Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By deran
Kako se radi,na kom delu kompa se čuvaju bekapovani podaci,i sve što smatrate da je važno-molim za pomoć!

Hhvala :D
By fazza
Zavisi od toga shta hocesh da bekapujesh, zavisi i na kom mediju, ne mozhe to da se objasni u dve rechenice.
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by fazza
Zavisi od toga shta hocesh da bekapujesh, zavisi i na kom mediju, ne mozhe to da se objasni u dve rechenice.
Ma nešto slika i muzike sa mojih hardova,ništa specijalno...Slike su mi nekako najvažnije,jer sve ostalo opet mogu naći na netu,al to ne.

Ja sam ipak mislio da to nije tako komplikovano...

Nikako da nađem priliku,pa sad koristim-avatar ti je skroz ql-si ga sam radio? :cowboy:

@abcd-vrlo fala,al mi to ne pomaže mnogo :blush:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
da bi bekap imao smisla potrebno je da originalna i bekap kopija budu na fizički razdvojenim medijima. bekap na drugoj particiji nema puno logike, jer hard disk ako rikne - riknjavaju sve particije.

za manje količine podataka, najbolje je da narezuješ na kvalitetne DVD diskove malom brzinom (manje grešaka u narezivanju). posle te diskove skloniš na sigurno. za neki temeljniji bekap, kupiš eksterni hard disk koji priključiš samo kad bekapuješ podatke.

da bi ti podaci bili još sigurniji, možeš da napraviš više kopija i da svaku držiš na različitom mestu. pa ako ti na radnom mestu izbije požar, izgoreće ti i bekap DVD-ovi koje tu držiš, ali neće oni koje držiš kod komšije, na primer. :smilegrin:
Korisnikov avatar
By deran
Fala 2Q :kiss:

Daklem na Verbatim:cool:
Korisnikov avatar
By vman33
Acronis true image skines program i napravis "image" particije stane na cd i kad komp nece da radi slucajno mozes da bootujes sa disca-a ili mozes i samo odredjene foldere:tamoamo:
Korisnikov avatar
By andjela
najbolje je da bekapujes na posebne hard diskove. ipak je magnetni disk mnogo sigurniji od dvd_a
By fazza
Jeste najsigurnije, ali i najneisplativije. :) Tako bih chuvao samo extremno bitne podatke, a ne gluposti tipa slika i mp3ojki. :boxer:
By Pending-For-A-Bending
ma da... narezujes na DVD i onda on oksidira i cao djaci... slazem se sa andjelom da je najbolje na neki hard...
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by fazza
Jeste najsigurnije, ali i najneisplativije. :) Tako bih chuvao samo extremno bitne podatke, a ne gluposti tipa slika i mp3ojki. :boxer:
Pa meni su moje slike extremno važne,nisam ja NBS ni BIA :evil:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
dvd diskovi su sasvim ok. pa nećeš ih držati na pećki valjda.
Korisnikov avatar
By deran
Nope-narezaću slike na po dva diska-bekap bekapa :srbin:

I posle odšampati...
By fazza
Originally posted by andjela
wd6400aaks... 640GB... 60€
Ma, slazhem se ja sa tobom da je hard disk najbolje reshenje, ali ne i u njegovom sluchaju. :) Shta ce mu hard disk od 600 giga, ako mu treba za bekapovanje par slika i mp3ojki koje mogu da stanu na par DVDa?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!