Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

#1864762
Anti Trafiking centar (ATC) i Gej strejt alijansa (GSA) obaveštavaju javnost da je danas ponovo odložen nastavak glavnog pretresa u slučaju suđenja za ubistvo Minje Kočiš, transeksualne osobe ubijene u januaru 2009. godine.

Do sada je, a nakon hapšenja osumnjičenih za ovo teško ubistvo Ivice Mihajlovića i Novice Radisavljevića, održan samo jedan glavni pretres i to 10. decembra 2009. godine na kome su okrivljeni dali svoje iskaze.

Nakon toga je postupak četiri puta za redom odlagan, od čega dva puta zbog toga što je predmet ostao u Apelacionom sudu po žalbi branioca okrivljenih, što je i danas bio slučaj.

ATC i GSA podsećaju javnost da se po zakonu takve žalbe rešavaju u roku od 48 sati i naglašavaju da se u oba ova slučaja desilo da se predmet zadrži u Apelacionom sudu i po nekoliko nedelja.

Advokat porodice ubijene Minje Kočiš Aleksandar Olenik zato zaključuje da se u ovom slučaju radi o neradu, nemaru i nezainteresovanosti nadležnih u Apelacionom sudu. ATC i GSA očekuju od Apelacionog suda da se ovakav stav izmeni, kao i da se otpočne sa poštovanjem zakonom propisanih rokova.

http://www.gsa.org.rs/cms-run/index.php ... &Itemid=60
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!