Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Nikodim
Hoće li vanredni parlamentarni izbori biti održani 18. decembra, kao što se šuška?

I da li je moguće da naša vlast(DS), uplašena snagom nazadnih naprednjaka, raspisuje baš na taj dan, jer računaju na malu izlaznost, što, kažu, njima odgovara. Ono, svi će da prže ribu za neku svetkovinu, ko će sad da misli na izbore, a samo će glasači DS-a da izađu...
Korisnikov avatar
By 2kune
demokratija je tako dosadna i repetitivna... :icequeen:
By LeDeNa_
april, maj, itd....uffff...meni to daleko ;) ..Nemam pojma.Mislim da ovi-naprednjaci lol - ipak nemaju sanse brrr
Korisnikov avatar
By walt333
Čekajte DS zaista misli da simpatizeri naprednjaka neće da izađu 18. zato što će da slave ili da idu na slavu? onda zaista TUGA. Ne znam da li da se smejem ili da plačem.
Korisnikov avatar
By acid drop
svim političarima želim da se uguše u sopstvenom prdežu.
Korisnikov avatar
By Mozart
Mislim da se izbori nece odrzati u decembru ,jednostavno nije trenutak ,doduse ima svako pravo na svoje misljenje ,ovo je ipak demokratska zemlja .Mislim da su se prilike promenile u nasoj zemlji u odnosu na nacionalisticke stranke i one stranke koje su desnicarske orjentacije .Ljudi hoce u Evropu ,dosta im je ratova i zveckanja oruzjem ,ovde trebaju radna mesta i bolji uslovi zivota a to mogu samo da ponude stranke pro evropski orjentisane .Ne mogu da kazem da je od 2000 bilo sve medeno i idilicno ali trebalo je dosta toga promeniti i jos treba da se menja ,e sad kada je pocelo sve da ide napred ne bi bilo lepo vracati vozilo u rikverc .Opet jos jednom isticem da svako ima pravo na svoje misljenje i svoj stav .
By Sixto
Odlucili su navodno da bi bio zgodan taj datum jer se krajem novembra ocekuje dobijanje statusa kandidata za EU. S druge strane potpuno ih razumem, Toma i Vucic i da samo sede i nista ne rade bi mogli lako da osvoje vlast samo zbog njihovog nerada i bezobrazluka. Skontala je Borka da cupane obrve i Jelena Trivan bez brnjice nije dovoljno za odrzanje privida dobre, demokratske i produktivne vlasti, pogotovo kad ti je Dinkic vezan oko vrata i rita se.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!