Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Mia123
Mnogo sam se namucila dok su rasli da bi ih tek tako sad odbacila. :lol: Zdravi su i normalno su rasli/rastu, a ja hocu 32 zuba u glavi. :D
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2321423#p2321423]Herald napisao:[/url]@blady

Ako nije izasao napolje, mora operacijom. Meni su pravili dva reza kao na sledecoj slici.

http://i1098.photobucket.com/albums/g37 ... edittt.png
AAAAA :/

Pa znam da mora operacijom.
Ali to je cetiri zuba.
Mislim da nisam jos spremna..

Evo cim budem spremna i jos pored toga spremna i da puknem par stotina evra za to.
Uradicu :)
Korisnikov avatar
By vila
Ja sam operisala dva ali samo zato što su rasli vodoravno i gurali komšiji koren.
Ali kontam ako se na snimku vidi da ne smetaju zubu pored što bi se vadili?
Korisnikov avatar
By Mars
Ima ovde stručnih, objasniće. Teško se održavaju, kiselost je tamo veća, lakše propadaju...

Meni svanulo od kad sam povadio moje. Sa njima malo-malo pa neki pritisci po zubima, vilici...
Korisnikov avatar
By Mars
I meni nisu ovoliko odvajali desni, sve do sedmice i šestice.

Edit: niti su mi ga lomili na delove.

Eno ih kući, celi, u bočicama penicilina :D
Korisnikov avatar
By Herald
Alal im vera, kad su uspeli da ih izvade cele! Svaka im cast.

Meni su seckali umnjake ko na snimku, u delovima.

Sacu da nadjem neki horor sa youtube da poplasim ove sto nisu izvadili :D

Primer uspesne operacije:

''''

''
Korisnikov avatar
By Oziris
Izrastao samo gornji desni, a imam trijes' godina... :lol:

Mora da su negde unutra, ili ih uopste nemam... :neznam:
Korisnikov avatar
By svejedno
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2321468#p2321468]Herald napisao:[/url]Alal im vera, kad su uspeli da ih izvade cele! Svaka im cast.

Meni su seckali umnjake ko na snimku, u delovima.

Sacu da nadjem neki horor sa youtube da poplasim ove sto nisu izvadili :D

Primer uspesne operacije:

''''''''

''''''

au.

meni vadili jedan, al taj je malo virio, pa ga izvadio 'uobicajenom' metodom,
ali i samo to je boleloooo...
mislim, vadih zube i ranije, i razne bolove ja doziveh inace ali ne secam se da me je nesto ikada ovako...podmuklo bolelo. danima.

..

a sada bih morao da idem na....ove...operacije za ostala 3 komada.

i ne bih imao nista protiv da znam da sam u dobrim rukama, al ...ne znam ko je ovde provereno dobar zubar, eto.

a znam da svakako ima mnogo provereno nestrucnih idiota, pa me sada ovi snimci malo ispresecali.
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
Meni su nikli jedva, i to ne celi.
Donji desni mi je pravio najvise problema. pa je zubar morao da mi sece desni da bi izasao na povrsinu. Pre toga sam se osecao kao da mi neko kamionom prelazi preko lobanje, cim je isekao tkivo-kao da sam se ponovo rodio. S obzirom da mi umnjaci nicu vec 4 godine, cim primetim neki problem, odmah ih vadim. Jednostavno ne mogu da podnesem glavobolju zbog zuba, a ne piju mi se lekovi, tako da mi je opcija bye-bye-baby najbolja. :sw:
Korisnikov avatar
By speedygonsales
Ја сам повадио све што се да повадити (крајници, слепо црево и сва четири умњака).
Чини ми се да ме је сваки проценат несрећне статистике закачио. :(

Сваки трећи човек има импактиране умњаке. Када је степен импакције велики или зуб, чак, расте на доле пожењно је да се они уклоне.
Став је једне гране стоматолога да они могу деформисати распоред зуба а друге да не могу те да их не треба дирати осим ако не боле.
Чињеница је, са друге стране, да они могу уништавати седмице проузрокујући бол и повратне инфекције седмица што може стварати проблеме. :grin:
Korisnikov avatar
By speedygonsales
Хаха интервенција изгледа драматичније него што, уствари, јесте. :)
Додуше ови су феноменални - раде испод десет минута.
Мени је, мислим, дођи десни вађен скоро пола сата. Да ли је то зато што је докторка била неспособна или вађење компликованије но иначе, не знам... :)
By Glasnik
Mani me tih priča o dramatičnosti.
Sat vremena mi je krava od zubarke tražila koren (koji je ''ostao'') u gornjoj vilici i NIJE GA NAŠLA. Pritom mi je sinus probušila. Pritom sad tu nemam kost uopšte i zubi ne mogu da se poravnaju.

A tek kad mi je nakon svega rekla: ''Hmmm, pa da, sad ti je najbolje da izvadiš umnjake pa da onda od te kosti oko njih odeš da ti skinu jedan deo, pa da ti onda to ugrade tu gde sad imaš prazan prostor kao most. Šta misliš?''

:drama:

Krava jedna nesposobna.
Sreća njena pa sam bio mlađi i nisam insistirao na tome da je tužim za ovo.

Eto, dosta moje tužne priče za večeras. :lol:
Korisnikov avatar
By disddaster
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2335714#p2335714]Mali-Princ19 napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2335681#p2335681]disddaster napisao:[/url]Meni izašli bez problema, nisam ni primetio. :)
Blago tebi. U mojoj porodici je to problem. Jedino je rodjena sestra imala srece da su joj svi umnjaci nikli za nedelju dana, bez problema. Smatraj sebe velikim srecnikom, to su uzasni bolovi, moje iskustvo.
:friends: Znam, rekao mi je zubar da sam veoma dobro prošao.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!