Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By tamanoir
Definitivno sam misljenja da samo ljubav nije dovoljna..
Dobro, volimo se, i sta sad? Divno je to i sve, i prava je retkost da ljubav bude obostrana..
Ali bez nekih osnovnih stvari, kao sto su postovanje, razumevanje, poverenje, i tako to, da ne nabrajam sad, mislim da je pravo cudo ako veza uspe da funkcionise.. Potrebno je i truda i vremena, i kojecega, i to od obe strane, u suprotnom ta veza ide ka katastrofi.. Nek prica ko sta hoce, ali veze su extreman sport..
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by tamanoir

Dobro, volimo se, i sta sad? Divno je to i sve, i prava je retkost da ljubav bude obostrana..
Ali bez nekih osnovnih stvari, kao sto su postovanje, razumevanje, poverenje, i tako to, da ne nabrajam sad, mislim da je pravo cudo ako veza uspe da funkcionise.. Potrebno je i truda i vremena, i kojecega, i to od obe strane, u suprotnom ta veza ide ka katastrofi.. Nek prica ko sta hoce, ali veze su extreman sport..

Tja tja, ne lazi sad, Kristen bi ti bila dovoljna pa cak i da ima personality Cruelle de Vil. :drama:
Korisnikov avatar
By tamanoir
Originally posted by jovanabeograd

Tja tja, ne lazi sad, Kristen bi ti bila dovoljna pa cak i da ima personality Cruelle de Vil. :drama:
Jao, ne spominji, sva sreca pa nema takav personality!

Ali da, i to bih joj oprostila.. :D
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Jao, kako joj samo stoji ona kratka crna kosa... Majko mila... :bale: :bale: :bale:

A ja i dalje bojkotujem film. :nokti:
Korisnikov avatar
By tamanoir
Ma sva mi je.. Ufff.. *drools all over the keyboard*

Cekaj, bre, koji film bojkotujesh? Ako mislis na Twilight sagu, onda ok, ali ostale nemoj da bojkotujesh..
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Da, Twilight :)
Ostale cu pogledati kada se nakanim. Na faksu imam priliku da svakodnevno gledam jedan savrsen primerak fizicki identican njoj, pa mi i gledanje filmova sa K dodje kao mucenje. :sigh:

:D
Korisnikov avatar
By tamanoir
Jaooo, you lucky bastard... Pa ako ima sestru... :zvizdi:

Pazi, samo zbog Kristen mozda i vredi odgledati Twilight (ja sam ga samo zbog toga i gledala), ali ovako, da nije ona glumila tu, pitanje je da li bih gledala film uopste..

A da mi lepo otvorimo temicu u kojoj cemo da droolujemo oko Kristen? :lol:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Ma sta "lucky bastard"? Ne znas koliko mi je tesko... :drama:

Pricacu ti vec, imam utisak da ces me ti razumeti. :sigh:

Ja sam za sto se tice teme :D
Korisnikov avatar
By tamanoir
Aww, poor thing.. :( Pa nisam ni pretpostavila da te to muci.. Pricaces mi.. Ako nesto znam, onda je to da slusam (i razumem, ako nije komplikovano :P ).. Ali, don't be blue.. :friends:

Eto prepustam tebi cast otvaranja teme, a obecavam da cu svakodnevno doprinositi istoj.. :D
By Orion
Originally posted by tamanoir

:yes:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Zwezdica
Originally posted by Sunce
Originally posted by Zwezdica

potreban je ogroman trud, rad, postovanje, razumevanje i gradnja odnosa i veze...
= ljubav
Da, ako ljubav shvatas tako, a ne kao prosto: VOLIM TE !
Jer ljubav nije samo VOLIM TE i to je to, volimo se i sto bi se dalje cimali, dovoljno je samo voleti bez ustupaka, razumevanja, trpljenja......
Ma zar neko stariji od 10 godina ne zna da je to tako?
Mislim, pricamo o ljubavi, a ne strasti, koji homo sapiens sem nekih podvrsta (da ne navodim opise odredjene...), shvata drugacije volim te nego kao nesto sto ukljucuje sve to plus mnogo vise?

Pa nismo klinci u zabavistu.
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja sam i dalje naivna :opatica: - verujem da je dovoljna. Briga me za ostalo. Kad umirem, hocu da znam da je dovoljno sto sam voleo.

A snacicu se do tada sa metodologijom - uradi sam. :lol:

Originally posted by Sunce

Kako ste krenuli, ispada da kurve najvise vole. One daju ono sto je potrebno.
Gde je walt333 da procita ovo? :giggle:
Korisnikov avatar
By m..
Nije dovoljna sama po sebi. Ako se obe strane ne trude, ili ako se trude a uprkos tome ne mogu da prevazidju neke prepreke.
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Wilhelmina

Ne.
Apsolutno ne.
Necu ni da nagadjam sta sve moze da se stvori kao prepreka, ali ziveti u ubedjenju da je ljubav iznad svega i da sve moze prevazici - ne moze i ne treba.
Apsolutno se slazem...
Mislim da

LOVE IS ENOUGH

misao
mogu d aimaju samo oni koji nikada nisu stvarno voleli.bili u vezi...

tj,oni sa malo ili nimalo iskustva

Ljubav jeste dovoljna ako si ti samo zaljubljen u nekoga
i ta ljubav ti nije uzvracena
ali,ti si zadovoljan i time jer si srecan sto volish
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by m..

Nije dovoljna sama po sebi. Ako se obe strane ne trude, ili ako se trude a uprkos tome ne mogu da prevazidju neke prepreke.
Ja tu tvrdoglavo tvrdim da onda tu mozda nema takve vrste ljubavi da se prevazidju personalne razlike o kojima je pricao svejedno na prethodnim stranama.

Ali ja sam tu jako, jako tvrdoglava. Do god nekog volim, a postoji trunka nade da se neke stvari poprave, ja cu biti tu.
Ljubav je tako jebeno retka, i tako je tesko, kada postoji, da se ispusti.

Barem meni.
Zato sam verovatno i ostajala u nekim vezama duze "nego sto treba" ali mi ni najmanje nije zao.

"Sta ako" momenat.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Čovek voli drugog zato što njemu to prija, čini drugome zato što se on oseća bolje.
I ljubav je sebična potreba.
Dakle, da ponovim još jednom, ne nikako.
Korisnikov avatar
By Galateja
Nije.
Ovo pitanje je isto kao i pitati da li je dovoljan samo šećer da bi poslastica bila dobra.
Ljubav je odlična predispozicija za međuljudski kontakt, ali ako se zanemari da smo 'mi' osim što smo 'mi' pre svega 'ti' i 'ja' onda se odnos kruni. Svako priznavanje i uvažavanje 'ti' ako ne ruši integritet 'ja' vodi ka boljitku. To je nekada jako težak proces... :shrug:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Hys.
Originally posted by m..

Ja tu tvrdoglavo tvrdim da onda tu mozda nema takve vrste ljubavi da se prevazidju personalne razlike o kojima je pricao svejedno na prethodnim stranama.

Ali ja sam tu jako, jako tvrdoglava. Do god nekog volim, a postoji trunka nade da se neke stvari poprave, ja cu biti tu.
Ljubav je tako jebeno retka, i tako je tesko, kada postoji, da se ispusti.

Barem meni.
Zato sam verovatno i ostajala u nekim vezama duze "nego sto treba" ali mi ni najmanje nije zao.

"Sta ako" momenat.
Cuti, ja sam kraljica ostajanja duze nego sto treba, al nekad ni to nema smisla. I lupi ti samar.
Korisnikov avatar
By Hys.
A to je takvo jebeno razocaranje....... :sigh:

Mislim da je nekad teze to let go upravo kada su osobe u dobrim odnosima i vole se.
Korisnikov avatar
By Blady
Ne, nije.
POstoje stvari koje prate sve to, i koje su tako neophodne...
Ali isto tako mislim, ljubav zaista mora biti jaka da bi opstala.
Korisnikov avatar
By inga
Ljubav je potreban, ali ne i dovoljan uslov.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
nije dovoljna. na srecu (ili moju nesrecu :nerd: ) meni dosad nijedna veza se nije zavrsila zbog toga sto vise tu nije bilo ljubavi i osecanja, uvek su to bili neki drugi faktori. Verovatno i zato ne shvatam osobe koje o bivsima ruzno pricaju i kaju se sto su sa nekim bili u vezi. Sve te devojke i momci su me na neki nacin obelezili i donekle formirali, a za prestanak tih veza su u 90% slucajeva bile krive ili druge osobe ili daljina ili , najcesce, razlike u stavovima koji se ticu zivota.
Ali znam da nijedna od tih osoba nije bila "the one". Kontam da kad ta osoba naidje da cu pokazati vecu spremnost na kompromise i boriti se do poslednjeg daha. Jbg, jedna sam od onih koje veruju u pravu ljubav.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!