Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Rei
Danas sam u superkarketu udario u raf i umalo nisam porushio sve sa njega. Pokushavao da zaobidjem Hello promoterku... :) Mrzim promoterke
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Pa mozda ti je poznatije ime NSO (neidentifikovani seksualni objekat)
Korisnikov avatar
By blenta
danas u poslovnici mobilne telefonije

pricam sa uzasno slatkim likom Robijem
(zbog toga smo i usli u njegov red jelte)

i tako Robi prica prica i u jednom momentu kine
i izleti mu ogromna bala iz nosa

odmah potom je uvuce jakim smrkom i pogleda u mene
sav se pogubi i izusti taadaaaaa

bukvalno dve sekunde tisine

blenta: good save
robby: tnx, i was scared there for a second
By sncbgd
sad ponovo prelistah temu i opet sam se tako slatko smejao, da nisam prethodno video tebrinu fotku, rekao bih da nikom nije tako lepo zapoceo dan
Korisnikov avatar
By Galateja
Sad sam se setila jednog blama kog me je baš-baš sramota. :blush:
Bilo je to zimus ili je već počelo proleće, ne sećam se tačno. Upoznala sam kod Tungija Maku. Nas dve smo se gotivile preko foruma i već neko vreme smo planirale da se upoznamo. Bio je plan da malo prošetamo nas dve i popričamo te da se vratimo kod Tungija na posao da mu pravimo društvo. Ja sam tad bila u kliničkoj depresiji i pila sam antidepresive. Bila sam tako sjebana i nikakva sagovornica. Samo sam kukala za svojom bivšom devojkom. Od antidepresiva sam se ugojila i svaki korak mi je bio težak zbog gubitka kondicije. Maka leprša ka Kalemegdanu ko leptirica a ja kaskam za njom kao mali Zoran za kolonom u filmu Tito i ja. Zatim, vraćamo se kod Tungija na posao, ali njemu je došla šefica i on nam daje ključ da odemo kod njega u stan dok ova ne ode (stan i posao su jako blizu). Nas dve odlazimo u stan, nastavljamo priču, ja lamentiram nad sopstvenom sudbinom i u jednom momentu osetim kako u meni sav taj čemer i jad kulminiraju i ja počnem da plačem kao dete. A devojku vidim prvi put u životu! Nemam običaj da se tako lako intimiziram. Joj... :kesa:

Ajme, sad kad se setim tog događaja opet me je blam, blam i blam. :kesa:
By Hans
Kada sam povraćao po celom stanu jedne drugarice na njenom punoletstvu kao svinja. Počelo je sa njenom sobom pa sam nastavio po biciklu u predsoblju a završilo se u kupatilu po kadi i pločicama. Mislim da sam povratio prvu kašicu u životu. :lol:

Njena majka je stajala sa Nosferatu pogledom u kuhinji držeći se za grudi od užasa. :lol:

Često se osećam loše posle izlazaka. :saint2:
Korisnikov avatar
By tebra
Jedan od vecih blamova je vezan za moje gubljenje nevinosti sto se tice gej klubova. Prvi put u Apartmanu i ja peglao... 3 puta.

I spavao na stepenistu. I nisam se secao ljudi koje sam upoznao to vece. :kesa:
Korisnikov avatar
By blenta
tebra napisao:Jedan od vecih blamova je vezan za moje gubljenje nevinosti sto se tice gej klubova. Prvi put u Apartmanu i ja peglao... 3 puta.

I spavao na stepenistu. I nisam se secao ljudi koje sam upoznao to vece. :kesa:
jel vam ta tolerancija na alkohol familijarno kakrakteristicna
povedi brata sledeci put
ja cu da mu finansiram sva pica ;)
Korisnikov avatar
By speedygonsales
Не знам колико је ово бламантно када се исприча али ја сам у земљу пропао.
Мене и мог ортака су избацили са Ајфелове куле! :D
Пошто, по кретенским прописима, не смете да унесете ништа стаклено а ја сам имао неку много лепу промотивну чашу, речено ми је да је бацим у корпу која је стајала у близини. Ја бацим чашу и, када се чика из обезбеђења окренуо, ђипим је назад и стрпам под јакну! :) Нико ништа не примећује (луда помисао да нема камера на сваком центиметру), међутим, после пар минута наилази десетак радника обезбеђења, прилази реду, упире кажипрстом у мене и само чујем Monsieur и претеће покрете кажипрстом да изађем из, препуног, реда и приђем.
Ту ми припрете да ће позвати полицију уколико моментално не одем! Забрањено ми је да се вратим што сам ја, два дана после, тестирао и, коначно, се попео горе! :)

Тек горе сам схватио парадокс њихових прописа пошто сам тамо могао да купим јефтини шампањац од 5L и да га бацим на пролазнике, ако су то сматрали безбедносним ризиком... :lol: :lol:
:blush:
:srbin:
Korisnikov avatar
By blenta
spustamo se punim liftom ja i 30tak ljudi sa sirsove kule
druge po redu najvose zgrade u svetu navodno

i ide video na ekranima iznad i kaze teta u videu:
I hope you have enjoyed being on top

i tu se ja ozarim jer sam vec usao u lift slap happy

i ceo lift krene da mi se smeje
:blush:
By sncbgd
:mazi: i meni si ulepseo jutro, prvi post koji sam procitao i odmah se nasmejao :D :lol:
Korisnikov avatar
By castor
tebra napisao: I nisam se secao ljudi koje sam upoznao to vece. :kesa:
'vako docekah jednu NG u NS. :zid:
Korisnikov avatar
By blenta
danas sam imao prvi pregled prostate ikada
doktor je na pola stao da saceka da prestanem da se smejem

ali faca koju je slozio na:
dr: im gonna use two fingers, it will hurt a little.
blenta: no it wont.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Evo mog skromnog doprinosa, ako se setim još nekog iste jačine, dodajem kasnije-

Jedna od mnogih proslava radi proslave, gomila porodičnih prijatelja se sa nama okupi i lepo večeramo, ćaskamo, neko počne da svira, peva se, pije kao da je poslednje, pričaju šale i druži se.. pa je tako i bilo za pravoslavnu nam Novu godinu, sa izuzetkom od još par članova šire porodice. Prigušena muzika, 6 žena priča istovremeno, ja se prejeo, pucaju čaše od kucanja, svi se trude da tako polupijani ostanu prisebni i "na nivou" jer smo iz nepoznatog razloga svi obučeni kao da idemo na doručak sa papom, a meni iz samo meni znanog razloga, dok se kuckamo čašama i uljudno nazdravljamo svako malo sa smeškom, misao u glavi kako su meni nekako reči sperma i pena slične. Pa onda kako zapravo nisu. Pa onda kako bi bilo fuj da sperma ima kozistenciju pene. Pa onda mehurići od sperme. Pa onda kako sperma zapravo uopšte ne liči na penu. I kako možda samo reči liče jedna na drugu... ili možda pena nema veze sa spermom. Moj stric se sav zajapurio, puca šampanjac i odjednom se i ja sa svojom čašom laktam sa još 6oro njih da koja kap iz flaše prelije u moju čašu, svi se kikoću i a ja se zacenio od smeha i vičem li vičem upiljen u grlić flaše: "Hoću spermu! Hoću i ja spermu! Hoću i ja malo sperme ljudii!"... E tek kad sam izgovorio u genitivu, otreznilo me u sekundi, kako uopšte ne liči na penu... i šta me svi gledate, pa do malopre smo pričali kako liče te dve reči... hmh...
:kesa:

I moja kuma, ljubim je ja:

Večera za poslovne partnere međunarodne firme u kojoj ona radi, i pošto je imala tu priliku da ona organizuje večeru, ona lepo rasporedi sve Austrijance i Italijane, top menadžere, za svoj sto, promišljeno očekivajući najbolje predispozicije za odlične poslovne kontakte.
I tako večera ide u dosadno-uobičajenom tonu, jede se, pa se malo pije, pa onda malo ćaskanja, pa onda desert, pa se dotaknu Cece i politike, pa se dotaknu konkurencije, pa malo po planiranim letovanjima, pa malo o horoskopu... E, kad kažem ugodno ćaskaju, zaista izgleda tako, sedela je između dva Italijana, a italijanski je jedan od 5 jezika koje govori kao maternji. Prosto na svakih pola sata je pitaju "Da li sigurno nisi rođena u Italiji?..." I tako ona sva ponosna na sebe, kako se odlično slizala sa Italijanima, kada je naočit Italijan desno od nje rekao da je u horoskopu jarac, ona držeći tanjirić sa čokoladnim kolačem i kašičicu, nasmeje se i veselo konstatuje da je i ona jarac, i kako, joj, eto slučajnosti da im se i horoskopski znakovi poklapaju.. ali je ona valjda od napetosti reč jarac zamenila jednom drugom, koja slično zvuči.. spika ide ovim redosledom, brzinom tečnog italijanskog:

Italijan: Sì, io sono un capro.. (Ah, da, ja sam jarac...)

Ona: Oo, hehe, Io sono un cazzo, tu sei un cazzo.. hehe.. siamo tutti cazzi! Hehehehe...
(O, hehe, ja sam kurac, Vi ste isto kurac.. hehe.. svi smo kurci!! Hehehehe...)

Svi za stolom, uključujući i nju samu: :shocked:
Korisnikov avatar
By HalfJack
Blamove prepričavate na forumu. Baš nemate nikakvog srama. :shok2:
Korisnikov avatar
By АlexxэlA
^Piši kao što govoriš.
A blamovi... neki drugi put, ima ih dosta. :kesa:
Korisnikov avatar
By stefan19
Ovaj blam i nije bas svez, ali mi je itekako ostao u secanju...

Subota prepodne, ustao i spremio se da prosetam do grada.
Posto sam tek nasao decka a do tad nisam bio pasivan, odlucih da odem u sex shop da kupim
neki dildo ne bih li se polako uveo u svet pasivaca pre nego me decko dohvati.
Posto me mrzelo da idem sam do sexy shopa, odlucim ja da posaljem poruku drugu na mob da ide sa mnom. Medjutim drug mi u telefonu pod imenom "tatica" jer mu to nadimak, i naravno, ja ne gledam i debil saljem sledecu poruku na tatin broj.

Tatice, ajd' sa mnom u sex shop da kupim dildo. Moram da vezbam i da se razglavim za Roberta. Ima da me razroka veceras kao budala.

Tek stize poruka od mame s tatinog fona:
"Stefi, pogresio si broj"...

E da je tad mogla zemlja da se otvori i da me proguta. Tako me je bilo sramota... Uzas
Korisnikov avatar
By nsc
to je sve sto je imala da ti kaze?
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
au, stefi...

nadam se da si im outovan od ranije
Korisnikov avatar
By stefan19
:lol:
Pa jesam autovan oboma i skroz su cool sto se toga tice, no ipak me bilo jako sramota :blush:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!