Slavimo 20 godina postojanja
Gej Srbija

"Demokrate" i "socijalisti" kapitulirali pred nasiljem


pa sjebali nas...satro nasilje i eto zabranise nas...smrc ...smrc..
b.o z · 30.09.2011, 12:25
Moze se sada raspravljati o tome u kojoj meri je to kapitulacija, a u kojoj meri se radi o tome da su i kvazi-socijalist i kvazi-demokrate zapravo mozda samo najobicnije marionete ekstremistickih grupa.
Istinski liberal · 30.09.2011, 13:13
sramota !!!

pa dokle ce ta srbija da bude zemlja, cuda, promasti i glupiranja ?

zar u nasoj zemlji mora da bude sve kako druge zele ? dokle da se ugadja drugima ?
Paris, France · 30.09.2011, 14:24
Stvarno ako mi kao gradjani ove zemlje ostanemo normalni svaka nam cast. svi ovi dogadjaji, Kriza na Kosovu, Parada ponosa, Obraz divlja , Tadic ne zna kud ce, EVropa protiska, Srbi ne daju Jarinje..Ludilo opste..Sada ce i LGBT da tuze drzavu. I istina je, svako ima svoja prava. Nasilje nema prava. To je svima jasno. Podrzavamo i volim oi razlicite, i razumemo ove ludake sto hoce da ih biju. Ali sve ukupno...je jako napeta situacija..Drzava nepoznatih granica...I nepoznatih ciljeva i vizije. Cilj je uci u Evropu? ..Pa makar preko mrtvih. Ali ipak znate g.dine mi imamo "Obraz" i "1389"..oni su stvarno strasni.
..Pitanje je.sta je ovde ustvari najstrasnije. Da li to sto je depresija najcesca bolest u Srbiji,..ili sto pitanje identiteta zjapi kao rupa bez dna,..kao otvoreno grlo spremno da proguta makar i noz i mac.
..Majka Srbija.. Ja iskreno volim Srbiju. Volim Vojvodinu vise, ali volim Srbiju. To je moja zemlja.nasa zemlja. ali ova Srbija krvari.a mi gutamo tu krv.
Volim Srbiju, volim Kosovo, zao mi je sto smo ga skoro,(ni necu ni ne smem da priznam) izgubili .
Nadam se da ce se ova zemlja oporaviti i vratiti na svoj put. Pa sta god to bilo.
Novi Sad, Srbija · 30.09.2011, 15:07
KOJI JE OVO PUT DA DRŽAVA SRBIJA KAPITULIRA ? POSEBNO OD KOGA ?????
Prijepolje,01.10.11. · 01.10.2011, 3:19


svet srbija region scena sport kolumna art & s-he-istory coming out zdravlje queeropedia queer filmovi muzika priče teorija prikazi i recenzije religija porno antibiotik intervju istorija sociologija psihijatrija & psihologija putovanja linkovi