Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Sedim ja veceras i gledam L word....i njih 4-5 sede u sobi i tako bleje, pricaju...otkud znam..
I ja se setim kako meni nedostaje moje drustvo i nasa zezanja bla truc smrc...i onda skontam..da ja retko kad, kad sam sa nekim vecim drustvom, volim da razgovaram...nekako to izbegavam...ili obrcem sve na salu, ili cak ne volim da budem sa vise ljudi u prostoriji i da sedimo i pricamo...jezim se od toga...Jednostavno zapucam... i gledam da sto pre odem odatle... I onda se pitam... Sta to nije uredu samnom?

E sad...ni sama ne znam poentu ove teme...jednostavno, ajde neka pitanje bude...Plasite li se razgovora?? I desava li se ovo jos nekome osim meni :molise:

Razumecu ako me niste razumeli...:sigh:
Korisnikov avatar
By pthalo
Volim da razgovaram kada sam sa samo jednom osobom. A kada sam sa mnogim osobama ne znam šta da kažem, i teže je čitati sa usnama, i prebrzo govore i ne mogu da pratim razgovor, i ćutim

:mazi:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Volim da razgovaram. Najvise u 1:1 odnosu. Maksimum 4 osobe da nas je ukupno (ako se znamo).
U svakom vecem drustvu se zabijem u cosak i cutim celo vece.
Jednostavno, ne mogu nista da kazem, cak i ako svi cute, ili je to sto kazem totalna lgupost, koju nikad ne bih rekla u (za mene) normalnoj komunikaciji.
Inace, kad je 1:1 mogu do sutra da brbljam nije mi problem, od sitnica i gluposti do ozbiljnih tema, ali u vece drustvu, no way.
:psiholog:
Korisnikov avatar
By scout_finch
volim da razgovaram,cak volim da vodim i glavnu rec ako je teme neka potpuno nebitna,ali ne volim da pricam o licnim ili ozbiljnim stvarima sa grpom ljudi,tad se ne osecam prijatno.
cak i kad imam nesto da kazem drugaricama,obicno kazem prvo jednoj pa drugoj pa trecoj.

a sto se tice tih "grupnih" razgovora,moje drustvo je toliko bucno da u principu niko bas ne stigne puno da kaze a da mu neko ne uleti u rec.
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xx
Volim da razgovaram. Najvise u 1:1 odnosu. Maksimum 4 osobe da nas je ukupno (ako se znamo).
U svakom vecem drustvu se zabijem u cosak i cutim celo vece.

Same here...
Mislim da je otvorena i dobra komunikacija jedna od sushtinskih stvari izmedju prijatelja....poznanike i trach-partija ekipe necu da pominjem posto tu ozbiljni razgovori retko dodju na red.
Chak i ako ih ima to su jedne te iste teme o kojima se stalno pricha.
By J...
Tesko je imati otvoren razgovor i osetiti pravu bliskost sa vecom grupom ljudi i onda se tu sve svodi na zezanje. To mi je uglavnom dosadno i ako se zadesim u takvoj grupi narocito ako se ne poznajemo dobro, ja sam od onih sto uglavnom cute i posmatraju sa strane sta se desava.

Onda procenim koga bih mogla da pridobijem za sebe i izvucem iz te grupe za neki bliskiji razgovor, jer me zanimaju pojedinci a ne grupa. :D

Sa jednom osobom je moguce postici mnogo vecu bliskost u razgovoru i to mi je zanimljivije.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Zaljubljena
Sedim ja veceras i gledam L word....i njih 4-5 sede u sobi i tako bleje, pricaju...otkud znam..
I ja se setim kako meni nedostaje moje drustvo i nasa zezanja bla truc smrc...i onda skontam..da ja retko kad, kad sam sa nekim vecim drustvom, volim da razgovaram...nekako to izbegavam...ili obrcem sve na salu, ili cak ne volim da budem sa vise ljudi u prostoriji i da sedimo i pricamo...jezim se od toga...Jednostavno zapucam... i gledam da sto pre odem odatle... I onda se pitam... Sta to nije uredu samnom?

E sad...ni sama ne znam poentu ove teme...jednostavno, ajde neka pitanje bude...Plasite li se razgovora?? I desava li se ovo jos nekome osim meni :molise:

Razumecu ako me niste razumeli... :sigh:
Jok sad, ali jesam u tvojim godinama.

Koliko kontam, ti si jos jako mlada, ides u srednju skolu i to.

Ja sam u tvojim godinama bila tako blago nesigurna (ne na svakom planu, ali na dosta njih) i stidljiva, i izbegavala da iznosim svoje emocije, ili neke svoje stavove tako pred gomilom ljudi (jer bi mi bivalo neprijatno), a mogla sam oci u oci (isto sa dozom nerpijatnosti), a onda sam se, ocigledno, resila te stidljivosti i svega toga i postala dosta samouverenija.

Mislim meni to sto se tebi desava i sto ti dozivljavas kao problem deluje kao najnormalnija faza u necijem odrastanju (mada ima ljudi koji kroz to ne prolaze na taj nacin, sve vreme sam imala tako neko brdo prijateljica koje su bile u stanju o svemu tome da razglabaju, potpuno ubedjene u svoje sveznanje, a retrospektivno gledano, trucale su gomilu gluposti) i kao nesto sto ce proci kad se malo vise formiras kao osoba, kad formiras neke svoje stavove (sto nikako ne znaci da i sad nemas ili nesto) i odnos prema svetu. Nekako kad skontas sebe, i kad skontas da je sve ono sto ti jesi sasvim legitimno, normalno, posebno i samo tvoje i ok. I da su tvoji stavovi tvoji stavovi i da onaj ko se s njima ne slaze moze da ti pljune pod prozor i ono sto osecas sasvm u redu, iako se neki drugi ljudi mozda ne bi osecali tako, ili reagovali tako da su na tvom mestu.

Ne znam ni sama kako to sve da ti objasnim, jer ocigledno nisam razmisljala o tome sa te strane (mada sam prosla kroz to, i razmisljala o tome tada, a sada nisam, jer je iza mene).

Anyways, ocigledno si sklona introspekciji, sto je dobro. Verovatno i slusas sta ti ljudi govore i imas stav o tome (koji ne zelis nuzno da podelis) sto je ok. Verovatno se tvoji stavovi o nekim stvarima i razlikuju, sto je isto dobro. Mozda o onekim stvarima nisi stigla da razmisljas, sto je opet dobro, jer ti se upravo ukazala prilika.
Ubedjena sam da je to sto ne zelis da diskutujes samo faza u tvom odrastanju, i da ces je se vremenom osloboditi.

Tako da je sve u najboljem redu, u sustini.

A tebi, ako to predstavlja problem, ti korak po korak pocni da se ukljucujes u razgovor, ako naidje tvoja tema, ili ti u tom trenutku to ne bude heavy. Tako mic po mic.

Jebiga, ovo ti pricam iz soopstveno iskustva, bila sam mali nesigurni mishic, a sad drzim vakelu kad god mi se ukaze prilika.

Ja sam skroz ubedjena da ce ti to sve korz koju godinu izgledati smesno. Ok?
By mikka
kod mene je situacija obrnuta
ako u drustvu nastane dramska pauza (doduse, retko kad), obicno na mene racunaju da je prekinem
u principu, uvek mogu da smislim nesto da uradim ili kazem da podignem ili malo obojim atmosferu, ali svakako mi vise prija da razgovor tece spontano i bude dovoljno izazovan u duhovitom, medjuljudskom, pa sto da ne, nekad i u nekom filozofskom smislu
ali ako mi je drustvo u kome se zadesim potpuno neinspirativno, sledeci put izbegavam da ponovimo "cajanku" :farewell:
By Çâðê_DUP
Ne smeta mi, ali volim da budem necim zaokupljena, jer mi misli odlutaju s vremena na vreme, pa da se ne bi stekao pogresan utisak da se dosadjujem.

Dosad sam se potpuno isto ponasala na svim girl's okupljanjima. Jednom sam uglavnom raznosila case i flase i sendvice (doduse, bila sam domacica :giggle: ), na drugoj nisam imala tu slobodu, ali sam srecom dohvatila po par sagovornika i navodila vodu na teme koje mi odgovaraju.

Ne bih mogla da podnesem da se dosadjujem i cutim. Imam suvise energije, dakle, ili ulazim u diskusije sa jednom, tri, pet, sedam osoba, ili raznosim case, sredjujem, pitam sta kome treba, preporucujem filmove, pustam filmove :D
..
Tu sam, a opet i nisam tu :lood:
...
Naprosto, mislim na 1000x stvari istovremeno i desi mi se da blago odlutam u mislima (manifestuje se tako sto se blago zagledam u daljinu), ali to zaista retko ko primeti.
..
Najprijatnija mi je varijanta koju je pomenula J (da se tu zadesi jedna meni zanimljiva osoba i da odemo u dubiozu sa svim i svacim, no, to se zaista retko desava).

edit: mikka, i od mene se tako nesto obicno ocekuje, meni to nije problem, jer mi ta vrsta dramskih pauza u drustvu ne prija. i da, ako je drustvo neispirativno, nema arrivederci, no bye bye
Korisnikov avatar
By Dina
Ja danas ne mogu da gledam L word :rida: Svidja mi se to njihovo stalno drustvance. Ja sam uvek tome tezila - da imam vise nekih bliskih osoba, sa kojima sam stalno u kontaktu i sa kojima sam toliko slicna da je atmosfera prijatna i podrska nesumnjiva, a opet toliko razlicita da mogu da cujem moje situacije iz drugog ugla. U nekim periodima zivota sam uspevala u tome, nekad ne. Ali rekla bih da vise volim ta okupljanja nego ona jedan na jedan, mada svakako ni protiv toga nemam nista. Ali pozicija jednog prijatelja mi je jasna, jer se vec dobro poznajemo pa taj razgovor ide utabanim stazama. A kad je vise ljudi ma koliko poznavanje bilo dobro ipak ima neki drugi smer i energiju jer vise osoba izgovara nesto, pa drugi reaguju, pa to ipak krece u ne toliko predvidivom pravcu, sto je interesantnije i inspirativnije. Kad se radi o ne tako bliskim osobama, onda kako kad, nekad volim okupljanja, nekad ne. Obicno ih ne volim kada sam u losoj fazi i ranjiva. Inace, ne smeta mi ta situacija sa vise ljudi u prostoriji, ali opet zavisi od ljudi, nekad je to prijatnije a nekad neprijatnije. Retko se desi da se ne uklopim, ali desi se ponekad i to, a i to nije smak sveta, ne moze da se nadje uvek zajednicki jezik sa svima.
By mikka
Originally posted by Angelina777
i da, ako je drustvo neispirativno, nema arrivederci, no bye bye
andjo, naravno nisam mislio na ljude koji su mi prijatelji i neki poznanici, jer su to mahom duhovite i meni interesantne osobe sa kojima mogu da pricam dok nam ne pomodre jezici i upale se trbusnjaci(a dovoljno je prisustvo makar i jedne takve osobe)
tu mi je bila najpre slika onih ustogljenih po pravilu tako smarajucih drustvenih "eventa", kojima prisustvujem sve osim iz zabavnih razloga, i naravno da ih ne napustam demonstrativno :drama:
ali ih radije ne bih privatno ponavljao u kombinaciji istih ljudi ;) :sarana:
Korisnikov avatar
By .L O S T
zavisi kako se osecam u tom trenutku i kako sam raspolozen..... ma koliko je veliko drustvo ako su ljudi sa kojima se druzim i ok sam nije frka ali ako sam u novom drustvu.... mozda je tad i pametnije manje pricati:wink:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Da da da da sto vise ljudi i sto vise price.. yuhu :goran: :goran: :up:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Mislim da se i ja u guzvi izgubim. I uvek nekako uhvatim zrtvu i pricam sa jednom osobom povremeno ne bacim neki komentar rraspricanoj masi :D
Korisnikov avatar
By KiWi

gledao sam taj deo ... tj. uhvatio to parče ...

koliko su je popljuvali, serija uopšte nije loša ... zapravo, baš je dobra :D
Korisnikov avatar
By Modesty
mnogo zavisi o kakvom društvu je riječ,ako su to osobe na nekoj mojoj razini,onda volim učestvovati u diskusiji,pričati ili pak slušati druge koji imaju što za reći a ako je to neko društvo koje se po stavovima razlikuje od mojih onda radije čutim,ne upuštam se u objašnjavanje ili nedaj Bože ubjeđivanje.
U principu volim razgovarati i komunikaciju vrlo lako uspostavljam i sa potpuno nepoznatim osobama,tipa u busu,nekoj ustanovi dok čekam i sl.
Što bi Meša Selimović rekao:"razgovor je možda i jedina spona među ljudima"
By Snow_Crystal
Originally posted by Zaljubljena
POtpuno te kapiram o cemu pricas i meni se to desavalo i desava se i dan danas. Mada ako sam sa svojim drustvom onda sam totalno opustena i pricam ko navijena ali ako neko nov dodje onda se povucem u sebe i vise volim da slusam nego da pricam. A ako je neko drustvo gde samo 1 osobu poznajem uf progovaram samo ako me neko nesto pita ovako cutim. :zid:

Najgore mi je kad imam trip sta sad pricati sa nekim. Mrzim osecaj kad kljestima izvlacim reci od sagovornika. Bolje mi je da lepo odem posle 5 min nego da se mucimo i ja i ona/on..
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Pricam u svakom drustvu, ali sto je drustvo vece, to je stepen intimnosti moje price manji.
Korisnikov avatar
By blenta
joj kiss ajd ne lazhi
stepen intimnosti ti exponencijalno raste sa proteklim vremenom
a broj osoba nema uticaja uopshte

:flasher:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
hm, mislila sam na ono - pocinje zurka, pa u pocetku ima 5 ljudi sa kojima sam super,
a onda se broj postepeno povecava do oko 20, e, tu nema vise intime.
Korisnikov avatar
By blenta
a too
:blenta:

znachi istina je

a ja mislim svaki put da sam prepijan
i da sam vid'o neke dobre dude
i onda kao naaaah kakve dude, pa bio sam u gay klubu
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Uh...
Hvala m i Snow_Crystal :)

Ja uvek mogu da nadjem temu za razgovor, ali nekako....ne volim da dug pricam sa ljudima, jer imam neki trip da ce da pitaju, kazu nesto sto meni ne prija...nem pojma...i strasno mi bude neprijatno kad me neko non stop gleda, onda smao gledam kako da napustim prostoriju sto pre....

Ufff.....nekad mi se desava da sa najboljim drgc ne mogu da pricam, jednostavno izbegavam svaku temu...ma strasne tripove ja imam..

:doh:
Korisnikov avatar
By ROYAL
Meni, u principu, nije tesko da uspostavim komunikaciju sa novim ljudima (pod uslovom da smo kod nekog ili smo namerno okupljeni zajedno), a izbegavam da se socijalizujem u redovima za cekanje bilo koje vrste.
Ni kod mene to nije uvek tako bilo (ranije samo u svom drustvu k'o navijen), ali drustvo se prosirivalo i sada me okruzuju ljudi koji mnogo i glasno pricaju, i imaju sta da kazu, pa sam i ja naucio da se izborim za rec i odrzim paznju ljudima dok pricam. Naravno, postoje i minus faze kada mi se bas nesto i ne prica, kada sam samo nemi posmatrac i slusalac, tako da mislim da drustvo i atmosfera dosta doprinose nivou moje ukljucenosti u razgovor, kao i, naravno, tema o kojoj se trenutno prica.
Korisnikov avatar
By reveal
Ne reagujem dobro na osobe koje ne poznajem dobro... ne znam sta da pricam, imam neke pritiske i svasta tako... Volim da cutim kad je nepoznato drustvo.
Sa ljudima koje poznajem sam skroz super i kolicina ljudi me ne zadrzava da pricam i ucestvujem u razgovoru ako bar polovinu dobro znam... tako nekako...
Da sumiram, treba mi neka podrshka sa strane u vecem drustvu da bi me pogurala... :skijanje:
Korisnikov avatar
By TheDutchess
Ja sam uvek nekako delila ljude...na neke sa kojima mogu da razgovaram ozbiljno i neke s kojima to ne mogu...
Stoga ozbiljne razgovore zapocinjem samo sa odredjenim ljudima...
Ovako se vise cela prica svodi na zezanje,gomilu nebitnih informacija.
Korisnikov avatar
By Blady
Meni se mnogo svidja takav zivot, kakv vode u L word-u..
ON: volim razgovore, nekad mi prija nekad ne, sa nekim ljudima da, sa nekima ne.. sve zavise od energije koja se krece izmedju nas..nekad moze biti pozitivna, a nekad negativna.. A ti, mozda treba da izvagas i skontas sta tebi tu smeta... i zasto se tako ponasas, cim pricas o tome, cini mi se da gledas to kao problem....
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Da, meni je to veliki problem..samo ne znam kako da vam objasnim sta je meni tu tacno problem...
Jer meni se desava da nekad ni sa meni najblizim osobama ne mogu da pricam :doh:
Strasno..
Korisnikov avatar
By Blady
Verovatno si izuzetno zatvorena osoba...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!