Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Svako od tih L, G, B, T slova sa stanovišta ultimativnog cilja: opstanak vrste i ostavljanje plodnog potomstva - zaista i predstavlja evolutivni luksuz. I opasnot.

A čovek je (i trebalo bi uvek) svojim delovanjem to izmestio iz tog okvira. I po tome razlikuje od životinja, ovog puta u pozitivnom smilsu.
ispada da baba kojoj rastu brkovi je transeksualka sa pretpostavkom da je i neplodna

ovo je bas povrsno

ili svaki cosavi muskarac je neplodan transeksualac

nema ovo veze sa humanosti vec sa instiktom i svesti, zivotinja-covek
Korisnikov avatar
By Mars
Pa činjenica je vidiš da su je izopštili. I da to dalje znači da mužjaci neće baš oko nje da se otimaju da je oplode i prenesu gene na sledeću generaciju.

Priroda je sve samo ne površna.
naterao si me da jos jednom citam clanak :)

ne znam kako si to zakljucio sto si napisao to nigde tamo ne pise
Pise da su joj usled hormonskog poremecaja izrasle dlake i muzjaci je odbacili

Recimo na osnovu onoga sto pise ja bih zakljucio da lavica nema teranje i muzjak je ne prepoznaje kao zenku.
Pogledaj na netu kako se pare lavovi i kako zenka u teranju feromonima privlaci muzjaka.Zivotinje, a pogotovo macke najvise komuniciraju feromonima.
Njena dbacenost je izazvana verovatno ovim gore jer ona kao takva remeti prirodu copora.
ovo je samo dokaz da zivotinje zive instiktivno a ljudi ne.

povrsan je clanak a ne priroda :)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
a kao kod nas se trans (i ostale lgbt) osobe ne odbacuju od drustva? :roll: na jako slicnom smo nivou
@Mars

aj kad sam vec na temi :P

znas sta je jos zanimljivo na relaciji covek-zivotinja

kod zivotinja izbor "patnera" ne mora da zadovolji sva cula
cak i kod majmuna koga smatramo sebi najblizim

kod coveka mora i potpuni dozivljas seksa je upravo kada su zadovoljena sva cula

kad osecas da su ti zadovoljena sva cula znaci da si zaljubljen do usiju :D
Korisnikov avatar
By Mars
S tim što kod čoveka taj "potpnuni doživljaj seksa" je samo to, seks. Pa onda ljudi imaju potpuni doživljaj seksa sa osobom A (i ništa više od toga), a onda odu kod osobe B pa podižu decu, otplaćuju kredite i ostalo.

A životinje gledaju snagu, brzinu...da li će taj sutra da ulovi hranu za njeno dete ili (sa stanovišta NJEGA) da li ONA ima dovoljno široke bokove (veliko dupe) da može da rodi, sise da doji itd.
@Mars
da me pogresno ne shvatis
ja sam u ovome slucaju napravio paralelu izmedju dobrog seksa i ljubavi
no ljubav moze iskljuciti seks u celini a dobar seks nikada ne moze iskljuciti ljubav
svako ko je bio u ljubavi ili je sada svestan je ovoga

kada su dva ljudska bica svojim culima spojena u jedno prica o kreditima i karticama je od njih miljama daleko

no ljudi konstanto sebe spustaju na "svest" zivotinje zato su i nesrecni
Korisnikov avatar
By Anhedonie
cek cek, ljubav bez seksa moze, a seks bez ljubavi ne moze? :puzzle:

kod mene je obrnuto, ljubav bez seksa je prijateljstvo (nije ljubav) a seks bez ljubavi je seks (bez ljubavi). ti zavolis osobu nakon jebanja? :lol:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
tesko objasniti da mozes bilo koga da zavolis posle dobrog jebanja? :lol: uistinu je tesko objasniti tako nesto

izem ti tu ljubav koja je zasniva na dobrom seksu. a tebi preporucujem da ne lupetas o tome ko je u ljubavi a ko nije na osnovu tvojih debilnih stavova.
Korisnikov avatar
By barni011
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2460797#p2460797]Anhedonie napisao:[/url]tesko objasniti da mozes bilo koga da zavolis posle dobrog jebanja? :lol: uistinu je tesko objasniti tako nesto

izem ti tu ljubav koja je zasniva na dobrom seksu. a tebi preporucujem da ne lupetas o tome ko je u ljubavi a ko nije na osnovu tvojih debilnih stavova.
pa ti nisi ni razumeo sta sam napisao

ajde procitaj jos jednom sve ponovo, pa jos jednom ako treba pa tek kada budes razumeo onda izbrisi ovaj svoj post.

@acid drop

daj mi neki primer da je obrnuto bilo sta sem.... ja mislim da je obrnuto
Korisnikov avatar
By acid drop
To je moje mišljenje i ja mogu samo da ga obrazložim, a ne da dajem primere, nisam iznela naučnu hipotezu, zaboga.

Ali ne želim, ionako se ne bismo složili, zar ne? A i uskoro moram da krenem.

Ciao. xexex
Korisnikov avatar
By Anhedonie
"ljubav moze iskljuciti seks u celini a dobar seks nikada ne moze iskljuciti ljubav"

ajde neshvacena dusice, vidis da te niko ne razume a pises vrlo jasno, budi ljubazan i prevedi ovo jasnije (ako je moguce)
Korisnikov avatar
By acid drop
Sad će da ti okači sliku stopala u čarapama.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
@acid: uh, mozda cu se zaljubiti u tu sliku i zavoleti tu osobu :vruce: al to ne mozes ti da razumes jer ti ne razumes ljubav

a za barnija: mnogo seres. seri manje. ili barem stani iz svog govneta. ako ne razumes ovo procitaj jos 4256245 puta.
Korisnikov avatar
By Madonna
@ BARN
jedno je svaki put reći ''pročitaj ponovo ako ne razumeš.. http://4.bp.blogspot.com/-53WWyl5TL9c/T ... e-meme.png''" target="_blank kad neko uvidi medveđu logiku u tvom postu a drugo uključiti mozak i neku argumentaciju i razmisliti outside of the box

to što tebe gricka savest dok se jebeš s nekim koga ne voliš pa ti seks ne ispadne tako dobar, ne znači da svakoga gricka.
nekome je seks savršeno dobar bez mešanja ljubavi
i ti si niko i ništa da bi tvrdio da je tvoj seks kad si voleo bolji od bilo kakvog bilo čijeg seksa.
kad to pročitaš 12 puta, onda izbriši svoje postojanje
Korisnikov avatar
By Anhedonie
lud? ne, tad te ne bih dirao. glup i ne razmislja? da.
Korisnikov avatar
By antibiotic
eto, cak i zivotinje znaju sta je noprmalno a sta nije :lol:

zelio bih da lavova ima koliko i ljudi kako bi ova lavica pronadje sebi jednu lavicu (ako uopste to zeli).
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!