Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By blueswe
Dakle gej/bi muskarac ste u Srbiji, dosli ste do 35. i kako dalje ziveti?
Narocito bi mi znacila iskustva ljudi koji su to vec "presisali", kako je to izgledalo, i sta misle o svemu tome.

Dakle, vise niste toliko mladi, niste ni stari.

Stav spram pitanja partnertstva,potomstva ili pak samovanja?

Unapred zahvaljujem svima na konstruktivnim odgovorima. Voleo bih da cujem ideje za zivot gej/bi osobe srednjih godina u Srbiji.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Najvažnije je ono što osoba stiče dok vreme prolazi.
Ništa nije nenadoknadivo. Neki ljudi odluče da se vrate sebi i posle pedesete, tako da ne treba vremenski ograničavati to što je moguće.
Ljubav prema sebi je važna, a pošto se niko nije naučen rodio (čovek se uči dok je živ), neko će u zrelijem dobu početi da poštuje sebe kako dolikuje.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Prestao sam da razmisljam o godinama i postavljam sebi nekakve milestone-ove.
Drasticno sam promenio nacin razmisljanja od kako sam se preselio u US, imam zdraviji pogled na buducnost, godine vise nisu stvar koja me zbog kojih se brinem.

Decu ne zelim, a partnerstvo sto da ne, ako je sa pravom osobom.
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Ja ove godine punim 43.
Super je biti s nekim, ali nije super biti s nekim samo zato da se ne bi bio sam!
Potomstvo, ne hvala!
Problem jeste ejdžizam gej populacije, koja je u Srbiji plus konzervativna... Najveći šok mi je bio kada mi je jedan gej rekao da treba da se oblačim u skladu sa svojim godinama?!?!?!?!
Vodite računa o svom izgledu, svom telu, svom zdravlju i sve će biti OK. Oni koji umesto svojih vršnjaka hoće da jure klince od 20 godina vam u životu i ne trebaju!
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Tragedija ovih prostora je između ostalog i u tome što već u pubertetu ljudi osećaju nezaustavljivu mržnju prema onome što je u stanju da se dobro drži dok traje. To je tako zato što su narodi koji žive na ovim prostorima imali neprijatna, negativna ili čak i traumatična iskustva sa velikim silama koje su zbog veličine sposobne da traju. Ljudi često imaju tendenciju da se zbog sujete drže po strani dok sabotiraju svaki pokušaj jedinke da se izdigne iznad proseka. Razlog zbog kog se to dešava treba tražiti u tome što kolektivna svest u ovim krajevima izdvajanje odobrava samo ako se neko izdvaja dok služi kolektivnoj svrsi ili dok pomoću kolektiva isključuje nepodobne članove iz zajednice. Tako se stvara permanentno ali snažno nepoverenje u budućnost koja ne može da garantuje birokratski napredak tokom individualnog podviga.
Rešenje: vera u ono što nas automatski uveseljava čak i kad se držimo po strani jer izbegavamo potencijalno ponavljanje bolnih iskustava.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!