Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By blabla54380
^sve što je suprotno od tebe teži ka idealnom, a 100po100na suprotnost tebi bi onda bio idealni forumaš.
Korisnikov avatar
By Mage
Ja mislim da je Sprinter ideal svega, pa i forumaša :smeh:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Treba da ima telo Stefana19, intelektualni profil polarlichta, raspoloženje unic0rna i Casina (kad su u elementu), Marsovo strpljenje, da čita kao Ulix, jebe se kao Dirrty i polemiše kao Dušan. Treba da razmišlja o sebi kao Marvin, da piše kao m.., da pije kao Deni i kuva kao Stripi.
Korisnikov avatar
By blenta
pretece me angra
s tim sto bih ja odatle izbacio polara i ducu
a ubacio justme, hansa, hlevdiju i kissqueen
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by AngraMaina

Treba da ima telo Stefana19, intelektualni profil polarlichta, raspoloženje unic0rna i Casina (kad su u elementu), Marsovo strpljenje, da čita kao Ulix, jebe se kao Dirrty i polemiše kao Dušan. Treba da razmišlja o sebi kao Marvin, da piše kao m.., da pije kao Deni i kuva kao Stripi.
:roll:

ovo je prototip satane.
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Sprinter

:roll:

ovo je prototip satane.
:lol:
Korisnikov avatar
By Blady
Idealan.. ma vazi... tako nesto ne postoji ni medju lezbama.
Korisnikov avatar
By Dirrty
:lol:

Ne razumem pitanje.

Kome treba, odnosno ko zaslužuje savršenstvo?!
Korisnikov avatar
By dharmox
Idealan forumaš zahteva idealan forum, a na takvom mestu ne bih boravio.
:sixto:
Korisnikov avatar
By Burak
Idealan forumaš je onaj koji se u potpunosti pridržava pravilnika foruma, približno jednako piše u svim temama(nikako najviše u trač areni i golicljivim stvarima), ne pravi offtopiće, ne otvara teme tipa "treba li Tibet biti nezavisTan" ili teme o Vanesi Šokčić i ostalim raspalim grandiozama.. Ma teško je to - lakše je direktor rts-a postati nego idealan forumaš. ;)
Korisnikov avatar
By Rei
Da ima belog konja
Korisnikov avatar
By dharmox
Ali pitam se čemu bi poslužio idealni forumaš? Gašenju foruma?

Moji omiljeni likovi su Popeye, Uliks, Angra maina, sa svim njihovim manama.
Ne daj Bože da se odjedared prometnu u idealne! :placko:
Korisnikov avatar
By Tungi
Spoj Kal Zakatha,Marsa,Angre,dezelasa,Rei-a,hlaefdige i Winter:)
By Speculum Columbae
Strpljenje Sunceta, inteligenciju hlaevdige, obrazovanje Ulixa, vrcavost Orlando, smisao za humor dzelajze, stav prema životu i ljudima kao bas bleu, srčanost dukkehjema, vaspitanje Angre Maine...
Korisnikov avatar
By Loni

A da ima noge, ramena, čini mi se zube i šta si još beše pohvalio one lepe avgustovske večeri, kao ko?
:D
Da čujem...
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Pa vidiš da nije objektivno, čim treba da ima moje vaspitanje :pijačara: :lol:
By Kragi
Na brzinu: da bude lep kao castor, šarmantan kao sprinter, dobar psiholog kao armand, pozitivan kao hemi, da gleda filmove kao tungi, da ima muda i bude iskren kao mag, str8 look kao svejedno :smeh: , pametan kao wilhelmina, neopterećujuc kao singi, nežan kao taurus, fleksibilan kao nbegi, drzak kao ja i naravno da me voli kao sunce :sweet:
Korisnikov avatar
By Sunce
Pun mi je kurac intelektualaca na forumu, posebno teoreticarki. Oni su mi najdosadniji i njihovi postovi su mi prazni.

Dakle, ja volim vise mladje generacije koje su zivahne.

A idealni su svi, takvi kakvi su.

Kragi, pa sta cu kad te volim. :kiss:
Korisnikov avatar
By Vel boy
ONT - kao ova dva. :) edit: o Boze kad mi vec menjate post ostavite specifikovano koja dva- Rei i hlaefdige. :hvala:

a Sunce bi bio treci da sada nije pocheo da psuje, shto je prvi put da ga chujem da psuje. :giggle: :friends:

MOD edit
Korisnikov avatar
By *deni*
Idealan forumaš ? Mislite, neki miks, koktel osobina svakog korisnika, od kojih bi se napravilo neko idealno korisničko biće, neki nadkorisnik, korisnik - Bog ?
Oštro se protivim takvoj zamisli.
Taj nadkorisnik bi u jednom trenutku, koji bi brzo usledio, skliznuo u fašizam i krenuo da proganja i trebi korisnike koji nisu superiorni kao on, a to su svi osim njega.
:uplasen:
Zato se manite ćorava posla.
Zamislite samo tog mutanta, sa mozgom Dušmanije Maljković, isključivošću Ulixa, snagom Marsa, tvrdoglavošću Vel boya, agresivnošću Rače, militantnošću zozefin, šaljivošću Stripija, provokativnošču 2kune, radikalnošću Ra, maštom Angeline 777, spletkaroškim duhom i libidom Statusa, narcisoidnošću Dirrty-a... itd.itd. I to sve u jednom korisniku. :uplasen:
To bi bio korisnik - tempirana bomba, potencijalni masovni ubica.
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Sunce

Pun mi je kurac intelektualaca na forumu, posebno teoreticarki. Oni su mi najdosadniji i njihovi postovi su mi prazni.
gledas to s pogresne strane. :hand:
radi se o dogorocnom nametanju stavova forumskoj populaciji, koja ce ih prihvatiti jer ionako vecinom nema vlastite, nego samo recikliraju opce mjesta heteropatrijarhata. naravno, mnogo bi bolje bilo da se ljudi sami emancipiraju ili da se, ako vec to nisu u stanju, prepuste emancipatorskim naporima intelektualno-aktivisticke elite. ali ako nista od toga ne moze, onda im jednostavno kontinuiranim ali blagim terorom usadis progresivnije stavove, kakve zelis da imaju, pa ako vec ne mogu shvatiti, znaju barem kad treba potvrdno klimati.
mislim, npr... kako bi se drukcije jedan kiwi suocio s vlastitim rasizmom? :hmm: ovako ga kondicioniras da pocne razlikovati crnce, odnosno da se barem pravi da ih razlikuje. :D

ukratko, jednog dana cemo svi uzivati u plodovima tog teoretiziranja. :party:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!