi :sigh:

@beograđanin: nije ti se dopao the ghost writer? zašto? :shok:
mozda je problem u castingu? da je premijerovu zenu glumila jennifer lopez, bivseg premijera p diddy (ili kako se vec trenutno zove), a mladog pisca justin bieber ili zach efron, te da se zadnja scena odigrava na dodjeli grammyja, onda bi to bilo nesto.
:merlinka:
la piel que habito 4/10
kako neprijatan film. gde nestade almodovar?
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2338397#p2338397]Popeye napisao:[/url]mozda je problem u castingu? da je premijerovu zenu glumila jennifer lopez, bivseg premijera p diddy (ili kako se vec trenutno zove), a mladog pisca justin bieber ili zach efron, te da se zadnja scena odigrava na dodjeli grammyja, onda bi to bilo nesto.
:merlinka:
Što si zla! :lol:
Korisnikov avatar
By V25
Da li zaista da se upuštam u ovu diskusiju? "The Ghost Writer" je govno od filma, "Broken Embraces" simpatičan do poslednjih pola sata. Nisam sad otkrio nešto epohalno. Ne znam šta se Popeye zalepio za JLo i mene. Bože, pa svako ima prao na malo mainstream trasha :)
Korisnikov avatar
By Laerem
Carnage

4/10

Suvišno smece. A ta "ljudi su ispod povrsine samo zivotinje" premisa je ne samo banalna, potrosena i lijena. Nego i kriva. Zivot se jednako desava na povrsini kao i ispod nje.

We Need to Talk About Kevin

7/10

It's underwritten, there's little to no plot, the husband character is non-existent and the gaping hole in the script is glossed over with an excess of formalistic solutions. But the pain in question is stark and terrifyingly plausible. The ending is genuinely touching.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Sherloka Holmsa... 6.5/10

The Artist... 8.5/10
page one: inside the new york times 4/10
http://www.imdb.com/title/tt1787777/" target="_blank

dosadno, bez fokusa i smisla.

carnage 3/10
http://www.imdb.com/title/tt1692486/" target="_blank

jos jedan dokaz da je yasmina reza za kurac kao dramaticarka. najbolji dijelovi filma su pocetak i kraj, dakle kada glavnog kvarteta uopce nema u kadru. glumci se trude, ali ne pomaze.
By polarlicht4.1
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2338554#p2338554]Laerem napisao:[/url]
We Need to Talk About Kevin

7/10

It's underwritten, there's little to no plot, the husband character is non-existent and the gaping hole in the script is glossed over with an excess of formalistic solutions. But the pain in question is stark and terrifyingly plausible. The ending is genuinely touching.
The ending is genuinely...ordinary? expected? dull? :shrug:

Prva trećina (možda čak i polovina) filma je genijalna u svoj svojoj rascepkanosti ali sve nekako krene nizbrdo kad počnu konci priče da se vezuju. Trebalo je da se završi bar jedno 15 minuta pre kraja. Jedino dobro je što mi se po glavi motao Lee Edelman i kritika figure deteta u repro-heteroseksualnosti kao onoga što određuje horizont budućnosti i načina življenja - ako je to uopšte dobro pošto se ne slažem sa temeljnim postavkama njegove queer teorije, mada ne i sa ovim što tvrdi o figuri deteta.

A tako sam se radovao ovom filmu... :sigh:
Korisnikov avatar
By Misfit
Meni nije zasmetao nedostatak zapleta. Style-over-substance ne mora nužno da znači da je film loš, naprotiv: Carpenter je odličan primer, ili Gaspar Noe, mada je njega već počeo da jede stil. Elem, taj deo mi kod Lynne Ramsey dobro funkcioniše. Međutim, ono što je meni najviše zasmetalo jeste izvesna prenaduvanost koja celu priču čini donekle ravnom, a ponekad postaje stvarno komično preterana - kao npr. kada Tilda jede onu fakin kajganu sa ljuskama - a sve zarad poruke koja je blatantno sadržana u naslovu. Ezra je previše mali Demijan, otac previše odsutan, a Tilda prevelika mučenica, iako je njen lik zapravo tu i najbolje razvijen. Uprkos svim ovim problemima, ipak, uživao sam u filmu iz razloga koje sam već naveo na topiku.
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2338621#p2338621]Misfit napisao:[/url] kao npr. kada Tilda jede onu fakin kajganu sa ljuskama - a sve zarad poruke koja je blatantno sadržana u naslovu. Ezra je previše mali Demijan, otac previše odsutan, a Tilda prevelika mučenica, iako je njen lik zapravo tu i najbolje razvijen.
Ta scena sa kajganom je stvarno glupa. Ali ne mislim da je Ezra previše mali Demijan. Imam prilike jako često da radim sa decom poput njega i meni na momente prilično autentično deluje - taj njegov ravan afekat, impulsivnost, pogled koji stvarno izaziva nekakvu nelagodu, itd. Mislim da mu film nije dozvolio da postane bilo šta više od "malog Demijana" zato što je tako strukturisan da je jedina autentična osoba u njemu lik Tilde Svinton, svi ostali su manje-više statisti i podređeni su razvoju njenog lika. Kevinu u filmu fali prostora. Da je film imao linearan narativ i da je bio usmeren na Kevina, mislim da bi isti ovaj glumac uradio još bolji posao.

Mene film nije razočarao zato što je Tilda Svinton fantastična u njemu, da nije bilo tako dobra, bio bi priličan fijasko.
Korisnikov avatar
By Misfit
To sam upravo i ja pomislio, da nema Tildinog lika i njene odlične glume, čitav film bi se raspao.
Korisnikov avatar
By Laerem
polarlicht4.1 napisao:
The ending is genuinely...ordinary? expected? dull? :shrug:
Ne, meni je apsolutno dirljiv. Mali tek na kraju postane dijete. A Tilda napokon postane majka. U osnovi je happy end, za sto je trebalo hrabrosti, jer najlakse je bilo skrenuti u neki pozerski cinizam.

Istina, there's a lot of unwarranted cruelty. I banalne simbolike. (jos vise od jaja s ljuskama mene je zasmetalo ono ribanje crvene boje)

A sto se tice Tilde, ona je zaista solidna, ali u filmu mali apsolutno krade scene. Tako da se ne bi film raspao bez nje; raspao bi se bez njega. Pada mi na pamet 10 glumica koje bi mogle zamijeniti Tildu; niti jedan koji bi mogao zamijeniti malog.

btw. ovaj film bi se trebalo gledati zajedno sa Savage Grace, kao double bill. Jednako su zanimljivi i manjkavi, s tim da je meni Savage grace daleko bolje reziran, i prva trecina je briljantna, ali se potpuno raspadne na kraju.
Korisnikov avatar
By V25
Slika

Odgledah ga sa dečkom u Zagrebu. Simpa mi je što je bila puna dvorana. Elem, film kao film... Govoriti o bilo kakvoj filmskoj estetici ili umetničkoj vrednosti je glupo. Pre svega, jasno je da je film za šire mase, i dalje od toga ga ne treba ni analizirati. Prepun je stereotipa i loše glume, besmislenih događaja, ali hajde de, makar pokušava da pošalje kliše, ali potrebnu poruku, o jednakosti i izlišnosti nasilja. Ne mogu da dam objektivnu ocenu, jer je ovo zapravo više promo spot koji naša neodržana Parada nije dobila, nego film. U smislu srpskog filma 6 ili 7 od 10. Generalno 3 ili 4 od 10.
Korisnikov avatar
By bothways
Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events

Fun, interesting, nice. :)
Korisnikov avatar
By Hys.
50.50, jerbo ga pominjase ovde.

Dopao mi se, a inace volim glavnog glumca.

Sasvim solidno za ono sto jeste.
By Ulix
50/50
meni bilo dosadnjikavo i nezanimljivo. 3/10

edge of seventeen 5/10
neki treš coming out/ coming of age film s kraja devedesetih. ima svega nekoliko simpatičnih scena, ne može se pohvaliti dobrom glumom, ali mi je držao pažnju i nije bio baš uvredljivo glup kako pederski filmovi ovog tipa mogu biti + glavnog glumca bih rado seksualno zlostavljao, možda je on bio razlog što mi je film držao pažnju :pervert:

page one: inside the new york times 4/10

sve ono što je popeye rekao apsolutno potpisujem. da su se malo fokusirali mogli su napraviti pristojan dokumentarac o propasti štampanih medija, ovako nisu napravili ništa.
domaci film Zajedno

pa i nije los, dopala mi se Milica Zaric, Branimir Popovic je dobar frajer a prica interesantna, kraj (ne)ocekivan

faces in the crowd

nesto mi fali u ovom filmu, nepotrebno odvucen od teme, Mila Jovovic skoro pa neubedljiva
  • 1
  • 230
  • 231
  • 232
  • 233
  • 234
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!