Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By idiotcide
Ne doživljava me se, I'm a n00b. Eventualno me doživljava Popeye, koji će potvrdit da će me u dogledno vrijeme svi na forumu obožavat, cos that's the way I roll, however unwittingly. :giggle:
Korisnikov avatar
By dharmox
To mi je zadnja briga.
Verovatno kao blentu (ne nick 'blenta' nego blentu u izvornom značenju).
Korisnikov avatar
By antibiotic
nikako , los mi je marketing, a PR mi je pogana lenstina.
Korisnikov avatar
By nsc
cini ti se, marketing ti je odlican, prve fotke koje si postavio su ostavile trag za vjeki vjekov :mazi:
Korisnikov avatar
By antibiotic
divan si :sweet: mada postavljanje slika na forumu i nije neka dugorocna marketinska strategija, sem u slucaju eifranloo koji pravi umetnicke fotke.
Korisnikov avatar
By antibiotic
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2334573#p2334573]nsc napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2334413#p2334413]antibiotic napisao:[/url]divan si :sweet: mada postavljanje slika na forumu i nije neka dugorocna marketinska strategija, sem u slucaju eifranloo koji pravi umetnicke fotke.
more pamte se, par puta su mi pricinile zadovoljstvo :drkanje: (ja se palim na face)
PR-a ocito treba :fuck:
uh pa faca mi i nije glavni adut :lepeza: vise bih voleo da mogu da se prodam u paketu :saint2:
vidi se da si covek od ukusa koji prepoznaje pravi kvalitet :elvis:
Korisnikov avatar
By Laerem
Kao nekoga tko zeli da se fizicki i intelektualno svidi ljudima, da ih privuce, da ih impresionira i da ih ozari vlastitom strascu, i to bez lazi, izmotavanja i vecih etickih kompromisa.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
samu sebe.. kao i uzivo.. izbegavam teme vezane za politiku, ekonomiju, stanje u Srbiji i svetu.. zezam se, ponekad i neukusno.. jako iskreno pisem u "ljubav i seksualnost" i nekad iznosim i vise informacija o svom "love life" nego sto treba..

kako me dozivljavaju drugi.. kontam da sam neprimetna, posto na svakoj temi ostavim maximum 2-3 komentara, ne citiram puno, ne ulazim u rasprave.. neki me dozivljavaju kao nacistu, i istrebljivacicu novajlija, ali meni to ne smeta.

Osobe sa foruma koje su me uzivo upoznale i sa kojima sam razvila prijateljski odnos su valjda shvatile kakva sam ustvari.
Korisnikov avatar
By bern
mislim da zbunjujem ljude i da nisu načisto "kakav" sam zapravo.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!