Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by SparkstronKakvo iznenadjenje, vecina korisnika ovog foruma misli da je Naruto marka vibratora.
Ne znam zašto je ova tema zaboravljena, ali bi bilo lepo da se neko javi da razmenimo ideje.
Ja bih izdvojio sledeće:
Naruto (klasika)
Originally posted by LoniZar Mange nisu stripovi?
Mislim da grešite.
Najpre u terminologiji.
ANIMA je širok spektar značenja.
Ona znači i strip i crteže i crtaće.
Sami japanski crtaći zovu se MANGA,
a ukoliko imaju erotski kontekst zovu se HENTAI.
Originally posted by Luffy
anime je za mene zakon...
od klasicnih: Neon Genesis Evangelion (ko nije gledao ne zna sta je propustio), Akira, Ghost in the shell (film, seriju nisam jos zavrsio), dbz, Slayers, rurouni kenshin (samurai x).
od novijih: death note (hit prosle godine, super uraden, citao sam i manga, mnogo dobra serija), one piece da se smejes i places u isto vreme (nije nov vec deset godina je on air ali je definitivno medu najboljim anime "shonen" tipa u prezentu.. tvrdim da bleach i naruto cak i zajedno ne mogu ni da mu prismrde), pa onda ergo proxy, opet odlicna serija mnogo filozofije, monster (totalno nekomercijalan i po meni najrealniji anime ikad snimljen), onda Full metal alchemist, legenda anime scene...
onda od psiholoskih/tragicnih/dementia su jako dobri paranoia agent, boogiepop phantom, perfect blue, elfen lied, garden of sinners, X tv, higurashi no naku koro ni, serial experiments lain, shigurui, wolf's rain. itd.
od akcija mi se dopao cowboy bebop, samurai champloo, berserk, gantz, witch hunter robin.
Ghibli: Spirrited Away ili Howl's Moving Castle, Grave Of Fireflies.
Od serija ongoing trenutno pratim (the usual 3): one piece (naravno), bleach, naruto shippuuden, pa onda requiem for the phantom, full metal alchemist 2, dragon ball kai.
Eh o anime i manga bi mogo ceo dan da meljem jer sam se stvarno nagledao gomile, ali zaustavljam se ovde jer nema smisla da pisem kilometarsku poruku, a ono sto sam nabrojao gore vam preporucujem svima.![]()
Originally posted by blentamatroska fajlove meni najbolje cita zoom player, ili onaj sto player sto dolaze zajedno sa k lite kodekom, neki media classic player home cinema.
nisam
nisam ni howls gledao josh
samo mi je tu
al u nekiom glupom mkv formatu
![]()
Originally posted by blentaPlava princeza
ima na you tubu plava princeza
i ja to gledao
korisnik koji je postavio se zove crtani80tih
Originally posted by MageTo mi je omiljeni.
Inače na sve ove anime bi još dodao i Howl's Moving Castle koji je isto odličan![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!