Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Pazi, i ranijih godina je bilo sličnih titula (ne prvog mesta, doduše), ali je bar konkurencija bila drugačija.
Korisnikov avatar
By kal zakath
Ma pitanje je je šta je provod. Moj najluđi provod je bio u Doolin-u, selu u Irskoj sa nekih 200 stanovnika. Nigde nikad takve žurke.
Korisnikov avatar
By Mars
Nešto spontano ili organizovano, možda tradiocionalno?
Izvini na indiskreciji, ne moraš da odgovoriš...

Elem, svi smo se mi nekad, negde proveli najluđe u životu. Sad...neko će da kaže da je to i bilo baš u Beogradu, razumljivo potpuno...Ali ja se evo već neko vreme trudim da razumem ovaj superlativ...
Korisnikov avatar
By kal zakath
Kako da ti kažem, sve odjednom. To je selo sa 3 puba, gde od ko zna kada sviraju svi koji išta znače, su značili ili hoče da znače u irskoj folk muzici. Pa tako svako veče, u svakom od 3 puba nastupaju ti muzičari i onda opšta žurka. I onda nekad totalna ludnica, a verovatno nekad manja ludnica. Kada sam ja bio, bilo je 3 dana totalna ludnica.
Korisnikov avatar
By Mars
Pretpostavljam i da krigla piva nije bila 8€ i da je pušenje (cigareta) bilo dozvoljeno i unutra, ne napolju 6m od ulaza u lokale?

To inače i jesu neki preduslovi provoda i BG tu ima komparativnu prednost nad nekim drugim metropolama...
Korisnikov avatar
By kal zakath
8 eura krigla? Ne budi lud. Možda 8 eura bačva. A za pušenje...pokušaj Ircu nešto zabraniti, pa onda da vidiš "žurku".
Korisnikov avatar
By bas bleu
Originally posted by kal zakath

Kako da ti kažem, sve odjednom. To je selo sa 3 puba, gde od ko zna kada sviraju svi koji išta znače, su značili ili hoče da znače u irskoj folk muzici. Pa tako svako veče, u svakom od 3 puba nastupaju ti muzičari i onda opšta žurka. I onda nekad totalna ludnica, a verovatno nekad manja ludnica. Kada sam ja bio, bilo je 3 dana totalna ludnica.
that's me hood ;)
Korisnikov avatar
By Sunce
Nadam se dace otkriti i ovaj forum. To je leglo provoda. Inficiramo pederluk, ali obecavamo dobro raspolozenje. Lucidno! :yay:
Korisnikov avatar
By Tungi
Da uputim Novosadjanima za onu grupu na fejsu,samo cu da obrnem "Beograd je sve sto Novi Sad nikad nece biti":njanja:
Korisnikov avatar
By Mars
Obzirom da je anketa sprovedena, da je Beograd zvanično na prvom mestu .... cenim ga da već jesu otkrili ovaj forum.

I da je to bilo presudno za konačni plasman, naravno...

:)
Korisnikov avatar
By Marvin
Ja sam bio u par evropskih gl. gradova u str8 provodu i to studentskom (a oni bi kao trebao da budu :colorado: provodi ) i po tome što sam tamo video ( :zeva: ) nije ni čudo da je BG tako zabavan.

E sad, ne mogu da poverujem da je broj 1 u svetu.
Ako jeste, baš je jadan taj svet :sigh:
Korisnikov avatar
By ns.happy
kakvi smo srbi, skrnavi, i taj momenat - sto se sme svugde pusiti i jeftino popiti - cemo unistiti, kad pocnu da primenjuju onaj zakon o zabrani pusenja. dakle, ni ova titula nece biti dugog veka, ponovo cemo biti na zaceljima svih mogucih lista. a da. u jednoj necemo. u korupciji.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Tungi

Da uputim Novosadjanima za onu grupu na fejsu,samo cu da obrnem "Beograd je sve sto Novi Sad nikad nece biti" :njanja:
upravo. vi cete uvek biti na 80km do novog sada. :zid:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Scena elektronske muzike u Beogradu takođe važi za jednu od najboljih u Evropi, ali i na svetu.
majko mila, elektro umire!!!
Korisnikov avatar
By toni79
Beeeoogrraaadddd :hiphip: :hiphip: :hiphip:

pa meni jest bilo do jaja i spada mi u top 3-4 najdraza grada. Nije da se ne mozes dobro provest negdi drugdi, ili da ima najraznovrsniju ponudu (e.g. u usporedbi s nyc naravno da ne), ALI: jeftino je a dobro (pusili drinu [s filterom molim lijepo], pili rakiju, jelen i lav, vozikali se taxijima od mercedesa do yuge di kacavida drzi prozor), hrana i vino isto jeftino a dobro (moj sesir), ima bogatu povijest (setkali se knez M., bili na kalemegdanu, blabla), ima savu i dunav (sliknula gdje dunav ljubi nebo), i najvaznije: Beogradani su super za provod i zajebanciju. Toliko smo ljudi upoznali u 4 dana i svi su nas zvali vamo tamo onamo da se nismo imali vremena ni okrenit (sad, bice da smo i mi njima bili prilicno genijalni, jel... :plavuso: ). A i valjda slicna kultura, spika, direvi, a ipak nisi doma pa to sve skupa u kompletu ispada super. Lipo se zarakijas, ispleses, na after partiju se vec grlimo, frendovi nemili, ka. A i brate imate miljardu mista za izaci, za razliku od zg-a, jel...

Dodes u zapadni svijet prvo te odma na granici spizde pitanjima ko si sto si odakle i kad ides ca. Drugo, sve je skuuupooooo za umrit. Trece, nema pusenja. Cetvrto, ako ides na atraktivnija mjesta i nisi na listi gostiju osjecas se ko pizda, peto ljudi su generalno dosta zatvoreniji. Sesto, skupo je. I nema rakijanja, ni toliko grljenja. :giggle:

Ne vridi ovo uvik i za sve ali takva su bila moja iskustva.

Zakljucak price:
Drum & Bass u Bg :love:
Zene u BG :love:
BG :love:
By Storm
Stranci koje znam, kada dodju ovde obično se iznenade i lepo provedu.
Nema ovde nešto previše da se vidi, ali ujutru su obično mamurni.
Ovde postoji jedna doza opuštenosti, a i ljudi su uglavnom srdačni. Čast izuzecima (see "Obraz").
Korisnikov avatar
By Loni
Ja mislim da je provod u našem gradu dobar samo u leto, plus mesec i po proleća i jeseni.

Imamo Kalemgdan, Skadarliju sa posebnim šmekom, reke sa splavovima, jezero s kafićima pored plaža i kafiće na otvorenom oko Knez Mihajlove.
Plus jeftinoća za zapadni džep.

Al' za zimski deo godine ovo sve ne važi. Treba se zabiti u neke rupe, gde sve smrdi od smoga i biti srećan ako nađeš slobodno mesto u separeu.
Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by ns.happy
Scena elektronske muzike u Beogradu takođe važi za jednu od najboljih u Evropi, ali i na svetu.
majko mila, elektro umire!!!
Sjajno! Ne mogu docekati da mu dodjem na sahranu...
Korisnikov avatar
By ns.happy
otidjite na pajinu onda, to vam dodje nekakav trance...
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by Mars

Kako da formulišem pitanje...

Ajde ovako: vi među nama koji ste bili u drugim metropolama...da li se slažete sa ovim?

Klik.
ovo je bedan tekst, nema sta da se slazem ili ne slazem.... ali mislim da u beogradu ume da bude bash super provod. a provodio sam se svuda po evropi i malo po americi.

ne znam za vas, ali meni je u provodu kljucno s kim se provodim
Korisnikov avatar
By blenta
Prema istraživanju koje je uradio "Lonli Planet" :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by djo

ne znam za vas, ali meni je u provodu kljucno s kim se provodim
Gle stvarno.

Da je ljudima samo na trenutak taj detalj pao na pamet, pa da ne prave ova glupa nazovi istraživanja.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
meni to znaci da grad po njima nema nista drugo da ponudi osim jeftinog pica i seksa. nisam odusevljen, ali srecom pa me niko ne pita :sigh:
Korisnikov avatar
By 2kune
Pa nemojte tako... :(
Evo baš je organiziran četverodnevni super tulum za pravoslavce... :opacupa:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Pa dobro... gde se to izlazi u Beograd na dobar provod?
Kad god nekog pitam, niko nema pojma...
Ustvari, prvo im padnu na pamet splavovi... not my kind of fun...

Skadarlija? Pa mogu na klopu, ali nisam jos toliko mator da sedim u kafani i slusam starogradsku muziku...

Beograd nema , ili barem meni nije poznato, neku alternativniju scenu... negde gde ne mora sve da bude "ekstra" gde god se okrenes ... negde gde se muskarci ne oblace po dosadnom sablonu, a devojke ne idu samo da bi im se neko udvarao... a sto je najbitnije - da bude dobar provod meaning: dobri ljudi i dobra muzika..
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!