Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Marvin

Fudbalica:
Životinje i Romantičarke (naizmenično):

fudbalerka 1: ovaj piletov prelazak više nema smisla, niti smo se tako dogovarale na početku, niti je to fer i sportski!
fudbalerka 2: a nisi to rekla tamo kod pileta, nego sada ovde pišeš... e, vala neću ni ja više da prelazim tu ulicu sa vama :durenje:
fudbalerka 3: a mene niste zvale?!?! :mad: znači tako?!?! to je sigurno zbog one drolje fudbalerke 9... gadite mi se sve!
fudbalerka 9: :grebanje:
Iris: "smirite se, i pričajte o piletu koje je prešlo ulicu!
fudbalerka 1: (pravi se da ništa gore izrekla nije) :zvizdi: ajde prelazimo ulicu sa piletom u subotu... neće biti hladno
fudbalerke 3 i 9 (zajedno, u glas): Mi ne možemo u subotu! Zauzete smo nešto... :liz: :fuck:
Uguših se. :smeh:
Korisnikov avatar
By Marvin
AngraMaina: Pile se na grckom kaže κοτόπουλο a preći ulicu διασχίζουν το δρόμο.
Eh, nama starcima :deda: (od 29 godina) je samo ostalo da ovako nagvaždamo... ni ne sećam se kada sam pošteno prešao ulicu poslednji put :sigh:

Lakiboy_ns: Bio sam prisutan kad je prešlo, i bilo je skandalozno :alexis:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Ali skroz :roflmao: Šta ću, sve krenem u diskoteku, ali me put odvede u klub penzionera.

A Simor fali i meni, ali računam da će se još nekad pojavljivati.
Korisnikov avatar
By Sunce
Shut: Pile piletu grize glavic.
By Kragi
Originally posted by Dzelajza Rouz

Hans87:

Možda je prešlo put, ali nikada neće moći da sakrije činjenicu da je provincijalsko pile iz Borče, obolelo od ptičjeg gripa koji sada širi po "krugu dvojke"...
xxaaxaxaxaxaaaxxaaxaxaxaxaxxaaxaxaxaxaxaxxaxa

kako li je meni ovo promaklo, kad sam citao ovu temu? :nesiguran:

znaci ni hans ne bi bolje srocio. savrseno!

:hail:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Vi'š, sad primetih da je još nešto trebalo da stavim pod navodnike, al' prođe brzi voz...
Korisnikov avatar
By Judith
Sunce:
pile se smorilo od stajanja na pesackom prelazu. Smorilo se k'o ciganski sapun. A onda je, nicim motivisano, preslo, kada se na semaforu upalilo plavo, svetlo, po kojem su plivale ribice, ne zlatne i ne zute, bile su samo velike i male.
By Kragi
Dina: Maza i ja smo pomogli piletu da predje put :smeh:
Korisnikov avatar
By Dina
:lol:

Kako smo dobri, i pilencetu smo morali da pomognemo... :sweet:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Judith

Sunce:
pile se smorilo od stajanja na pesackom prelazu. Smorilo se k'o ciganski sapun. A onda je, nicim motivisano, preslo, kada se na semaforu upalilo plavo, svetlo, po kojem su plivale ribice, ne zlatne i ne zute, bile su samo velike i male.
Nisam znao da sam toliko zapetast. :giggle: Hvala.
Korisnikov avatar
By Sunce
burak BL: "Pile je preslo ulicu jer me je, kurvar, startovalo na sred ulice. Kako je samo moglo to da uradi? Odmah sam mu rekao da ponovo predje ulicu i zapretio sam mu Hagom, Unicefom i KFOROM."
Korisnikov avatar
By Tungi
Sunce:" Malo zuto pile je preslo put jer je ugledalo dva pileta u monaskim odorama,pa je resilo da im se pridruzi i prikloni."
Zonche!....OMG....Pile?He did it again?! :drama:
vetur_ulfur...resilo je da uhvati ona dva,u monaskim odorama,zajedno sa trecim i da im smrska karlice i povadi crevca:awesome:
mirth Pa ja stvarno ne znam zasto je pile preslo put..Mora da je bilo pijano.
Hys....dva butch pileta su ga dozivala s' one strane ulice:hys:
poison ...Evo ne znam bogu mi....ce ga pitam sutra,sutra obavezno..
Korisnikov avatar
By Sunce
Dirrty: "Pile je preslo put jer je demonstrativno prestalo da me fotografise. Coka ga je slikala dok je bilo sa mnom u krevetu, i ono se naljutilo. Sve frkce, a trazi jos. Boli me picka!"

Slika

Uploaded with ImageShack.us
Korisnikov avatar
By Sunce
Popeye: Rijec je o srpskom nacionalizmu koji se siri ulicama urbanog Zagreba. Imate li patološki odnos prema svom piletu?

Sheytan: To su Srbi, proteruju ih Hrvati. Opet su krenuli da ih proteruju. :rida: Popeye, malo sam sarkastican.

Popeye: Proteruju ih i na Obilicevom vencu, i Brankicu sa b92 proteruju, i nemacke decake na Adi, sve Hrvati, zamislite proteruju, a pile mora da seta. Sarkazam je, da citiram wikipediju, “a sharp, bitter, or cutting expression or remark; a bitter jibe or taunt.” za to nisi sposoban.
Korisnikov avatar
By Galateja
^
Na žalost ovo gore je odličan siže današnjeg srpsko-hrvatskog, odnosno hrvatsko-srpskog odnosa. I uvek dođe do one tačke o kojoj je Kiš pričao kada je govorio o negativnim stranama nacionalizma, da je problem da se uvek sagledava sa svoje strane, parafraziram 'mi (koji god da smo to mi) koljemo zato što moramo, a oni kolju zato što vole'. :shrug:
Korisnikov avatar
By jenny
Originally posted by Dzelajza Rouz
Originally posted by Marvin

Fudbalica:
Životinje i Romantičarke (naizmenično):

fudbalerka 1: ovaj piletov prelazak više nema smisla, niti smo se tako dogovarale na početku, niti je to fer i sportski!
fudbalerka 2: a nisi to rekla tamo kod pileta, nego sada ovde pišeš... e, vala neću ni ja više da prelazim tu ulicu sa vama :durenje:
fudbalerka 3: a mene niste zvale?!?! :mad: znači tako?!?! to je sigurno zbog one drolje fudbalerke 9... gadite mi se sve!
fudbalerka 9: :grebanje:
Iris: "smirite se, i pričajte o piletu koje je prešlo ulicu!
fudbalerka 1: (pravi se da ništa gore izrekla nije) :zvizdi: ajde prelazimo ulicu sa piletom u subotu... neće biti hladno
fudbalerke 3 i 9 (zajedno, u glas): Mi ne možemo u subotu! Zauzete smo nešto... :liz: :fuck:

Uguših se. :smeh:

ja moram ovo da citiram, opet :roflmao: :roflmao:
By Speculum Columbae
Zaljubljena (kao učiteljica, vrlo trezveno): Da bi prešlo na drugu stranu.

IriS (očigledno): Da bi bilo učesnik u saobraćaju.

Dina (altruistički): Zbog opšteg dobra.

Tungi (hladno, naučno): U prirodi je pilića da prelaze put.

Ulix (sociološko-aksiološki): To je bila istorijska neminovnost.

Sheytan i 2kune (zajedničko saopštenje): Na taj ničim izazvan akt agresije moraćemo da odgovorimo svim raspoloživim sredstvima.

deni (pala koka s neba): Zaboravio sam.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Sunce

Popeye: Rijec je o srpskom nacionalizmu koji se siri ulicama urbanog Zagreba. Imate li patološki odnos prema svom piletu?

Sheytan: To su Srbi, proteruju ih Hrvati. Opet su krenuli da ih proteruju. :rida: Popeye, malo sam sarkastican.

Popeye: Proteruju ih i na Obilicevom vencu, i Brankicu sa b92 proteruju, i nemacke decake na Adi, sve Hrvati, zamislite proteruju, a pile mora da seta. Sarkazam je, da citiram wikipediju, “a sharp, bitter, or cutting expression or remark; a bitter jibe or taunt.” za to nisi sposoban.
:-)))) :up:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Dante

Zaljubljena (kao učiteljica, vrlo trezveno): Da bi prešlo na drugu stranu.

IriS (očigledno): Da bi bilo učesnik u saobraćaju.

Dina (altruistički): Zbog opšteg dobra.

Tungi (hladno, naučno): U prirodi je pilića da prelaze put.

Ulix (sociološko-aksiološki): To je bila istorijska neminovnost.

Sheytan i 2kune (zajedničko saopštenje): Na taj ničim izazvan akt agresije moraćemo da odgovorimo svim raspoloživim sredstvima.

deni (pala koka s neba): Zaboravio sam.
:sweet: :)
By Guion Nerville
Sunce: Pile je preslo put pomalo zaneseno da bi prosetalo, izdvojilo se iz grupe koja ima jasno ispevan cilj na visokom vidiku, da bi otkrilo neki novi svet prekoputa. Naslo se na proplanku zaboravljenog proleca, u ocima biljaka prepoznavalo je poglede ljudi, i polako i posveceno, razumevajuci skriven govor i dusu bilja, odgonetalo je neizrecivosti ljudske.

Kada je slatki umor poceo nezno da mu prozima paperjasto celo, naisle su nekoliko monahinja, a iz daljine je naslutilo kako ga posmatra savrseno sazeta odora opatice, crno je simbol duhovnosti, belo sjedinjenja. No monahinje ga prenuse, i pomalo se kikocuci, kao da kriju posebnu tajnu, odvele u svoj manastir da ga okrepe. A potom, nakon kratke price, nisu casile da mu pod budnim nazorom opatice predoce duznosti monaskog zivota, koje su podrazumevale i pomno izucavanje Bozijih lepota:

Slika

i pile je pozelelo da se zaredi, da pronadje svoje drugo lice u okrilju rize, i u manastiru pitomih senki utociste.

U prozracnoj tisini kelije, u praskozorje usnilo je da se vratilo na put, sustiglo grupu koju je napustilo na pocetku price, sretno, ali i melanholicno, osetivsi disanje rastanka. Retko ko poznaje pravu piletovu lepotu, ali zato umeju da se dive njegovom sjaju kad prolazi suncanim trgovima Rima. :sunce:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ju, Banano, pa ti napisa roman. :giggle: Od sada mozes umesto mene da pises. Fantasticna je fotografija, ja sam ona iza vrata. :blush:
Korisnikov avatar
By Sunce
faxsimil: "Znate, to je jedno jako komplikovano pitanje. Pretpostavljam da pile misticno prelazi ulicu, a zapravo prelaze iz vere u veru, iz hriscanske u muslimansku."
Korisnikov avatar
By Sunce
Sonja: Pile je sweet, steta sto nije zensko, rado bih se kurvala sa njim! :sweet:
Korisnikov avatar
By Sunce
Popeye: "Pile je tipicna srpska ormarusa koja prelazi put cim oseti poglede na sebi."

Status: "Cecino pile je najveci hit!"

Lorna: "To pile sam ja. Bila sam sa Ratkom Mladicem na plasticnim operacijama, i predlozili su mi transformaciju u pile. Rekli su mi da cu se tako lakse infiltrirati na GS forum."

Orlando: "Cobanica mozda jesam :cobanica: , ali cuvarka pilica nisam. Pobeglo je jer ga nisam cuvala."

walt333: "Pile je mnogo lepa kurva sa divnim grudima :love: "

Tungi: "To kao u onom horor filmu kad pile prelazi ulicu, pa da!"

Mars: "Sto sam sinoc jeo dobru piletinu, nikakav put nisam video."

Iris: "To pile je unicorn, doslo pile pičci mojoj na davljenje :evil: ."

unic0rn: "Pile je banovano dok ne postane pevac!"

Mage: "Ovde u Svedskoj pilici ne prelaze ulicu."
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 27
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!