Slavimo 20 godina postojanja
Gej Srbija

Ružičasti sertifikat


"...psihoseksualni poremećaj, a pored toga je navedeno "homoseksualnost..."

Kako nazvati tursku i istok koji su oduvek najgori tumor covecanstva?
Beograd, Srbija · 28.03.2012, 23:00
Zamislite i u Turskoj otvoreni gej kafici iklubovi. A u Srbiji ? I Parada u Turskoj,najveca u muslimanskom svetu, bez incidenata. A u Srbiji ? Tek sada vidimo da nam je zemlja kancerogena....u nedogled izgleda !
Prijepolje,29.03.12. · 29.03.2012, 9:47
Savršeno! Eto načina da izbegneš vojsku, a posle godinu dana izađeš sa devojkom da te vide, i sve ok. :D
Raccoon City · 29.03.2012, 22:15
Nebitno sta pise na papiru i u zakonu! Ljudi, u Turskoj momak ne mora biti homoseksualac da bi spolno opstio sa drugim muskarcem !!! Nevolja je jedino sto su se mladji, narocito po turistickim mestima, izbezobrazili! Naime, poceli su da traze novcanu nadoknadu za svoje usluge! Ali zato u manjim, zabitim mestima, dovoljno je da pokazete samo malo "zenstvenosti" i necete moci da se odbranite od napaljenih momaka! Istok i Islam su FANTAZIJA, jer sirotani ne mogu da imaju odnos sa zenom pre braka, i jedva cekaju da im se neko nadje da uz njega oslobode nagomilanu seksualnu energiju!
Novica · Belgrade, Serbia · 30.03.2012, 11:23
E malo su oni nas gazili 500 god I eto oni imaju paradu kafice,I sve ostalo a da pri tom ni ne razmisljaju o eu koj ce im kad mogu da j... koga hoce svaka im cast,a I nisu losi ruku na srce fizicki :)
novi sad,srbija · 07.04.2012, 14:15


svet srbija region scena sport kolumna art & s-he-istory coming out zdravlje queeropedia queer filmovi muzika priče teorija prikazi i recenzije religija porno antibiotik intervju istorija sociologija psihijatrija & psihologija putovanja linkovi