Slavimo 20 godina postojanja
Gej Srbija

Seks iza rešetaka za dve kutije cigareta


Poruka ovog clanka - pazi sta radis da ne bi zavrsio puseci za paklo partnera?!?! SVASTA!!!
Beograd · 03.06.2006, 7:57
Cista laz od starne vaspitaca Docina koji je otpusten iz Zabele. Seksa ima, ali u toj meri ne. A to sa mackom je prica koja se prica u svakom zatvoru. Sve u svemu, CISTA GLUPOST.
Beograd · 04.06.2006, 5:48
Nije uputno postavljati ovde ovakve clanke jer bi sada mnogi chateri, kojima nije nikada dosta oralnog seksa, mogli doci na ideju da ubiju nekog, nadju se u zatvoru i tako se nadju u seksualnom raju zaradjujuci uz to i pola boksa cigareta dnevno :))))
beograd prestonica srbije · 04.06.2006, 14:33
Imam 34 god. a kada sam bio u CZ-u, bila je 92-ga. U istrazi i sve ukupno bio sam oko godinu dana zbog par kradja. Sa 22 koliko sam imao, video sam i osetio mnogo zala. Zlostavljaca puna soba i malo je falilo da pored redovnih batina budem i silovan. Pokusao je jedan da me smuva za oralni ali sam se izvukao, smilovao se pa nije isao dalje. Jednog decka(koji je bio isto zbog kradje)je neki lik - koji je skoro ubijen u sacekusi - toliko zlostavljao da sam bio ukocen od straha. Sve to i mnooogo vise desava se i sada dok strazari ne smeju ili nece da mrdnu prstom. Posle ovoga ni zvaku pipnuo nisam. Jedan moj prijatelj je kad je cuo pricu - istog momenta poceo da trazi posao :)

Ovo je istina zato pamet u glavu prijatelji i ne dao vam Bog da zaglavite!

Beograd · 11.06.2006, 3:28


svet srbija region scena sport kolumna art & s-he-istory coming out zdravlje queeropedia queer filmovi muzika priče teorija prikazi i recenzije religija porno antibiotik intervju istorija sociologija psihijatrija & psihologija putovanja linkovi