Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Tadića se i ne trebe ocjenjivati, Tadića se prvo treba prebiti jednom govnjivom motkom, a onda u zatvor! Jer za propast koja je nastala ("četri stuba", "i EU i Kosovo", "kriza je naša šansa", rehabilitacija SPS, podrška Ustavu 2004, potpuna partokratizacija društva) treba da odgovara - samo kad Srbija ne bi bila rangirana oko pet hiljaditog mesta država po bilo kom parametru koji opisuju jednu normalnu zemlju.
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2326417#p2326417]Mars napisao:[/url]Tadića se i ne trebe ocjenjivati, Tadića se prvo treba prebiti jednom govnjivom motkom, a onda u zatvor!
Pa sigurno.
A ne da mu se sudi deset godina, pa da on na suđenju glumi junaka i žrtvu i pravi od sebe mit, pa da se poziva milion svedoka i tako u nedogled i na kraju on umre u ćeliji neosuđen.
Govnjiva motka, pa u zatvor !
tko pobijedi na predsjednickim izborima treba biti predsjednik srbije. tko pobijedi na parlamentarnim izborima treba voditi vladu srbije.

vel boy, zasto ti je tako tesko prihvatiti te temeljne demokratske principe kad je rijec o borisu tadicu? :puzzle:

jel to on ima dozivotnu pretplatu na vlast?
@Popeye, zato jer u Srbiji specifichno je situacija takva da se radi o ovom

- manje zlo koje ima perspektivu postati bolja i bolja (DS ako se vrati putu pok. Djindjica i ratosilja jeremica, palme, djilasa, nakon izbora)

- bolji Koalicija za Preokret ali koji na veliku zalost nemaju prodju u Srbiji ovakvoj kakva je

- zlo (tzv. sns i sva njegova bulumenta kamarila koju vuche sa sobom OPET Srbijom a ta bulumenta kamarila je ne samo arkanovac pelevic, selja ilic, aleksandrajankovickozofilka, koshtunica, dverizveri vec u krajnjoj liniji i smradikali, bezobraz, njihovi1389...... a sve pod palicom konuzina i kgb-putina).

ako ovo sve treba stalno nekom objashnjavati onda jebiga ja samo mogu opet onu o alkoholicharu i dnu te ko prezivi-prichace.
Kao da slusam babe na pijaci pred izbore, one uvek znaju sta je najbolje za narod.

Dacu malo sebi slobodu u pisanju...ali i dalje bicu fin prema vama

Mars bi bila prodavacica domace slanine, kobasica i rakije, ogorcena zabranom prodaje krkanluka na pijaci i u strahu je da ce joj propasti cvarci.
Deni bi bila preprodavacica diskova ogorcena na donosenje zakona o pirateriji i pada prometa.
Popaj bi bila ogorcena prodavacica melema za izlecenje raka debelog creva i steriliteta kod zena u 60toj godini zivota, koja je i sama vaskrsla od istih.Besna sto je njena humana delatnost registrovana kao obmana.

I sve tri ogorcene na nepravdu koja im se nanosi, losu situaciju u zemlji u glas vicu "dole vladaaaaa i predsednik, tuzicemo vas sudu u Strazburu" dok na svakih 30tak minuta beze sa sve kartonskom mobilnom radnjicom od inspekcije preteci da ce na sledecim izborima da glasaju za one koji jedu, slusaju i mazu bulju istom mascu kao oni.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2326570#p2326570]Vel boy napisao:[/url]samo jedno pitanje za denija i Marsa- ko da zameni Tadica?
molim precizan konkretan odgovor. hvala.
Mislim da Srbija i svi njeni građani žude za novim voždom harizmatičnim barem kao rahmetli Sloba Milošević, “kojem sunce pali nakostrešenu kosu”, kako su nekoć nadahnuto opisivale tu požarevačku bitangu raznorazne čankolize i ulizice u svojim odama i panegiricima.
:hamlet:
Ma, 'ajde, molim te, Vel, šta pričaš bezveze ?
Ti koje si naveo su sve ispušene muštikle i bajate protuve, koje znamo k'o zlu paru već 25 godina.
Pričamo o novom, svežem voždu, za kojim se iskazuje orgazmična potreba.
:drkanje:
vidish, i ja.
no, tuzna realnost je tuzna realnost. u takvom tuznom stanju stvari, umesto mashtanja, treba videti shta uraditi da se ne dozvoli puno veca shteta. kao i shta uraditi da bi se neshto shto ipak i dalje ima potencijal poboljshati se, da se poboljsha.
Pa jeste, u pravu si , Vel.
Evo, ja ću malo da pobegnem od te tužne realnosti i da se razonodim malo čitanjem onog tvog čuvenog posta o samozadovoljavanju ( u kojem opisuješ kako možeš da svršiš bez penalne stimulacije i to tako što zauzmeš odgovarajuću pozu na krevetu ležeći na ledjima, trljaš intenzivno ali nežno mirišljavim losionima i fragrantnim uljima podmazan anus (uglavnom prstom srednjakom) i kroz neko vreme (ako je funkcionalno izvršeno i ako si dovoljno uzbudjen), doživljavaš orgazam, dakle bez i da takneš penis ), za koji si mi pripretio da ćeš me prijaviti ako ga budem opet negde citirao na Forumu.
:lizalica:
Korisnikov avatar
By Mars
:lol:

Hoćeš da me vidiš među sušenim mesom na jednoj pijaci?

:sweet:

Inače imam i dosta snimaka na kojima se vidi kako lako sklapam prijateljstva sa bakicama, mladim, zdravim poljoprivrednim proizvođačima i slično. Par puta sam im sa drugaricom i čuvao tezgu i prodavao robu dok su morali da budu odsutni (WC) - divno iskustvo!

PREBACITE sve ovo u off. Od barnijeve uvrede koja me je povredila i uzdrmala do srži pa na dalje.
Korisnikov avatar
By Mars
Pa ja, rekoh, zbog toga.
Mada se ne uklapamo u priču dzangrizavih teta-svađalica. Ne, nikako.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!