Slavimo 20 godina postojanja
Gej Srbija

Veliki dečaci ne plaču, oni ubijaju


Ovakve i slicne komentare treba UVEK citati pa makar kome pripadali i koje seksualne orijentacije. Na kraju, zar je to i vazno?Ovakvi komenari u stampi daju nam prilike da shvatimo sebe i svet sasvim drugacije,a to i jeste cilj. Svaka cast autoru ovog clanka i svih drugih slicnih komentara i clanaka.
Prijepolje · 21.06.2006, 10:51
ma kakvo silovanje muskaraca...to ne postoji;)
BGD · 22.06.2006, 3:57
OK, pazi ovamo...znam da je skroz glupo reci da nasilje nad muskarcima ne postoji. Takvo primitivno i glupo "razmisljanje" nas je i dovelo da se o tome pocne pricati tek u XXI veku. Drago mi je da sam nasao clanak o tome na nsoj stranici.

Ali, sto se tice nasilja nad muskarcima, o tome se ima mnogo vise reci:
-zavisi kada se desilo, da li je to silovanje ili molestacija; koji su simptomi & kako se primjeti na osobi da je silovana, koje su posljedice & sta se ugl. desava sa osobamo koje su prezivile seksualno nasilje; koje su kratkotrajne & dugotrajne posljedice s. nasilja, kako se moze tretirati, i kakvi su uglavnom rezultati terapija...).


O svemu ovome se ima jako mnogo reci, o tome se pisu citave knjige (ne znam koliko vam zvuci intresantno citati, nadam se ne mnogo...)
PA, USA · 25.06.2006, 3:24


svet srbija region scena sport kolumna art & s-he-istory coming out zdravlje queeropedia queer filmovi muzika priče teorija prikazi i recenzije religija porno antibiotik intervju istorija sociologija psihijatrija & psihologija putovanja linkovi