Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Herald
Povodom otkazivanja Parade ponosa u Beogradu, Čanak je upitao koliko je preventivno uhapšeno ljudi s obzirom da se znalo da se priprema operacija paljenja na više mesta, što su, kako je kazao, osmislili vojni stručnjaci.

Liga socijaldemokrata Vojvodine zatražiće u Skupštini odgovor na pitanje koliko je onih koji su pretili da će paliti Beograd, ukoliko se održi Parada ponosa, uhapšeno. Predsednik te stranke Nenad Čanak, u emisiji "Hoću da znam" rekao je da je dodatni problem to što su predstavnici Srpske pravoslavne crkve izuzeti od bilo kakve odgovornosti, čak i kada otvoreno pozivaju na širenje mržnje.

"Iza toga stoje ozbiljni vojni stratezi, onda koliko je MUP uhapsio ljudi preventivno? Nula. Ja bih voleo to da čujem od Ivice Dačića. Jer, to sve smo znali, nikoga nismo uhapsili, ali da oni ne bi to uradili mi smo zbog toga obustavili deo upražnjavanja ustavnih prava zbora i dogovora jednom delu populacije koji nikog ne ugrožava.

Mi smo došli u tu situaciju da predamo ulice Beograda u ruke huligana, bandita, terorista, klerofašista i ostalih grupacija", rekao je Čanak.

link

''''

http://www.b92.fm/channel/Ho%C4%87u+da+znam/80994.html
jucer je jedan poznanik skrenuo paznju na tuznu cinjenicu da se zabranom parade ponosa srbija pretvorila u jednu od definicija onoga sto se naziva 'failed state' iliti 'propala drzava'.

http://en.wikipedia.org/wiki/Failed_state

A state could be said to "succeed" if it maintains, in the words of Max Weber, a monopoly on the legitimate use of physical force within its borders. When this is broken (e.g., through the dominant presence of warlords, paramilitary groups, or terrorism), the very existence of the state becomes dubious, and the state becomes a failed state.
Od svih politichara, jedino Chanak govori i PONAVLJA tj. da se ne zaboravi, ne smetne s uma i da se ne menjaju teze, prave stvari. Dakle, nije samo stvar sada ovo reci jednom ili par puta pa ucutati i dozvoliti da se zaboravi i nikom nishta, vec se ovo shto Chanak kaze mora STALNO PONAVLJATI dok se sistem u Srbiji ne primora da uhapse planere antigej terorizma i njihove izvrshioce.
Jer, ako sada progresivni deo Srbije dopusti da se zaboravi sva ova antiprogresivna nepravda u Srbiji i ako se progresivna i Druga Srbija preda i ustukne, nikad se nishta nece izmeniti nabolje.
Korisnikov avatar
By Stripi
:lol:

Lako je njima da dele stavove sa Tomom Nikolićem kad s njim ne žive u istoj državi.

Divan je :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!