Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Moram da ispričam priču koja me je navela da otvorim ovu temu:

Dakle, imam jedan tvrdi disk, koji je jako crvljiv i pun virusa i koga sam uzeo iz kompa ortakinje da ga popravim kod svoje kuće. Međutim, morao sam hitno da odem ovde gde studiram i poneo sam sa sobom disk i moj laptop.
Kod drugarice je inače bio taj problem da komp dođe do trenutka kada se treba prikazati pozadina, ali umesto toga pokaže pozadinu, sa svim ikonicama i prozorom gole trebe koji ne da nigde drugde da klikneš, a nema nigde ni na tom prozoru da se klikne, da se izađe, te samim tim blokira rad na kompjuteru i ne može se apsolutno ništa raditi. Pokušao sam iz sejf moda da pokrenem: daje golu trebu ponovo. Palo mi na pamet da ga dignem sa Ubuntua, spasem podatke i onda formatiram disk (da, da, sve je na jednoj particiji bilo :facepalm: ), zato sam taj isti disk i poneo sa sobom kući, pa posle ovde gde studiram.

E, sada, pošto sam konačno i narezao taj CD, treba mi zapravo i pravi desktop kompjuter da bih mogao da ubacim ovaj disk, da bih mogao da obavim posao i pitao sam ortaka da li mogu da pozajmim njegov komp. Njemu inače je potreban u naredne dve sedmice komp jako, te ne može da dozvoli da mu se išta dogodi, što zaita razumem.
Ono što ne razumem da on neće da daa da to obavim, iako bi imao vremena, jer "postoji rizik da će virus oštetiti hardverske komponente, matičnu ploču, napajanje i tako to" ili da će preći ponovo na njegov disk, koga ću ponovo spojiti posle, tj. vratiti na svoje mesto. To je meni toliko bilo van pameti da se tako nešto može da dogodi, ali dobro, njegov komp.

Dakle, krajnje je pitanje: Šta je najgora stvar koju virus može učiniti kompu? Da li virus može da napravi prave hardverske štete, tako da se moraju menjati komponente ili da postanu neupotrebljive?
Korisnikov avatar
By andjela
hardverske stete ne moze, ali moze da sjebe windows, master boot record, da zarazi sve .exe fajlove
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!