Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By chubbyigi011
Eh ovako, mozda na pogresnom mestu ali veoma ozbiljno pitanje na koje se nadam da cu dobiti odgovor jer bi mi znacilo. Da li ima neko ovde ko ima iskustva sa iznajmljivanjem stanova, tj gay par koji je iznajmio stan tako da bi mi mogli reci njihova iskustva sa tim? Hvala unapred.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
a inače se tokom iznajmljivanja stana popunjava formular o tome da li si gej i da li ćeš živeti sa svojim gej parom pa onda to dovodi do većih komplikacija u procesu? :shrug:

ne razumem temu
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ nemas pojma koliko je retardirano. kad smo tebra i ja trazili stan imali smo i situacije tipa "ovde su zivele devojke, ali za dva muskarca je mali prostor... da niste mozda pederi" - a lik ima 40 godina i zivi sa mamom :barf:

u svakom slucaju, svi koji su retardi ce da te gledaju cudno ukoliko ne trazite dvosoban stan, tako da preporucujem da nadjete stan po necijoj preporuci.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
pa dal? :lol:

o gospode. ja kog god znam da je iznajmljivao stan, a i brat što je iznajmljivao njegov u ns, bilo je pitanje samo deficita i redovnog plaćanja. eventualno da gazda obiđe nekad da vidi da li je sve okej
Korisnikov avatar
By Dominion
tema je sasvim normalna i ne kapiram, sad vec ustaljeno, proseravanje i pametovanje po postavljacu teme i samom pitanju. ne razumem koliko neko moze biti jadan da ima neku satisfakciju da se poserava po drugima...

elem, ot, svakakvih idiota ima koji iznajmljuju stanove. tesko je naci stanodavca koji ce single muskarcu iznajmiti stan a kamoli dvojici. ortak, koji je singl, morao sa ortakinjom da ide posle gomile neuspelih pokusaja da iznajmi stan. u prvi koji je otisao sa ortakinjom - bup, nema problema, za tako fin mlad par blabla...preporuka ili neke ok agencije za stanove....
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2642771#p2642771]EnMademoiselle napisao:[/url]o gospode
vol. 2

šta se proseravam i pametujem rekla sam samo da mi nije jasno, koliko drugova mi žive zajedno pa ih niko nije pitao da li su gej kada su iznajmljivali stan, niti su uopšte zalazili u njihov život.
mislim ne razumem, pa valjda su novčani prihodi stanodavcu cilj izdavanja stana.

no dobro ajde debila ima pa ima svugde, kad naiđeš na nekog jednostavno produžiš dalje
eto rečeno je već, najbolje je iznajmiti stan po nečijoj preporuci.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
pa ne pitaju ako izmajmljujes dvosoban. a sta ce paru dvosoban stan, nama je dovoljan jednosoban.
Korisnikov avatar
By Tungi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2642773#p2642773]Dominion napisao:[/url]tema je sasvim normalna i ne kapiram, sad vec ustaljeno, proseravanje i pametovanje po postavljacu teme i samom pitanju. ne razumem koliko neko moze biti jadan da ima neku satisfakciju da se poserava po drugima...

elem, ot, svakakvih idiota ima koji iznajmljuju stanove. tesko je naci stanodavca koji ce single muskarcu iznajmiti stan a kamoli dvojici. ortak, koji je singl, morao sa ortakinjom da ide posle gomile neuspelih pokusaja da iznajmi stan. u prvi koji je otisao sa ortakinjom - bup, nema problema, za tako fin mlad par blabla...preporuka ili neke ok agencije za stanove....
Ja ne znam koji su to paralelni svetovi.
By alexandermagic
Danas kad je tema otvorena pitao sam se isto sto i Madmazel.

Divim se onima kojima nije problem dijeliti jednosoban stan sa bilo kim. Dok sam ih iznajmljivao za sebe, planski sam zivio sam.

Sretno u potrazi.
By timi
Generalno medju njima postoje dve grupe: oni kojima ce biti vazno da im das depozit na pocetku, kasnije redovno placas racune i kiriju, i tu se prica zavrsava, koga ces da dovodis ,s kim ces da zivis u to oni ne ulaze
i morone koji ce da postavljaju skakljiva pitanja, i da dave raznoraznim detaljima iz tvog zivota, dal si zaposlen, dal imas nekog, a sta ovo , a sta ono itd.

Takodje primetio bih da osobe zenskog pola daleko lakse dolaze do stana, cak neretko se u oglasima i stavlja da je iskljucivo za njih i namenjen stan. Ja za sve ove godine nikad nisam video da u nekom oglasu pise "izdajem samo muskarcima".
By timi
Ako vam je iscimavanje, mozda da uzmete nekog agenta kome bi ste izlozili stvar, i koji bi za vas nasao nekog kome to nije nikakav problem
Korisnikov avatar
By Markiza
Ukratko: naš stanodavac je kao Kebe Kraba. Dok Keba Krabi sija dolar u očima ovom našem sija evro. Ima 11 stanova za iznajmljivanje i što se njega tiče možemo svi međusobno orgijati ili se klati sve je ok dok on dobija pare na ruke i na vreme.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!