- 27 Maj 2008, 10:49
Potpuno se slazem.
Ja sam takodje primetio da u gay svetu ima nesto vise spletkakernja, zavisti i slicno ali ja ljude koji su skloni takvim stvarima jednostavno izbegavam jer ja ne mogu njih da menjam ali mogu da izaberem da ne budem deo toga.Zato imam samo nekoliko gay frendova sa kojima se druzim u pravom smislu te reci a ostalo me ne zanima....makar ostao jedini na svetu koji tako misli ja se svojih stavova i ubedjenja necu odreci...ali vidim da necu ostati jedini koji tako misli jer vas ima josh
Originally posted by decko
Meni nikad nece biti jasno zasto neki ljudi insistiraju da nametnu svoj neki stav i cude se stvarima koje rade drugi ljudi pogotovo kada je rec o temi u kojoj se ovde prica posto niko ne moze da promeni druge, vec jedino sebe.
Paz' da neces promeniti nesto sto si otvorila temu ili napisala nam sastav o tome (bez neke uvrede, ovo govorim cisto kao primer)
Jednostavno, radi ono sto ti mislis da je ispravno i ne gledaju druge i njihova posla ako se ne slazes s tim ili ti smeta.
I ja verujem u ljubav, vernost ali isto tako sam svestan i one druge strane medalje koja postoji. Pa? Ja cu verovati u ono sto meni odgovara i ja zelim, pa makar ostao jedini, to je moj izbor.
Glupo je praviti generalizaciju i pokusati da promenis 'okolinu' da bi se ti osecala bolje ili zato sto te nervira.

Ja sam takodje primetio da u gay svetu ima nesto vise spletkakernja, zavisti i slicno ali ja ljude koji su skloni takvim stvarima jednostavno izbegavam jer ja ne mogu njih da menjam ali mogu da izaberem da ne budem deo toga.Zato imam samo nekoliko gay frendova sa kojima se druzim u pravom smislu te reci a ostalo me ne zanima....makar ostao jedini na svetu koji tako misli ja se svojih stavova i ubedjenja necu odreci...ali vidim da necu ostati jedini koji tako misli jer vas ima josh