Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Anhedonie
lepo, divni obicaji koji ne bi trebalo da budu zaboravljeni.

a sto se tice njenog retardiranog engleskog... ne razumem zasto ljudi to NAMERNO rade, skroz zvuci retardirano.
By alexandermagic
CEnim ljude koji posvećeno i s ljubavlju rade ono što rade, dopadalo se to meni ili ne.
Korisnikov avatar
By Nikodim
Ne postoji reč kojom mogu izreći ono što mislim o njoj...
Obožavam je!
Korisnikov avatar
By antibiotic
super, nema zime za marinu.
postala mi je tako fejk.
Korisnikov avatar
By Torry
antibiotic napisao:super, nema zime za marinu.
postala mi je tako fejk.

zbog?
Korisnikov avatar
By Mars
Povremeno mi je zanimljiva.

Ona sedenja i neradenja nista...njah, to sam uspeo da shvatim: lakse je to uraditi nekoliko puta godisnje...dobiti pare za to, ovacije kritike, pocasne doktorate, gostovanja...i ostatak godine spavati kad ti se spava (razumece svako ko mora da ustaje svakog radnog dana i provodi 8 sati na nekom poslu). Tako da to i ne zahteva neki mentalni napor kako mi se na prvi pogled cinilo, treba se samo fokusirati dok tako sedis na tu drugu mogucnost - i voila. Nije uopste tesko.

Cool mi je ideja da je sahrane na tri razlicita mesta i da se u stvari i ne zna gde je stvarno sahranjena.

''''''
Korisnikov avatar
By V25
Kako da vam kažem. Nevospitan sam ko krava i nisam nobles, te je meni "moderna" i "konceptualna" umetnost uglavnom sranje. Bože, kada se samo setim posete Gugenheimu i neke sulude izložbe koreanskog "konceptualnog" umetnika. Elem, što se Marine tiče. Hmmm... Ume da bude simpatična, ali na kašičicu.
Korisnikov avatar
By Misfit
Viktor Vilotijević napisao:Bože, kada se samo setim posete Gugenheimu i neke sulude izložbe koreanskog "konceptualnog" umetnika.
nemoj mi samo reći da ti se ni Kandinsky nije svideo! :rida:

i sam muzej je a work of art, jedan od lepših koje sam posetio. obožavam Franka Lloyda Wrighta i njegove organske arhitekture. :love:
Korisnikov avatar
By V25
Muzej, u arhitektonskom smislu, jeste work of art, a "Marking infinity" Lee-a Ufana je bila jeziva izložba. Kamen ovde, kamen onde, kamen na kamenu, kamen na vati, kamen na platnu. I tako idem ja u krug gore i dolazim do sobe (odeljka) u koju ulaze jedan po jedan. Čekam ja strpljivo, uđem, kad ono - kamen!?!?!?!? Opet!!!! Poludeo sam.
Korisnikov avatar
By Srklet
The Misfit napisao:
you're sheding your tears for the guy who finds meaning in the musical stylings of jennifer lopez. :potapsava:

OT> velika umjetnica. kao i svako iz te kategorije, ima i pogodaka i promasaja. nekako mi se cini da su njeni vrhunci prosli.
Korisnikov avatar
By V25
Popeye napisao:
The Misfit napisao:
you're sheding your tears for the guy who finds meaning in the musical stylings of jennifer lopez. :potapsava:
Ne može jedna tetka mejnstrimara da shvati tak'e umjetnosti!
Korisnikov avatar
By Misfit
A, da, da se i ja zapljunem i kažem da isto obožavam Marinu.

Sećam se da je u jednom intervjuu pričala kako su joj oba roditelja vojna lica (i još pritom Crnogorci!) i da je majka do 27 godine života nije puštala da izlazi iz kuće posle 10 uveče, pa su joj jedini kasni izlasci do ponoći bili kada je žena, zapravo, imala performanse.

Mislim, kako da ne budeš genijalan umetnik posle ovoga. To su ili/ili situacije. Ili završiš kao drooling idiot, ili postaneš Marina Abramović!
Korisnikov avatar
By Mars
Čuj - vojna lica. Borci u NOB-u i narodni heroji!

A u široj familiji (rođeni brat njenog dede) - srpski patrijarh Varnava izmedju dva rata.

''

Tako da...da - bilo je u startu materijala za ono što je kasnije postalo Marina Abramović.

:)
Korisnikov avatar
By Misfit
eto. šta ćeš više od toga... pa sad ti probaj da ne budeš umetnik! :)
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Odlična je, volim. Samo mi je nekako previše komercijalna. Uvek napravi nešto o čemu može da piše NYT i da zvuči efektno. Ipak više volim umetnike koje "otkriješ" kada im vidiš radove.
By polarlicht4.1
Ono što je Popeye rekao o prošlim vrhuncima i AngraMaina o komercijali otprilike je i moje mišljenje. Nekoć beše zanimljiva ali to je bilo poprilično davno.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!