Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By ryuk
Odvratna je. I ona i njeno polupismeno poznavanje istorije i pokušaj da svojim uticajem utiče na stvari koje niti razume i o kojima nije pozvana da daje mišljenje.

O Šerbedžiji ne znam šta bih mislio. Sa jedne strane radi svoj posao a sa druge nije da nema novca pa da baš mora svaki projekat da prihvati ma koliko gnusan bio.

Kusturica me je, svojom izjavom, sa druge strane oduševio!

Film bi, budući da propagira antisrpsko raspoloženje i potencira genocidnost Srpskog naroda trebalo apsolutno zabraniti!
Korisnikov avatar
By spliff
ti si, pretpostavljam, odgledao film?
Korisnikov avatar
By ryuk
spliff napisao:ti si, pretpostavljam, odgledao film?
Ne, pročitao sam sa IMDB-a zvanini sinopsis koji sasvim dosta govori!
Ali, nameravam da ga pogledam kako bih mogao sopstveni sud da donesem!
Korisnikov avatar
By spliff
znachi ono gore nije tvoj (sopstveni) sud?
Korisnikov avatar
By spliff
"During the Bosnian War, Danijel, a soldier fighting for the Serbs, re-encounters Ajla, a Bosnian who's now a captive in his camp he oversees. Their once promising connection has become ambiguous as their motives have changed."

IMDB
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2345808#p2345808]ryuk napisao:[/url]
spliff napisao:ti si, pretpostavljam, odgledao film?
Ne, pročitao sam sa IMDB-a zvanini sinopsis koji sasvim dosta govori!
really? :lol:
During the Bosnian War, Danijel, a soldier fighting for the Serbs, re-encounters Ajla, a Bosnian who's now a captive in his camp he oversees. Their once promising connection has become ambiguous as their motives have changed.

http://www.imdb.com/title/tt1714209/" target="_blank

edit: spliff je bio brži. ^^
Korisnikov avatar
By ryuk
Evo jednog sinopsisa u formi kritike filma koju piše "Political Film Society".
Stavljen je, naravno, među zvanične kritike na IMDB!
Politican Film Society napisao:As director and writer, Angelina Jolie presents the Bosnia War as a variation on the Romeo & Juliet story. Her In the Land of Blood and Honey focuses on bloodthirsty Serbs, who are determined to eradicate the Bosniacs (Muslim Bosnians) by killing as many men as possible and siring as many mixed-ethnic children by raping Muslim women...
http://www.polfilms.com/bloodandhoney.html - Gorepomenuta kritika

http://www.imdb.com/title/tt1714209/externalreviews - Sve kritike IMDB-a
spliff napisao:znachi ono gore nije tvoj (sopstveni) sud?
To je više moje mišljenje bazirano na sudu većine koji sam imao prilike da pročitam i onih kritika i opisa koje sam uspeo da pronađem na što nepristrasnijim mestima (IMDB)!
Sopstveni sud mogu da donesem tek kada pogledam ceo film koji naravno ukradem od Anđeline!
Korisnikov avatar
By Srklet
The Political Film Society has nominated In the Land of Blood and Honey for the year's best film on human rights and on why peace is preferable to violence.

:giggle:
Korisnikov avatar
By ryuk
spliff napisao:smeshan si :P
:jebise:
Popeye napisao:The Political Film Society has nominated In the Land of Blood and Honey for the year's best film on human rights and on why peace is preferable to violence.

:giggle:
Eto... Predrasude i negativna propaganda su tek počeli...
Korisnikov avatar
By spliff
drzi se ti kurira
i zeljka mitrovica
Korisnikov avatar
By ryuk
Pffff...
Ne bih o tome diskutovao. Video je ovaj forum podosta rasprava o tome ko je kako i kada izvršio genocid.

Negativna propaganda jeste počela od rata prema Srbiji a sada će ovo samo egzacerbirati stanje i širiti laži koje Amerikanci, kao ovce, usvajaju!
Korisnikov avatar
By Delete
Ovakvo neosnovano optuzivanje smo nedavno citali i na racun filma Parada...sad je dosla Andja na red, a najglasniji su, kao po pravilu, oni koji nisu, niti ce odgledati film. :lood:
Korisnikov avatar
By ryuk
Negativna propaganda jeste počela od rata, prema Srbiji a sada će ovo samo egzacerbirati stanje i širiti laži koje Amerikanci, kao ovce, usvajaju!

Fali jedan zarez! Dakle - propaganda, OD rata, prema Srbiji.

:zvezdice:
Korisnikov avatar
By Srklet
well, nije mi jasno kako je srbijanskim tabloidima promakao antisrpski moment u 'mission impossible 4'. naime, zenu ethana hunta (tom cruise) na njihovom ljetnom odmoru u hrvatskoj ubije skupina srpskih terorista. :lol:

doduse, u 'girl with the dragon tattoo' se spominju ustaše u hrvatskoj kojima je jedan sporedni negativac početkom devedesetih prodavao oružje. :D pa me zato cudi sto hrvatsko ministarstvo vanjskih poslova jos nije poslalo demarš švedskoj zbog tog stiega larssona! :pljuje:
Korisnikov avatar
By ryuk
A zašto da ne pošalje? Nije normalno da se ceo Balkan takvim pravi...!

Pre neki dan gledam film (ljubav nekog crnca iz geta i neke bele devojke) i ta devojka na pitanje da li se pazi u tom getu odgovara "Nisam se odselila u Bosnu nego..."!?

Predstavljaju nas kao primitivce i krvožedne zločince a uvek promene mišljenje kada dođu ovamo! Problem je što ne mogu svi da dođu pa se vode nekim posrednim pristrasnim informacijama koje plasiraju mediji i filmovi!
Korisnikov avatar
By ryuk
Zato što taj isti amerikanac odlučuje o tvojoj sudbini!
Popeye napisao:ovo tvoje kenjkanje je u sustini izraz kompleksa manje vrijednosti.
Hahahahha... :) Priceless... Care to elaborate?
Korisnikov avatar
By Srklet
pa objasnjenje je u recenici ispred te koju si citirao. ^^

takodjer, film nema oabevzu biti faktografski ispravan niti povijesna istina. gledao sam 'gladijatora' s prijateljem koji je povjesnicar i on se jako nervirao u vezi svega sto je pogresno u tom filmu. nije mi jasno zasto je uopce ocekivao da bude ispravno. :giggle:

ista je stvar i s filmovima koji se tice balkana. pa naravno da ce svi biti subjektivni, na ovaj ili onaj nacin. s druge strane, svaki film nosi i odredjen u ideolosku poruku, htio to ili ne. trebamo prvo odgledati film od jolie da se mozemo o tome svadjati. :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!