Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Slika

Ajmo žene... :tepih:

Šta koristite od sredstava za čišćenje da vam kuća bude uvek čista i mirisna (i da vaš muškarac nikad ne poželi da ode kod druge, a prijateljice zavide kako postižete) :mete:

Prvo ja...što mora da se ima i što najviše volim...

Obavezno nešto za drvene površine, i to tečnost ne sprej i to ono što je kao mlečno, ne uljasto. To i ništa drugo. Fantastičan miris i visoki sjaj koji dugo traju.

Onda isto dodatak vodi za parket. Nikakve politure preko.

Za staklo Windex...na plavo i sa prskalicom...

Izbegavam univerzlana sredstva koja su (navodno) za SVE. Ne, posebno kupatilo, posebno kuhinja, posebno pločice, posebno metalne površine. Uglavnom da miriše na limun, tad imam pun osećaj čistoće. Arf, stari, dobri. Ajax isto. Vim isto. Mr. ovaj, onaj...hm. Nisam zadovoljan.

Voda u šolji jednom na plavo, sledeći na zeleno (mada mi je plavo srcu bliže...) Osveživači....uvek ima nešto, mada svaki put kažem da neću više (oni uljani pa u struju, onda potpourri od lišća ili školjkica pa u korpicu...sprejeve kupim pa zaboravim na njih)

I tako...sigurno ima još nečeg...Ajmo vi neku preporuku...

Slika Slika Slika Slika Slika

Slika
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Toplo preporučujem ako želiš da prođeš test bele rukavice pred gostima:

Slika
Korisnikov avatar
By Mars
Lemon...ultimate...probaćemo.

Ja tebi preporučujem ovo, ako do sada nisi koristio

Slika Slika

Neverovatno lepo skida prljavštinu, priprema za pranje.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Tečni vim, stvarno čini čuda a jako lako se ispira.

Za parket ništa što sam koristio ne valja, čekam da čujem neki koristan savet.

A windex je dobar i za posekotine :awesome:

EDIT: Hvala, probaćem.

Za otpušavanje sudopere, lavaboa i sl.:

Slika

ili ovo:

Slika
Korisnikov avatar
By Mars
Čije bre posekotine?!
Korisnikov avatar
By deran
i protiv ujeda komaraca,daaaaaaaaaa:rotflmao:
Korisnikov avatar
By Mars
Čuj "gledao". Idem u radnju gde na zidu drže fotografije napravljene prilikom njene posete...

Ali se ne sećam da su u filmu posekotine lečili Windexom...
Korisnikov avatar
By Sunce
Pronto classic sprej za drvene povrsine:

Slika

Pronto za pranje parketa:

Slika

Za staklo: Mer.

Slika

Cif ili Frosch sa mirisom limuna za svakakva pranja:

Slika

Cilit bang:

Slika

U solji: plavo-zeleni umetak. :)

Zatim Domestos za solju:

Slika

Za sudove Fairy sa mirisom limuna ili kamilice:

Slika
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by AngraMaina

ili ovo:

Slika
Provereno. Izbor me prenerazio, na kraju sam uzeo ovo jer izgleda opasno (takođe i po nekoj tabeli pozadi za kakve mi je namene potrebno, koja je vrsta cevi unutra, domaća ili industrijska upotreba itd)
Korisnikov avatar
By Mars
Ajmo, bili smo vredni...pauza...

Slika
Korisnikov avatar
By Sunce
A deterdzenti za pranje tkanina, odece...?
Korisnikov avatar
By Mars
Samo imam averziju prema nekim brzim rešenjima...za osvežavanje mebla, suva pranja i slično. Ne, nikako.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by Mars

Ali se ne sećam da su u filmu posekotine lečili Windexom...
Pa da, kad se na kraju ovaj ogrebe po ruci a tast mu kaže "Here, put some Windex on it" :)
Korisnikov avatar
By AngraMaina

Samo imam averziju prema nekim brzim rešenjima...za osvežavanje mebla, suva pranja i slično. Ne, nikako.
Samo dubinsko usisavanje.

Sad me podsećaš da treba da obrišem prašinu, uh.
Korisnikov avatar
By Mars
Aha. Ono: "Dobrodošli dragi prijatelji - i zete."

Windexom bih i ja lečio tako neke :zavera:
Korisnikov avatar
By blabla54380
arf/cif i 'leba u kuci uvek mora da ima. pored toga koristim bref, mnogo je dobar za odmascivanje, ali osecam da je neki tezak otrov cim sa tri kapi mozes 28 sporeta da operes. domestos je nesto najodvratnije sto se pojavilo na trzistu u poslednjih 800 godina. tastaturu svremena na vreme cistim alkoholom, a kad je bas userem kupim novu :D a vi u amerc'i osecam da imate deterdzent za sudove koji moze i da se jede i to pretpostavljam sa nekim ukusom tipa jagoda-jogurt.
Korisnikov avatar
By Mars
Pa...od jestivih aroma mislim da ima samo jabuke, limuna...pomorandze.. Ja menjam neke tipa aromatherapy, 3 vrste pa u krug...nije neki odredjeni miris nego ono...okeanska magla...prolecna rosa itd. Mada i tu već počinje da mi fali miris limuna.

Slika
Korisnikov avatar
By Sunce
Ali hocu da pises o:

prasku za ves,

omeksivacima,

deterdzent za pranje vune, crnih tkanina, tepiha i sl. :)
Korisnikov avatar
By Frey
Ajax sucks. Pronto rules.
Korisnikov avatar
By Mars
Prašak za veš...isto naizmenično: tečni i praškasti. Ne pitaj me da uporedim sa našim jer se time nekad nisam bavio.
Ovo tečno je koncentrovano mnogo, treba da se pazi koliko se stavlja

Slika

Praškasti su ok, al dzabe kad je većina mašina bezveze (bez kuvanja).

Omekšivači jako loši, od 50 vrsta mi se samo dva sviđaju (ne teraj me miris da opisujem) Ovaj je odličan, ostali bzv.

Postoji omekšivač i u vidu maramica, ubaci se pred sušenje i onda gomila stvari ne mora da se pegla, samo lepo ispraviš...

Za crna pranja ne znam šta se koristi, ali idu one reklame "Oh, zašto moja crna haljina nije crna kao tvoja - a kupile smo je istog dana?!?"

:D
Korisnikov avatar
By Tungi
Za kupatilo:

Slika

Za sudove:

Slika

Deterdzent za ves

Slika

I bez ova dva osvezivaca za prostorije ne mogu

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Sunce
"Deco, to vam je cista hemija. Em je gresno, em je kancerogeno. Posadite bosiljak i sve ce biti kako treba!" :opatica:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja bosiljak sijem, meni pelin niče.

Ovako lepo odem u prodavnicu, kupim vim i pronto i rešen problem.

:tepih:
Korisnikov avatar
By blabla54380
meni je od tih osvezivaca sprejeva i onih indijskih stapica muka. kad neko prdne u kuci, ukljucim cepterov osvezivac vazduha i zavrsim posao.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja sam jednom bio na gostovanju u jednoj kući...dodelili mi sobu...a onda hteo da umrem od smrada vanile koji se širio...od negde...i na kraju kad me probudilo onda sam onako ne geldajući bauljao i pokušavao da lociram izvor tog užasa....i bilo je u kupatilu...gomila štapića u ulju...izbacio sam na terasu mada je smrad ostao.

Ume to meni da bude jako ok, ali nikako te neke teške i slatke mirise...vanila, pačuli...

Slika

Nekad kad bih video da u kolima sa retrovizora vise grozdovi žutih jelkica, odbijao sam da uđem unutra.
Korisnikov avatar
By Tungi
Ni ja ne volim te stapice.Muka mi bude,ali osvezivace da.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by Sprinter

a vi u amerc'i osecam da imate deterdzent za sudove koji moze i da se jede i to pretpostavljam sa nekim ukusom tipa jagoda-jogurt.
Pre bih rekao da ovde jogurtom od jagode mogu da se peru sudovi :zongler:
Korisnikov avatar
By AngraMaina

Slika
To je velika istina. Imaju i one kuglice, mislim da su najbezbednije u pogledu upropašćavanja odeće.
Postoji omekšivač i u vidu maramica, ubaci se pred sušenje i onda gomila stvari ne mora da se pegla, samo lepo ispraviš...
Blagosloven bio ko je to izmislio. Samo složiš veš dok je topao, on se sam ispravi i ne mora da se pegla :dance:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by AngraMaina

To je velika istina. Imaju i one kuglice, mislim da su najbezbednije u pogledu upropašćavanja odeće.
Blagosloven bio ko je to izmislio. Samo složiš veš dok je topao, on se sam ispravi i ne mora da se pegla :dance:
Boze, kao da pricamo o analnom inputu: moze biti tecni, pa onda postoje kuglice, pa praskasti input, pa onda u vidu maramica...:lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!