Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By unic0rn
EDIT No. 2

1x16 (Aradija :maji: :minibounce: )
5x17 (^Divlja^ , MorbidAngel, SmileGirl :minibounce: ,natasag, The_goth_girl)
5x18 (Eleanor, the1whowished, Swanheart :bouncy: ,Eruänne, Dyke )
3x19 tabOOgirL, sandrica, Mouse)
7x20 ( zivanshe, bisex-I-guess, reveal :vogue: , Lara, Mindnever_girl, Nelly i Galilee)
16x21 (Zooey ,Kulturni Jelen :cuddle: :elvis: , ms-dynamite, Tea :tea: , Draco :smiling: , ^mary^, MinaHarker :eu: , Julia, InfraRedGirl, joj, Olgic:panker: , Cveticc, Smith5000 :njanjanja: )
10x22 (freya :vestica: ,juliet, SUNNY :carica: , vanillapuff :yay: , galateja :saksofon: , Dusica :sunce: ,, malenaa, Devilish_Diva, The Muse, Pastor)
9x23 (faijnfa, Kittrie :cuddle: , bigirl :volinevoli: ,Nika, Sweet angel :elf: , Elinne :federi: , Amnesia :dj: , B reddie :spijun: , Insomnia )
8x24 (Shmi :cheer: ,sparkic :sladoled: , Vic :teg2: , _Osiris_, mirth:chilling: , m.. :roll: , pcelica, Sarah)
16x25 (devokica, Petra9 :komp: , Talija, Skyen :psiholog: , Mahalia, straw, kiss addict :dance: :giggle: ,elena24 :alikako: ,greenwich :skola: :pokazuje: ,tinkerbell :sigh: , gea, hush, Ida, Sweety, Atlona , Mala Lolita )
4x26 (zbunjena :meda: , Ivory_E, ZimiZamiZum, Doramar)
7x27 (Vega, Galina, Dez :B , Katarina :marinac: , waterlily, Thorn, Letak)
5x28 (Bona :kopanos: , bosie :okret: ,,TheCurseofBlondie, Altra)
12x29 ( xfreelancer :spank: ,Technical Knockout :unic0rn: , Cat Claw :deda: :diplomac: , Angelina777:tos: ,tessio :budilnik: :pirat: , ParisH. :ogledalce: Sanjalica, ivanica :diplomac: ,hightown :peva: ,Xtreme :gitara: ,Marijana, Sky Blue )
10x30 (Acorn girl :sise: , muvica :vezan: , playgirl, Catwoman, vivaldi :mucka: , Aksa:cheer:, anche, Glaistig:alexis: , Kokoro, tori)
8x31 (Inner-Smile :doktor: , tramp :trampolina: , Myself :misici: , Kermit :evilkiss: , EYA :maca: :lukavi: , Marusha,Olivija , TIME)
7x32 (Ljudmila, tatjanam, argentum_inf :rafal: ,Zuzy, gothrose, skorpijica :pinknaocari: , DD666)
4x33 (bombica :saint: , mariii :srbin: , D: ) :cigareta: ,Dana Scully)
3x34 ( bambola :smokin: ,Val :smirk: ,TDN :vegi: )
1x35( Daliborka) :duh:
2x36 (Ljubicasta_Suza :peace: , Harmonia :bicikl: )
1x38 ( Teodora)
2x41 (IBM, Hawk)

@ Acorn girl ...wElKam... udji, ne izuvaj se....ako ti je vruce svuci se...slobodno... :spin:
:dude: :bale:
Korisnikov avatar
By Ivory_E
znaci stvarno.. hocu li ja dobiti tu jednu godinicu ili vam se vise svidjam sa 26 :kletva:
Korisnikov avatar
By bambola
Nisi samo ti u pitanju..puno njih je ostalo na proslogodisnjim ciframa...Evo ja presla u godinu vise-jedino JA,ostale se zamrzle u vremenu?!:cekam:
Korisnikov avatar
By Myself
Ovde se, bre, biju da dobiju godinu manje, a vi navalile da imate koliko imate, 'ocu reci vise nego sto stoji na listi. E, svasta! :doh:
By Bombina
Originally posted by Ivory_E
znaci stvarno.. hocu li ja dobiti tu jednu godinicu ili vam se vise svidjam sa 26 :kletva:
cekaj polakoova poruka je izbrisana jer cu bili na ciscenje
ivory ne brini popravit ce
Korisnikov avatar
By zboO
i krecemo laganiceee.....

5x18 (Eleanor, the1whowished, Swanheart :bouncy: ,Eru�nne, Dyke )
7x20 ( zivanshe, bisex-I-guess, reveal :vogue: , Lara, Mindnever_girl, Nelly i Galilee)
16x21 (Zooey ,Kulturni Jelen :cuddle: :elvis: , ms-dynamite, Tea :tea: , Draco :smiling: , ^mary^, MinaHarker :eu: , Julia, InfraRedGirl, joj, Olgic:panker: , Cveticc, Smith5000 :njanjanja: )
10x22 (freya :vestica: ,juliet, SUNNY :carica: , vanillapuff :yay: , galateja :saksofon: , Dusica :sunce: ,, malenaa, Devilish_Diva, The Muse, Pastor)
9x23 (faijnfa, Kittrie :cuddle: , bigirl :volinevoli: ,Nika, Sweet angel :elf: , Elinne :federi: , Amnesia :dj: , B reddie :spijun: , Insomnia )
8x24 (Shmi :cheer: ,sparkic :sladoled: , Vic :teg2: , _Osiris_, mirth:chilling: , m.. :roll: , pcelica, Sarah)
16x25 (devokica, Petra9 :komp: , Talija, Skyen :psiholog: , Mahalia, straw, elena24 :alikako: ,greenwich :skola: :pokazuje: ,tinkerbell :sigh: , gea, hush, Ida, Sweety, Atlona , Mala Lolita )
3x26 (zbunjena :meda: , ZimiZamiZum, Doramar)
8x27 (Ivory_E, Vega, Galina, Dez :B , Katarina :marinac: , waterlily, Thorn, Letak)
12x29 ( xfreelancer :spank: ,Technical Knockout :unic0rn: , Cat Claw :deda: :diplomac: , Angelina777:tos: ,tessio :budilnik: :pirat: , ParisH. :ogledalce: Sanjalica, ivanica :diplomac: ,hightown :peva: ,Xtreme :gitara: ,Marijana, Sky Blue )
10x30 (Acorn girl :sise: , muvica :vezan: , playgirl, Catwoman, vivaldi :mucka: , Aksa:cheer:, anche, Glaistig:alexis: , Kokoro, tori)
8x31 (Inner-Smile :doktor: , tramp :trampolina: , Myself :misici: , Kermit :evilkiss: , EYA :maca: :lukavi: , Marusha,Olivija , TIME)
7x32 (Ljudmila, tatjanam, argentum_inf :rafal: ,Zuzy, gothrose, skorpijica :pinknaocari: , DD666)
1x38 ( Teodora)
2x41 (IBM, Hawk)

@Ivory...beshe 27?? Gde je zapelo?....jeb ga...sorry...imaj razumevanja... :spin:
Korisnikov avatar
By Ivory_E
e tako.. sad je vec bolje.. hvala..
Korisnikov avatar
By xfreelancer
Originally posted by Myself
Ovde se, bre, biju da dobiju godinu manje, a vi navalile da imate koliko imate, 'ocu reci vise nego sto stoji na listi. E, svasta! :doh:
neka, neka. videce sta ih je snaslo kada se confused otme kontroli i pocne da im azurira starosnu dob jednom mesecno.
Korisnikov avatar
By Myself
Vec sam se obratila Zbunjenoj da smanji size fonta kod xfreelancer. Zasto ona da 'strci' naspram nas ostalih. Sto? :puzzle: Smajli je odgovarajuci, ali velicina fonta nije. Mislim da su njih dve u dosluhu. :zavera: :njanja:
Moja ljubav, kako smo zakljucile juce, ima frizuru k'o Vilma iz Kremenka. I dude su joj slicne. :lol:
Pozdrav confused i da se ispravi nepravda.:nope:
By Bombina
Originally posted by Ivory_E
e tako.. sad je vec bolje.. hvala..
e pa nema potrebe ljutit
ivory :kiss:
Korisnikov avatar
By zboO
@ Myself...izvini...osh mozzda da ti umesim i jednu gibanicu...onako usput?! :njanjanja:

nisam ja u dosluhu sa dotichnom..jednostavno moram istaci SVIMA da ona ima 29 god. i to FOREVER :roll:

pusti je da se opusti...pa cu joj napucam godinicu vishe, mojne se brinesh!!

:lukavi: :evil:
By Bombina
boli me glava gomila ljudi sve imaju svoje godine ne bas izledaju klinke
a znam radoznala tek je 23 gd
Korisnikov avatar
By xfreelancer
@ confused

1. bolje nemoj gibanicu, valjda znas da zene u godinama treba da vode racuna o holesterolu.

2. zaboravih da napomenem da ne volim spanking i da mi se uopste ne svidja smajli. u obzir dolazi samo neki koji bi verno docarao svu moju ljupkost i drazesnost.

a, posavetovala bih te i da se ne bavis ovim zlobnim i mracnim rabotama koje si isplanirala, a ticu se klevetanja moje persone. ko zna sta bi moglo da mi padne na pamet u trenutku afekta i pomracenja moje fragilne svesti! :vudu: :freddy:
Korisnikov avatar
By zboO
ti kao osoba sa 29 god i ko zna koliko meseci :spin: mnogo izvoljevash.....mora da si u happy vezi chim sebi dozvoljavash takav luksuz i takvo ponashanje....e pa tetka ne valja ti rabota!!! Mani ce zanovetanja....sedi na balkon i shtrikaj...a nama mladjima prepusti brigu o smajlicima!!!

:tushe: :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By xfreelancer
vidi zboonjena, nemo' da bih stala da lomim koske! shvati ovo kao ultimativnu opomenu. i btw, ne znam da štrikam i kuki?am. medžutim, znam da heklam al' samo heklerom :rafal: stoga, darlin' pazi kako se ponasas prema 'tetka' freelanceru!

fyi, imam 29 godina i 4 meseca.
Korisnikov avatar
By zboO
ohhh sooooo sweet ... :trep: :trep:
Korisnikov avatar
By xfreelancer
pa, jes' vala zboo, tu si u pravu. krajnje sam sweet. i tek sto napunih 29. :ogledalce:
Korisnikov avatar
By tessio
:protest:

Ocjem drugog ! cmecta ! :durenje:
Korisnikov avatar
By Myself
Originally posted by xfreelancer
fyi, imam 29 godina i 4 meseca.
I Iz matematike sam imala keca! :doh: :lol: :roll:

'Ajde ponovo izracunaj, zivota ti. :cekam: Na Forumu se kazuje samo istina xfreelancer. Sram te bilo. Zar te mama nije naucila da ne lagis?

P.S. Kad ti je rodjendan da ti kupim kalendar? :nokti:
Korisnikov avatar
By xfreelancer
e, pa ne mogu da verujem! od ranog jutra se dovuces da me brukas ovde!
kada sam vec kod brukanja, sto ne odgovoris ovoj zlobnoj, zbunjenoj i neumesnoj zenetini jesam li u happy vezi, i ako nisam cija je to krivica?!?!? mislim, smatrala sam da je bolje da ti objasnis ko mi je srusio visegodisnju ljubavnu idilu. malo je falilo da uopste i ne napunim 29!
Korisnikov avatar
By muvica
Kazu da je sutnja "zlato" iliti "mudrost"...e pa DOSTA! :hand:
Ne mogu vise... :flaming:

Zbun, darlin, sta sam ti zgrijesila pa me toliko mucis?! :puzzle:
Znas da sam slaba na mlijecne zlijezde... :beba:
I jos mi utrpa prefix 3?! :zid:

Predlazem da poslije 29, racunamo samo mjesece...ko je za? :klap: :love:
Korisnikov avatar
By Myself
Originally posted by xfreelancer
e, pa ne mogu da verujem! od ranog jutra se dovuces da me brukas ovde!
kada sam vec kod brukanja, sto ne odgovoris ovoj zlobnoj, zbunjenoj i neumesnoj zenetini jesam li u happy vezi, i ako nisam cija je to krivica?!?!? mislim, smatrala sam da je bolje da ti objasnis ko mi je srusio visegodisnju ljubavnu idilu. malo je falilo da uopste i ne napunim 29!
:blush:

Vidim, tesko si to podnela. :njanja:

Malo falilo da ne napunis 29?! :mad: xfreelancer lagi! Malopre rece da imas 29 god.i 4 meseca (malo sutra!), a srecno si razvedena 3 meseca. Znas sta, ako si ti imala keca iz matematike ja nisam! :plavuso:
Korisnikov avatar
By xfreelancer
znas sta boobarella, ja na tvom mestu ne bih bila tako bahata! bezocno mi unistis dugogodisnji brak, razoris mi srecni dom, a sada me jos i izvrgavas ruglu. sreca pa sam jako mila osoba koja nije zlopamtilo i ne pribegava fizickom nasilju tako cesto, inace bi letelo perje!

nego, vidim i moovica se vratila da trazi pravdu! pojavljuje se sve veci broj zena nezadoljnih time kako zboonjena vodi ovaj resor! evo, sta mi sad vredi sto je korigovala broj mojih godina, kada je onom gnusnom neistinom bacila neizbrisivu ljagu na moju mladost?!? sada mi niko ne veruje da imam 29 godina i oko 4 meseca.
Korisnikov avatar
By Myself
Ja sa ove teme idem dostojanstveno, a Zbunjenoj izjavljujem saucesce. :pop:
Korisnikov avatar
By zboO
:novinar:

svi neshto hoce...ja HOCU da moderator saseche ovaj OFF topic i da vas smesta baci u KANTU za smecje....sto pre....posto se djubre skuplja noCjooom, pa tak' da ne zakasnimo!!! :lol: :lol: :lol:

a sada malo ozbiljno... :lol: (jooj gospode)...

sha hocete vi od mene a???

:bj: ovo ne mogu da vam pruzim...mnogo bi bilo zaista!!!

:federi: ovo me nimalo ne zanima :odbij:

:fuckbed: ovo...pa :kashljuc: ovo TRENUTNO nisam u mogucjnosti da ispunim (tehnical problems) :pms:

:meda: :hug: za mazzenje sam uvek (sve dok mene neko mazi...naravno....) :gemini:

:sise: ovoooo...jeb ga to nemam , p ani to ne mogu da vam dam...

a sada da se bacim na sredjivanje tabele...
Korisnikov avatar
By zboO
5x18 (Eleanor, the1whowished, Swanheart :bouncy: ,Eru�nne, Dyke )
9x23 (faijnfa, Kittrie :cuddle: , bigirl :volinevoli: ,Nika, Sweet angel :elf: , Elinne :federi: , Amnesia :dj: :cuddle: , B reddie :spijun: , Insomnia )
15x25 (devokica, Petra9 :komp: , Talija, Skyen :psiholog: , Mahalia, straw, elena24 :alikako: ,greenwich :tange: ,tinkerbell :mirnatetko: , gea, Ida, Sweety, Atlona , Mala Lolita )
4x26 (hush, zbunjena :meda: , ZimiZamiZum, Doramar)
8x27 (Ivory_E, Vega, Galina, Dez :B , Katarina :marinac: , waterlily, Thorn, Letak)
12x29 ( xfreelancer :spank: ,Technical Knockout :unic0rn: , Cat Claw :deda: :diplomac: , Angelina777:tos: ,tessio :budilnik: :vrcka: , ParisH. :ogledalce: Sanjalica, ivanica :diplomac: ,hightown :peva: ,Xtreme :gitara: ,Marijana, Sky Blue )
7x31 (Inner-Smile :doktor: , tramp :trampolina: , Myself :misici: , EYA :maca: :lukavi: , Marusha,Olivija , TIME)
8x32 (Kermit :evilkiss: , Ljudmila, tatjanam, argentum_inf :rafal: ,Zuzy, gothrose, skorpijica :pinknaocari: , DD666)
1x38 ( Teodora)
2x41 (IBM, Hawk)

@ kermit ....HAPPY BIRTHDAY :) :rodjendan: :poklon: :kiss: :kiss: :kiss: :cvece: :rodjendan:
Korisnikov avatar
By hush
khm! et` samo da javnem da sad imam 26 godinica......

miswim jos u januaru...napunih...26...

:bye:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
:shok: :shok2: :shok: :shok2: :shok: :shok2:

Ajde ti sad meni reci, cime sam sad JA zasluzila ovaj smajli? Mislis da mi ne prilici ovaj : :sigh: ?

:balon:
Korisnikov avatar
By xfreelancer
odlazim i ja sa teme, jerbo mi je preceno oftopikom i smecem, medjutim jos 1 apelujem na confused da se dozove pameti i da mi dodeli nekog drugog, prihvatljivijeg smajlija. sinoc sam se na party-ju raspitala o tvojim whereabouts :serlok: , ali narednog puta necu se zaustaviti na samo na tome . :oklagija: :ostrisekiru: :nokti: i'll be watching.:ninja:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 21
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!