Slavimo 20 godina postojanja
Gej Srbija

KarleuĊĦa protiv crkve


Radio Slobodna Evropa je izrazito antisrpski nastrojena i to je toliko ocigledno. Svaki homoseksualac treba voleti svoju zemlju i svoj narod, bez obzira na nerazumevanje vecine. Ipak smo mi deo jedne nacije i kao neka vrsta elite moramo pomoci da Srbija sto pre preuzme drustvene standarde jedne prelepe zemlje kao sto je Holandija.
Goran, KS · 15.02.2006, 21:22
Karleusa mi se nikako ne dopada kao ni njene fotografije sa krstom. Sto se tice njene eventualne " bliskosti" sa gej populacijom mislim da je to sve u fazonu Madone ili Britney Spears koju ona idealise. Najkrace, Karleusa je glupa ko' noc!
Sanjin, Chicago · 19.02.2006, 18:08
Mlatite praznu slamu svi redom! Dejan je uradio kao i uvek jako komercijalan i dobar spot. Svaka cast i njemu i Jeleni. Muzicka scena je i onako bolesno dosadna i ovako izreziran spot zato upada u oci. U svetu ima mnogo skandaloznijih spotova i agresivnije tematike.
Beograd · 26.02.2006, 15:05


svet srbija region scena sport kolumna art & s-he-istory coming out zdravlje queeropedia queer filmovi muzika priče teorija prikazi i recenzije religija porno antibiotik intervju istorija sociologija psihijatrija & psihologija putovanja linkovi