Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Loni
U ovoj temi Ulix je po meni moralni pobednik.
Najrealniji su mu postovi i uspeo je da me ubedi da nije resenje u ekstremima, kojima su svi skloni.

Ljudi ponekad preteruju u osudama.

Muka mi je kad cujem da neko kaze da 10 godina nije dovoljna kazna.
Takve bih pitao jesu li bili nekad i negde zatvoreni?
Ja sam bio u vojsci (pravoj, militarnoj) 9 meseci.
Znate li vi sta je to 9 meseci u zatvorenoj instituciji?
Svaki dan je dugacak ko decenija.
(Silovanje traje nekoliko minuta)

A mogu misliti kako je u zatvorima i kakve su visegodisnje robije.
Dakle te kazne jesu prestrasne.

Dakle da budem jasni i precizni silovanje jeste grozno, ali ograniceno grozno.
Nije isto kao ubistvo i seckanje prstiju ili nekih drugih organa. Svako ko to tvrdi laze.
Ili ne naseo je na velikofeministicku propagandu.

Iako sam gej i samim tim protiv patrijarhata, ne mogu da budem u svemu i protiv muskaraca i muskog principa u prirodi.
Nije lako biti muskarac i kad ti priroda da ogroman nagon koji treba urazumiti.

U citavom zivotinjskom svetu kao i kod ljudi do pre par vekova, vazilo je pravilo da muzjak, kome je priroda dala veci nagon nego zenkama, (zelju koju muzjak oseti svaki dan, zenka oseti samo 3 dana mesecno) ima pravo na zenke.
Ima pravo da prati zenku, da je zavodi ili ne ili da jednostavno skoci na nju.

To rade petao, macak, bik, zec i ker.
Niko od njih ne pita kokosku, kravu, macku, zecicu ili kucku da li dobrovoljno pristaje.

Majmuni su vec nesto drugo. Imaju hijerarhiju i nema pravo svako na sve zenke. Vodja copora ima pravo na sve, a ostalima odredjuju koju mogu koju ne mogu.

Nije musko stvoreje krivo sto mu je priroda dala nagon i to takav nagon da je nekad jako malo potrebno da razum bude pobedjen.
Na kraju krajeva on to ne radi da bi nju bolelo vec da bi sebi olaksao.
Zato sto od iskona, od poctka evolucije to jeste tako.

Seksualni nagon funkcionise kao i nagon za hranom.

Sa prirodnog aspekta nije zlocin ni kanibalizam.
Ljudi nisu jeli drugog coveka da radi zlocina vec da bi spasli sebe od gladi.

E posto mi nismo zivotinje vec ljudi koji zive u civilizaciji i pod civilizacijskim pravilima kod nas to nije tako.
Covek je tu da sputa svoje nagone koliko moze, da igra po odredjenim pravilima da bi i on preziveo i bio srecan, ali da ne bi i druge povredjivao.

Dakle u savremenom svetu zene imaju pravo na svoju volju i tako treba da bude. Silovanja dakle moraju biti zabranjena i sankcionisana.
Medjutim kad smo vec kod sankcije ne sme se preterivati.
Kakva crna ubistva i odsecanje testisa? (Pogotovu kad znamo da muz i stalni partner vrse silovanja u 28 % slucajeva)

Silovatelj to nije uradio jer da bi ona patila vec zato sto mu je priroda dala nagon, koji u tom momentu nije mogao da kontrolise.
To jeste nejgov problem, ali osobi s problemom treba pomoci, a ne odsecati mu organe i staviti ga da tuca kamen negde 20 godina samo zato sto mu mozak nije pobedio prirodu tokom nekih 10 minuta.

Posle ubistva nekoga vise nema, posla silovanja zrtva ce i dalje hodati, ziveti, funkcionisati.
Kada sem pre nekih 5 godina prvi put bio pasivan, bilo je mi je jako bolno (a anus je u goroj poziciji u odnosu na vaginu, koja je stvorena za penis) i sta s tim?
Dva dana me je malo bolelo, treceg sam sve zaboravio.

Sama teorija o bolu je prenaglasena jer joj on ne reze vene na vratu, ne sece joj prste vec joj penisom ulazi u vaginu, koja pored ostalog i jeste predvidjena za taj kopulativni organ. Bola ima, traume ima ali sigurno o nije za dozivotnu robiju niti kastraciju.

Idealna kazna po meni su 3 godine robije, a hemijska kastraciaj samo ako silovatelj pristaje na to.

Znam da ce me sad neke zene prozvati ovde... ali lako je zenama da osude silovatelja kad one same nisu muskarci.
One ne znaju kako je biti u msukoj kozi, kad rti priroda da ogroman nagon, koga je i ovako i onako tesko urazumiti, a kamoli pod malo alkohola...

Nisu sva silovanja od strane manijaka. 30 % slucajeva pocine muz ili stalan partner i jos plus 10 % pocini devojcin blizak prijatelj.
Dakle decko se napio, pogresno shvatio njen pogled, mislio da zeli, pobedila ga zelja i sad zbog tih 10 - 15 minuta, treba da bude kastriran i da ode na dozivotnu robiju il smrtnu kaznu?
Pa kad bi tako bilo, to bi znacilo da civilizacija postaje antimuska.

Da civilizacija pocinje da biva grobar za muskarca, onakvog kakavog ga je priroda dala.

E pa ja ne mogu da idem bas toliko pritiv prava i razumevanja mog pola (sa sve petlovima, kerovima, zecevima, macorima i bikovima)
Nije poenta civilizacije da feministkinje blokiraju i pobede sve sto je iskonski musko vec da dobijemo svet ravnopravnih ljudi, ali takav u kome ce i muskarci biti bolje razumevani i u kojima ce njima biti prastano.

Sve u svemu 3 godine zatvora i terapija kod psihijatara je mnogo bolji nacin da se pomogne zabludelom nerazumnom muskarcu nego smrtna kazna, kastracija il tucanje kamena sledecih 25 godina, zbog 10 minuta nerazmisljanja.
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by Ulix

Kastracija je neprilična našem vremenu, ali je smrtna kazna vrlo prilična. Kako to? Zašto je ubijanje prihvatljivije od kastriranja? Kako je moguće da je ubijanje uopšte prihvatljivo, pa makar bilo i minimalno prihvatljivo?

Tačno je da Srbija nema ni dovoljno zatvora ni dovoljno dobre uslove za rehabilitaciju u zatvorima, ali to ne znači da sad valja poubijati ili odseći kurac/ruku ili šta već svakom ko prekrši zakon, već prosto znači da je potrebno uložiti novca u reformu pravosuđa i zatvorskih institucija, kako bi postalo moguće sproveti neku vrstu rehabilitacije tokom izdržavanja zatvorske kazne.

I šta to dovraga znači da "mi" nismo na "mentalnom nivou kao Šveđani"? :katemoss:
pa prihvatiljivja je jer recimo ubijanje zivotinja u mesnoj industriji je ranije bilo klanjem na zivo sada se ipak vodi racuna da se one uspavaju pre klanja. znaci u tom kontekstu je prihatljivija smrtna kazna od kastracije i drugih vidova sakacenja kao kazne.

smrtna kazna za-protiv je posebna tema.

smrtna kazna zbog nedostatka kapaciteta zatvora u srbiji je cinicno receno.

na banalnom primeru, svedjani imaju svest da nije lepo bacati djubre kroz prozor.
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by nsBeckie

Tako neko moze da odluci jednog dana da kaze kako su homoseksualci monstrumi i kako oni ne zasluzuju human tretman. Tako neko moze da kaze za bilo koga ko mu smeta da ne zasluzuje human tretman... No, ne treba ni otici bas tako daleko, recimo da svi imaju jasnu predstavu sta su to monstrumi koji zasluzuju nehumanost sa nase strane... Koliko vremena ce proci pre nego sto shvatimo da se i mi, gubeci svoju humanost, pretvaramo u monstrume?
oces da mi objasnis s kojom razlikom uopste smatras da pedofile i silovatelje treba kazniti zatvorskom kaznom u odnosu na homoseksualce. koja vas to logika dovodi u situaciju da za smrtnu kaznu ili kastraciju silovatelja upitate how is next i da u toj gradaciji svrstate homoseksualce.

ako tipujete na zemlje koje homoseksualnost tretiraju krivicnim delom te za njega sledi smrtna kazna, tj. ako od te mogucnosti potice vas stav onda vam tu zamenu teza ne moze niko razjansniti recima, vec operativnim putem :smeh: salim se. ali smrtna kazna je posebna tema na kojoj mozemo iznositi svoje stavove za i protiv, ovo ne vodi nicemu jer nema nikakvog smisla.
By J...
Originally posted by Loni

Kada sem pre nekih 5 godina prvi put bio pasivan, bilo je mi je jako bolno (a anus je u goroj poziciji u odnosu na vaginu, koja je stvorena za penis) i sta s tim?

Sama teorija o bolu je prenaglasena jer joj on ne reze vene na vratu, ne sece joj prste vec joj penisom ulazi u vaginu, koja pored ostalog i jeste predvidjena za taj kopulativni organ. Bola ima, traume ima ali sigurno o nije za dozivotnu robiju niti kastraciju.

Evo ja koja sam protiv kastracije kao kaznjavanja posle ovog posta razmisljam da je nekima ista zaista potrebna.

Kakva je to prica o vagini stvorenoj za penis? Jel to Amfilohije prica umesto Lonija? Ne mogu da verujem kakve stvari ti uzimas za pravo sebi da uporedjujes. Po tebi je isto to kada si ti DOBROVOLJNO pristao na pasivnu ulogu i kada zena bude NATERANA na seks. Da li si razmisljao o tome da zena posle toga moze da dobije neku od polno prenosivih bolesti ili da zatrudni? Jesi li cuo da se neke devojke zaista nikad ne oporave od silovanja u psihickom smislu? I ti uzimas sebi za pravo da komentarises te stvari?

I nije tacno da muskarac vrsi silovanje samo da bi njemu bilo lakse. Naprotiv! On zenu pri tome i fizicki zlostavlja i obavezno joj ostavi i par modrica a svakako da je i oslovljava sa vrlo lepim imenima pri tome!

I nemoj da mi pricas o velikom muskom nagonu jer to nije nikakvo opravdanje. Kako ti ako si vec gay uopste mozes da znas kakav i koliki seksualni nagon moze da ima zena?

Nema opravdanja za nekontrolisanje agresivnih nagona a ako neko to ne moze da kontrolise onda treba i da bude izolovan od sveta, bilo u nekom zatvoru ili u mentalnoj instituciji.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina

....
Iako te jako gotivim, ispisano je jednostavno - gomila sranja.

Silovanje nije akt seksualne pozude. Silovanje je demonstracija sile i ponizavanje drugog zivog bica. U osnovi, ne radi se o seksualnom nagonu, nego u nagonu za povredjivanjem drugog. Mozda nema za posledicu gubitak zivota ili vidljivo fizicko ostecenje, ali su posledice koje ostavlja stravicne.
Tvoj argument da silovatelji nastupaju nagonski isto tako moze da pravda i ubice, jer zivotinje takodje ubijaju. Kada su gladne i kada brane svoju teritoriju. A zivotinje nikada ne siluju (kod njih mozda nema udvaranja, ali one emituju feromone koji nesumnjivo ukazuju na spremnost zenki za sex).
Ne postoji nijedan argument koji bi te akcije mogao da pravda. Po mom licnom misljenju, takvi nisu sposobni za integraciju u normalno drustvo. SVI mi imam nagone, pa se ja opet suzdrzavam od svog nagona da hodam okolo sa sekirom u junackoj desnici i razbijam glavu svakome ko mi se ne dopadne.
Korisnikov avatar
By maka
nakon sekund pitanja sebe..

ne moze da bude sve u redu. normalna osoba ne moze da napise / izjavi ovako nesto.
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
I ja cu da dodam

bravo J.

za neke stvari nema poredjenja i opravdanja..
Korisnikov avatar
By elektron84
Originally posted by Wilhelmina
SVI mi imam nagone, pa se ja opet suzdrzavam od svog nagona da hodam okolo sa sekirom u junackoj desnici i razbijam glavu svakome ko mi se ne dopadne.
Zamislila sam te sa sekiricom...pazi kad bih se i ja uplasila!! Hahahahahaha

Moram da se klonim ozbiljnih tema jos par dana.

Izneh svoj stav par stranica ranije. Bar znamo ko sta misli. To je super :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
To što bi svaki drugi peder želeo da bude silovan, ne znači da taj zločin ne treba strogo kazniti...

O čemu ti Loni lupetaš, gospode bože!
Niko nema pravo na tuđu svojinu, a kao prvo i osnovno, tuđe telo.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Ulix

Pročitaj ovaj deo koji sam boldovao.

Mislim da Tot uopšte nije relativizovao silovanje ili pedofiliju, nije rekao da je to nešto cool, te da sad svi krenemo i počnemo da silujemo svakog ko nam se dopadne, niti je negirao njihove različite posledice, već je prosto ukazao na to da je ova monstruozna ideja o hemijskoj kastraciji zapravo jedan vid uspostavljanja kontrole nad svim onim što se smatra nepoželjnim ili neprihvatljivim, nad svim onim što se vidi kao ugrožavanje konzervativnog sistema vrednosti. Ovo je u stvari slanje jedne vrlo konkretne pretnje, ali ne samo silovateljima ili pedofilima koji su samo primeri i način da se pretnja kanališe na jedan malo suptilniji način, a sve to uz fanatično odobravanje navodno pravdoljubivih građana.

Meni se, lično, dodatno gadi moralistički ton prisutan u ovoj temi i rezonovanje obojeno emocijama; svi biste vi nekog ubijali, bacali na doživotnu robiju i ne znam šta. Odobravanje kastriranja silovatelja je hodanje po vrlo vrlo tankoj liniji; šta je sledeće? Koju grupaciju ćemo sledeću da kastriramo ili ubijemo ili zatvorimo doživotno? Hm? Ko vam još smeta i na koga još ne biste gubili vreme? Da ukinemo i sudove, pa da vilama presuđujemo zločincima? Mnogi od vas su gore pisali o ovome kao o psihijatrijskom poremećaju; OK, koja bolest vam se još ne sviđa, pa da kastriramo i možda šizofreničare, depresivne? Ne znam zašto dozvoljavate sebi da podležete ovakvim emocionalnim igrarijama; cela ova inicijativa je u neku ruku najbolju svoju posledicu imala baš u tom raspaljivanju strasti, jer gde su prisutne ovako pomahnitale emocije, tu pravde svakako neće biti, ali manipulacije napaljenom masom, toga će svakako biti.

Mislim da, u ovom slucaju, zanemarujes cinjenicu da silovatelji cine krivicno delo ugrozavanja drugog bica.
Po meni, potpuno je bizarno da jedan silovatelj koji uspe u svojoj nameri i izvrsi konkretno delo, bude manje kaznjen od osobe koja bi silovatelja ubila u samoodbrani.
By Ulix
Originally posted by Wilhelmina

Mislim da, u ovom slucaju, zanemarujes cinjenicu da silovatelji cine krivicno delo ugrozavanja drugog bica.
Po meni, potpuno je bizarno da jedan silovatelj koji uspe u svojoj nameri i izvrsi konkretno delo, bude manje kaznjen od osobe koja bi silovatelja ubila u samoodbrani.
Znam ja šta je silovanje, Wilhelmina, i smatram da silovatelje treba adekvatno kazniti, ali da to kažnjavanje ne uključuje sakaćenje ili ubijanje ili bilo kakvu vrstu mučenja ili zlostavljanja, ne znam šta je tu toliko neobično i neshvatljivo.

To kolika će kazna biti i da li će on dobiti kaznu ispod zakonskog minimuma, to je problem pravosuđa. Lepo je rekao čovek:
Originally posted by zachary85

Mislim da nije stvar u zakonu, već u onima koji taj isti zakon primenjuju. Nije teško da se ublaži kazna i ispod zakonskog minimuma ili da se krivično delo prekvalifikuje u neko lakše ( jeste da zvuči neverovatno, ali samo da znate kakvu maštu imaju neke sudije, a posebno naše "vrhovne" sudije Vrhovnog kasacionog suda ), a tu i je i uslovna osuda...

I nismo u srednjem veku da izričemo smrtnu kaznu ili da uzmemo sami stvar u svoje ruke.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa

Dakle da budem jasni i precizni silovanje jeste grozno, ali ograniceno grozno.
Nije isto kao ubistvo i seckanje prstiju ili nekih drugih organa. Svako ko to tvrdi laze.

Iako sam gej i samim tim protiv patrijarhata, ne mogu da budem u svemu i protiv muskaraca i muskog principa u prirodi.
...i tako to.
fascinantno.

jel' ima negde glasanje za najgadniji post godine?
By polarlicht4.1
Svaki put kad neko citira nešto iz ovog posta krenem da se cerekam na granici plača ali ovo...
Nije lako biti muskarac i kad ti priroda da ogroman nagon koji treba urazumiti.
Nije musko stvoreje krivo sto mu je priroda dala nagon i to takav nagon da je nekad jako malo potrebno da razum bude pobedjen.
Na kraju krajeva on to ne radi da bi nju bolelo vec da bi sebi olaksao.
Zato sto od iskona, od poctka evolucije to jeste tako.
...je jednostavno fascinantno. F-A-S-C-I-N-A-N-T-N-O.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
isn't it? :nokti:

tako ti je to... politička korektnost works in misterious ways.
Korisnikov avatar
By Vel boy
jao, jao, ova tema i dalje aktuelna.....

Puna podrshka Wilhelmini i J...-i!

Loni k'o da je skoro pa usvojio ideologiju Patriarchy Domain-a, angry harry-a, chauvinists corner-a itd...... :lol:

Ne, Loni, srecom vecina mushkaraca ipak nema taj bash toliki "nagon" niti ako ga ima ima problema s samokontrolom. pa, ako su tu pozitivni reinforseri u vidu striktnih Zakona protiv silovanja i pedofilije kao reinforseri samokontrole nekih mushkaraca koji imaju problema (a najcheshce oni takvi ni ne priznaju da imaju problem vec bahato i hvalishuci se "mushkoshcu" nastupaju i deluju) s samokontrolom , neka tih Zakona.

nisam ni ja nuzno za smrtnu kaznu niti dozivotne robije niti muchenja ni sakacenja nikoga pa ni vishestrukih silovatelja ni pedofila, ali jesam za hemijsku kastraciju vishestrukih, nepokajnichkih silovatelja i pedofila. i ne vidim u chemu je hemijska kastracija sakacenje josh manje muchenje za njih.

dalje, meni i dalje ide na nerve to implicite skoro pa solidarisanje s vishestrukim silovateljima i pedofilima, uz pitanja who's next implikujuci homoseksualce, od strane nekih ovde. chudi me da pored svih npr. mojih jasnih i glasnih objashnjenja striktnih razchlanjenja pojmova te krucijalno vaznog poziva za aktivizam za striktno razchlanjenje tih pojmova u drushtvu, nekom opet neshto nije jasno.
Korisnikov avatar
By Loni
Originally posted by Dirrty

O čemu ti Loni lupetaš, gospode bože!
Niko nema pravo na tuđu svojinu, a kao prvo i osnovno, tuđe telo.
A gde ja kazem da ima pravo?
Gde ja kazem da ne treba da bude nekaznjen?

Lepo sam rekao sta je kazna za mene - 3 godine robije plus psihoterapija (tokom koje je takodje u zatvoru), ili hemijska kastracija ako pristane.

Ja sam naravno znao da ce ovde moje misljenje naici na otpore, ali to m ije jasno.

Na ovom forumu ljudi su ILI - ILI.
Ovde nema sredine.
Ovde ne smes da napises da si za srednju kaznu.

Cim napises da si za nesto, srednje - adekvatno, naci ce se neko ko ce da te optuzi da ti neke stvari POTPUNO podrzavas.
Ako nisi za vesanje - podrska.

I kao drugo - Silovanje nema nikakve veze sa ubijanjem motornom testerom.

Covek, koji testerise to radi zato da bi drugoj osobi naneo bol,
a silovatelj to radi da bi sebi nacinio uzitak (potpuno nerazmisljajuci o drugoj osobi).
Da je motiv cisto nanosenje boli, ne bi je silovao nego bi je seckao, gurao neke predmete u usta i druge trupe, a ne silovao.
On siluje zbog svog nagona i motiv mu je to, a ne nanosenje boli.

E zato kazna ne moze biti ista.

Za ubistvo se dobije oko 11 godina, za ratni zlocin 15,
e pa ne moze za silovanje da bude 30.

Na kraju najcesca silovanja desavaju se recimo ovako.
Dve osobe, koje se dugo dugo poznaju (u 30 % slucajeva su stalni partneri) negde napiju, legnu mrtvi pijani, njemu se cini da ona hoce, a ona je bunovna i ne zna ni sama sta bi htela.
Ona shvata da ne uziva, ali nema snage da se odupre, tokom tih 10 minuta seksa.

Da li je ruzno to sto je on uradio u momentuima kad ne moze da se kontrolise?

JESTE.

Da li je za kaznu?

JESTE.

A da li je za neku prestrogu kaznu od 30 godina robije u nekoj buvari gde bi tucao kamen, za vesanje, kastriranje zbog toga sto nekih 10 minuta nije kontrolisao sebe?

E PA NIJE.

Pravda se ne zasniva na osvetoljubivosti i odlasku iz krajnosti u krajnost vec na dobroj analizi i proceni prestupa.

Moja poenta je KAZNA DA, AL PRETERANA NE...
I ne zelim da me ovde optuzuju i za sta drugo, za kojekakve podrske silovateljima itd.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa

Covek, koji testerise to radi zato da bi drugoj osobi naneo bol,
a silovatelj to radi da bi sebi nacinio uzitak (potpuno nerazmisljajuci o drugoj osobi).
Da je motiv cisto nanosenje boli, ne bi je silovao nego bi je seckao, gurao neke predmete u usta i druge trupe, a ne silovao.
On siluje zbog svog nagona i motiv mu je to, a ne nanosenje boli.

Na kraju najcesca silovanja desavaju se recimo ovako.
Dve osobe, koje se dugo dugo poznaju (u 30 % slucajeva su stalni partneri) negde napiju, legnu mrtvi pijani, njemu se cini da ona hoce, a ona je bunovna i ne zna ni sama sta bi htela.
Ona shvata da ne uziva, ali nema snage da se odupre, tokom tih 10 minuta seksa.

A da li je za neku prestrogu kaznu od 30 godina robije u nekoj buvari gde bi tucao kamen, za vesanje, kastriranje zbog toga sto nekih 10 minuta nije kontrolisao sebe?

E PA NIJE.

I ne zelim da me ovde optuzuju i za sta drugo, za kojekakve podrske silovateljima itd.

kakva nesvakidašnja patologija. mislim, čisto zbog toga što uz ovakva grozomorna razmišljanja bez problema tvrdiš da ti je politička korektnost keva, a ljudska prava ćaća.

inače je, nažalost, posve uobičajena, pa i kodifikovana u pravnom sistemu, koji funkcioniše upravo po ovakvoj poremećenoj logici kad je zločin silovanja u pitanju.
By Kragi
Originally posted by J...

Evo ja koja sam protiv kastracije kao kaznjavanja posle ovog posta razmisljam da je nekima ista zaista potrebna.

Kakva je to prica o vagini stvorenoj za penis? Jel to Amfilohije prica umesto Lonija? Ne mogu da verujem kakve stvari ti uzimas za pravo sebi da uporedjujes. Po tebi je isto to kada si ti DOBROVOLJNO pristao na pasivnu ulogu i kada zena bude NATERANA na seks. Da li si razmisljao o tome da zena posle toga moze da dobije neku od polno prenosivih bolesti ili da zatrudni? Jesi li cuo da se neke devojke zaista nikad ne oporave od silovanja u psihickom smislu? I ti uzimas sebi za pravo da komentarises te stvari?

I nije tacno da muskarac vrsi silovanje samo da bi njemu bilo lakse. Naprotiv! On zenu pri tome i fizicki zlostavlja i obavezno joj ostavi i par modrica a svakako da je i oslovljava sa vrlo lepim imenima pri tome!

I nemoj da mi pricas o velikom muskom nagonu jer to nije nikakvo opravdanje. Kako ti ako si vec gay uopste mozes da znas kakav i koliki seksualni nagon moze da ima zena?

Nema opravdanja za nekontrolisanje agresivnih nagona a ako neko to ne moze da kontrolise onda treba i da bude izolovan od sveta, bilo u nekom zatvoru ili u mentalnoj instituciji.
:pucaodsmeha:
:hail:
kraljiCA
Korisnikov avatar
By Loni
Fora je Krepice u tome sto ja tvrdim da moji postovi gore i jesu politiciki korektni.

- Da li uvazavam razlicito misljenje bez vredjanja?
UVAZAVAM.

- Da li dajem podrsku necem nenormalnom?
NE DAJEM.

Dakle vise puta pominjem da jesam za visegodisnju robiju plus lecenje silovatelja.

Ne podrzavam dakle nista necasno ni izvitopereno.
Jednostavno se drzim mere.

Moje poznanice iz skole su ubile babu jedne od njih sa 131 uboda nozem.
Dobile su 11 godina, a pustene su i ranije.
Ta baba je dozivela velik bol, vise je nema i nsita je nece vratiti.

Imam prijateljice, koje su dozivele silovanja.
Jednoj od njih bio sam velika podrska kada je tuzila podstanara svoje drugarice zbog silovanja. Tesio sam je kad joj je bilo najteze.
Potpuno shvatam da joj je bilo i grozno i bolno i tesko i traumaticno.

Ipak, ta devojka je i dan danas ziva i zdrava i smeje se i slavi novu godinu i ima decka.
Da je bila ubijena nista od toga ne bi bila.

Zato se uvek moze i mora znati mera kazne.

Meni nije problem da priznam da gresim.
Napisao sam gore 3 godine zatvora plus godine terapije.
Posto sam elastican, lako me neko moze razuveriti.
Ok. Nek bude i 5 godina zatvora plus 5 godina lecenje na psihijatriji.

Ali to ipak ne moze biti isto kao i ubistvo.
Jako mali procenat zrtava je silovan, onako po parkovima kao sto vidimo.
Uglavnom su to stalni partneri ili prijatelji.
By Orion

Znaš kako...na stranu što možda ne delimo mišljenje po pitanju ove teme, ovaj deo tvog posta mi najviše smeta.

Zaista misliš da su tih 'deset' minuta, pa sve i da su tri, manje strašni od 'višegodišnje robije' koju dobije taj neko?

Da. Verovatno je tako.
Ti ljudi koje neko 'deset minuta' siluje sigurno nakon toga, samo ustanu, okrenu se i to zaborave. Njima je najveći problem samo da prodje tih deset minuta, ceo njihov život kasnije je sigurno laganica.
Korisnikov avatar
By Loni
Ja draga J... jesam za kaznu...
nigde nisam rekao da nisam.

Ovde nije dilema treba li nekog kazniti ili ne.
Pitanje je MERE i duzine kazne.

To je ono sto ekstremizmu skloni forumasi ne mogu da shvate.

Oni bi, sto rece Ulix, samo sudili i sudili i sudili,
bili ekstremno za jednu stranu, pa nekad za drugu...

Ono, sta hocu da kazem je da i muskarci treba da imaju sbvoja prava u svim buducim milenijumima.
I mora da se razlikuje kad se nesto uradi samo zato da bi se yrtvi naneo bol i da bi se ponizila, a kad se nesto uradi zbog sebe.
Kazne naravno i u jednom i u drugom slucaju, ali naravno razlicite.

Sto se vagine tice, ona PORED OSTALOG i jeste predvidjena za penis.
Ne treba to da kaze Amfilohije, uzmi udzbenik medicine.

Uostalom draga J... kao sto ja nisam zensko pa ne znam kako je zenama,
tako ni ti nisi musko, pa ne mozes po toj logici ni ti da znas DA LI SILOVATELJ TUCA JER TO NJEMU PRUZA UZIVANJE ili JER ZELI ZRTVI DA NANESE BOL I PONIZI JE.

Mislim da je cesce ovo prvo u pitanju.

Mopdrice su sasvim druga tema. To se vec vodi pod drugo krivicno delo.
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Inace, ako neko nije obavesten, kazna za silovanje maloletnika je 3 - 15 godina, najcesce se dosudjuju minimalne kazne, kazne da, ali nikako ne preterane.

Nisam za hemijsku kastraciju, jesam za maksimalne kazne i osudu i trecih lica koji su mogla a nisu pomogla zrtvi ili barem prijavila zlocin.
Korisnikov avatar
By Loni
Originally posted by Orion

Znaš kako...na stranu što možda ne delimo mišljenje po pitanju ove teme, ovaj deo tvog posta mi najviše smeta.

Zaista misliš da su tih 'deset' minuta, pa sve i da su tri, manje strašni od 'višegodišnje robije' koju dobije taj neko?

Da. Verovatno je tako.
Ti ljudi koje neko 'deset minuta' siluje sigurno nakon toga, samo ustanu, okrenu se i to zaborave. Njima je najveći problem samo da prodje tih deset minuta, ceo njihov život kasnije je sigurno laganica.

Zato sto je ROBIJA jako, ali jaaaaako strashna.
Bio sam samo u vojsi, u zatvorenoj kasarni, radeci od jutra do sutra sta mi se kaze i znam koliko je 9 meseci jedan uzasno strashan period kad nema slobode.

Koliko god da je tesko bilo koje krivicno delo, znajte da je i robija vrlo teska.

Nekada su umesto zatvora, kazne bile - oko za oko zub za zub.
Kad nekog ubijes - ubiju i tebe.
U tom slucaju bi silovateljima kazna bila - da neko njih siluje.

To bi recimo po meni bilo pa opet isuvise blago.
Ne sme se neko izvuci samo reciprocitetom.

On mora da ima kaznu, koja je takva da vise nikad ne pozeli da ucini takvo delo.

Zatvor ga zaista kaznjava, ali bas kaznjava jer je pakao, ali to takodje nikog ne sprecava da dalje ucini to isto.
Zato je nuzno i LECENJE - psihoterapija.

Rad sa tom osobom od strane strucnjaka da tako nesto vise nikad ne ponovi.
Korisnikov avatar
By Loni
Originally posted by E.c.h.o...

Inace, ako neko nije obavesten, kazna za silovanje maloletnika je 3 - 15 godina, najcesce se dosudjuju minimalne kazne, kazne da, ali nikako ne preterane.
U slucaju maloletnika, 3 godine je zaista premala kazna.
Moze 3 godine ali uz jos minimum 3 godine lecenja psihijatara, uz garancije da je lecenje uspesno i da doktori garantuju da osoba vise nikad to nece ponoviti.
Korisnikov avatar
By bas bleu

Ono, sta hocu da kazem je da i muskarci treba da imaju sbvoja prava u svim buducim milenijumima.
I mora da se razlikuje kad se nesto uradi samo zato da bi se yrtvi naneo bol i da bi se ponizila, a kad se nesto uradi zbog sebe .

Sto se vagine tice, ona PORED OSTALOG i jeste predvidjena za penis.

"woman is the lesser man, and all thy passions, match'd with mine,
are as moonlight unto sunlight, and as water unto wine..."

ajde sada malo da sednes i da razmislis o ovome sto si napisao... million miles off.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!