Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Film Rubber nadahnuo me je da otvorim ovu temu. Dakle, šta se gleda kada smo shit-faced on weed?

Koji su to naslovi idealni za gledanje - u društvu ili solo - dok smo high as fuck?

Nemojte samo da navodite filmove, elaborirajte i zbog čega, kako, zašto, i šta to ima u njima što nas tera da se smejemo više, glasnije, srčanije, dok se sve vreme pitamo: Wtf?

:smokin:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ne znam naduvanost,
ali znam da za mene ništa, ali ništa ne postoji interesantnije kada sam mrtav pijan,
nego da okrenem W24 i zamišljam da sam tramvaj

''
Korisnikov avatar
By svejedno
zbog ove teme sam se setio da odem na temu 'TV serije' i preporucim

Slika

..

ludilo.

genijalnost.

ludilo.
Korisnikov avatar
By now_pictured
ovo sam juce gledao kad sam duvao

Slika

THE ONION MOVIE - ne znam da li poznajete fiktivnu reportaznu stranicu Onion news ili ne (check youtube if you don't - ominous music onion news potrazite). ali i ako ne poznajte je film urnebesan. ima vise malih laznih news stories i sve su HIGHlarious. posebno je dobar inspirational portrait of a man - to preporucujem.

i

Slika

OBA su bila sjajna. ali bih bas preporucio onion movie za vutru! you wont regret it!

a ovo je moja klasika, ovaj film sam vec gledao 1020202 puta i jos toliko puta cu ga verovatno gledati. omiljeni high movie ever.

Slika

SMILEY FACE - mi je klasika za high times. nekako je perfektan film za to kad si naduvan i ona je u filmu mnogo naduvana and fucked up things happen to her. meni je baaas smesan film, posebno zbog glume anne farris a i bog njenog cimera, koji je comedy gold! jos jedan deo filma koj mi je omiljeni je kada se na pocetku filma zaustavi anna farris i gleda u neki akvarijum koji izbacuje neke loptice, ne znam zasto ali me to uvek fascinira.

kako kul tema!
Korisnikov avatar
By Laerem
I second smiley face. Ultimativan stonerski film.

Takodjer:

Slika
Korisnikov avatar
By Laerem
Takodjer:

''''

U osnovi, mislim da nisam pogledao ni jednu epizodu Curb Your Enthusiasm, a da nisam bio napusen. :radosnice:
The Big Lebowski - #1, ovo mogu da gledam bilo kada, bilo kako, a posebno baked... :spliff:

Bubba Ho-Tep - Brus Kembel, Elvis, starački dom i mumije, što će reći: awesomeness :hyper:

Rabbits Dejvida Linča - ljudi u kostimu džinovskog zeca. peglaju, gledaju TV, itd. :wtf:

Meet The Feebles - Hell hath no fury like a hippo with a machine gun... duuude :cool:

Airplane! - može i bez, al' bolje sa :D

The Blob - džinovski mehur ubica :shocked:

Groundhog Day - ovo može da bude i gadan trip :cut:

Bilo šta od Mijazakija ili Pajtonovaca :zen:

Beetlejuice - banana scena je to die for:

''''''
By Ulix
Nisam nikada gledao film naduvan (ili se bar ne sećam), ali pretpostavljam da bih gledao Smiley Face. :D
Korisnikov avatar
By Mars
Verovatno bi to bilo nešto sa Milicom Milšom ili Martom Keler, Igorom Pervićem...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Rocky Horror Picture Show
Girls Just Wanna Have Fun

ali da je kolorado tu
Misfit napisao:

Rabbits Dejvida Linča - ljudi u kostimu džinovskog zeca. peglaju, gledaju TV, itd. :wtf:

Beetlejuice - banana scena je to die for:
:up:

Ne treba mi dodatni stimulans, da bih se osećao tako.

ot:

Pink Flamingos.
Korisnikov avatar
By IriS
ah, davno je bio poslednji put kad sam bila naduvana...

ali msm da sam naduvana gledala Black swan. i nimalo mi nije bilo dobro posle filma :cut:
ne raditi takve stvari samom sebi :nope:
Korisnikov avatar
By Blady
Ovo
Slika

gledala sam mnogo filmova, ali se ne mogu setiti,
ali na ovaj sam mislila da cu explodirati od smeha :rotflmao:
''
Korisnikov avatar
By olga_diktator
Meni su poseban fetiš filmovi sa lezbejkama vampiricima, kao Hamerova Karnštajn trilogija, Vadimov Blood and Roses, i slični. :trep:
Korisnikov avatar
By Waldorf
Ne duvam, ali verujem da bi gledanje Pushing Daisies u tom stanju u najmanju ruku bilo hmm... zanimljivo. I ovako je kranje tripozno. The Mighty Boosh čak i više.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2336572#p2336572]Misfit napisao:[/url]Film Rubber nadahnuo me je da otvorim ovu temu. Dakle, šta se gleda kada smo shit-faced on weed?

Koji su to naslovi idealni za gledanje - u društvu ili solo - dok smo high as fuck?

Nemojte samo da navodite filmove, elaborirajte i zbog čega, kako, zašto, i šta to ima u njima što nas tera da se smejemo više, glasnije, srčanije, dok se sve vreme pitamo: Wtf?

:smokin:
Pustise meni rubber, i ja posle 15 minuta krenem da trazim stek po gajbi-posto nisam nasla ostavim film za bolje dane.

Elem, cim se nesto usteka napravim listu. Imam vec neke naslove da proverim i obnovim :pionir:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2336733#p2336733]Popeye napisao:[/url]sad se sjetih, gledanje 'gilmore girls' u stanju napušenosti je vrlo zabavno iskustvo: trkeljaju rory i lorelei, a ja kasnim oko dvije-tri minute u shvacanju dijaloga. :lol:
to nisam nikada probao ali posto obozavam tu seriju bi stvarno trebao da probam!

e, ja ne mogu tacno da objasnim zasto ali kad sam naduvan me vrlo privlace igrani filmovi scooby doo (svih 4, da ima 4). prva dva su isla u bioskop (sarah michelle geller, freddie prinze junior...) a druga dva su neka nova direct to dvd shit, koji mi je vrlo zaban naduvan.

Slika

ovu seriju obicno volim da gledam kad sam high, ne znam zasto. ali naravno fucked up (za standarde sitcoma) shit se desava u svakoj epizodi :D

Slika

+

ovo sam vec dugo hteo da gledam naduvan ali mi jos nije uspelo :(

Slika
Korisnikov avatar
By Hys.
pa nije hysandra od juce :D...

Ono sto jesam gledala uradjena jeste south park...ali NE xmass epizodu sa vudland zivotinjicama...ta me plasi i kad sam strejt :kesa:!
Korisnikov avatar
By Hys.
jes do jaja, al neka fala da je gledam na necemu sem na kokakoli.

Da ti ja kazem.

:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Laerem
Gčedao sam ga s popayem mrtav napusen u Sarajevu. Unforgettable.

Slika
Korisnikov avatar
By Laerem
Pff, amater. :hand:

Ja sam 4 godine vario svakodnevno i bez problema bi isao plivati 2km i nakon toga citati Derridu, napusavajuci se u pauzi izmedju svake aktivnosti. :superheroj:

Doduse, ima i to svojih posljedica na psihu. Samo mi je tesko utvrditi koliko me ostetila trava, a koliko post-strukturalisti. Mislim da je efekt bio kumulativan, kao u Paklenoj naranci :cut:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!