Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By ns.happy
(andjela, pomagaj)
Ko god se imao prilike igrati sa samsungovim telefonima, skontao je da imaju grozne teme. Ja sam uzeo juce samsung j 700 i hocu da promenim temu, ali ne znam gde da trazim. Konsultovao sam google, ali sam spetljan za te stvari... Imate li neki sajt...?
Hvala :)
Korisnikov avatar
By uninvited
ja se secam jednog sajta,ali nisam bas sad sigurna da tu mozes naci neku temu,ali proobaj.

srpskirulet.mywap.02.co.uk

pa ti bas vidi,ima li sta tu.. :)
Korisnikov avatar
By horus.
ne znam zasto, ali osecam jaku averziju prema samsung mobilnim telefonima... pre bih nosio neki musavi alcatel, no neki kick ass samsung...
Korisnikov avatar
By uninvited
Znam. I ja imam samsung i ocaj je!
ali navikla sam se na njega pa necu da ga menjam,vec cekam da licno crkne jadan,kako ne bih osecala krivicu. :D

a za adresu,nju imam vec 3 god i ne posecujem je i stvarno ne znam sta mozes pametno naci tu. ali pokusaj pa vidi. :)
Korisnikov avatar
By ns.happy
oket, hvala medyc :)
po meni, samsung je ozbiljna firma koja pravi jako dobre telefone. ni jedan mi se nije pokvario, sta vise, imam jedan godinama i uvek mu se vratim. ovo govorim kao neko ko je isprobao sve moguce marke. nokija je po rangu tu negde, samo mi se njen dizajn i estetika ne dopadaju koliko samsungovi aparati.
:love: samsung
horus - :njanja:
By superfly
vidis, meni je samsung x700 prvi fon koji se batalio.

:mazi:

dizajn je ok, bolji od nokije. no, to je vec druga stvar. bla.
Korisnikov avatar
By ns.happy
da ali ekrana od 500 inca... nesto se pokvarilo...
By Swanheart
huh, mene je to u pocetku jako nerviralo, sada mi je vec ok
swanimir koristi ova 2 i zadovoljan je

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By ns.happy
pa superfly, odluci se, da li volis ili mrzis samsung?
By Paranoid Androgynoid
as far as i know samsungu se teme ne mogu menjati :hvala:
to cini mi se i pise na svakom samsung-ovom review-u.. ja koristim D900 i nemoguce je promeniti temu, sigurna sam da isto vazi i za D500, D600, E600 i E800.. ono sto imas u telefonu mozes menjati, van toga. ne. :sigh:
mada meni moja crno nandzarasta ni malo ne smeta :bale:
Korisnikov avatar
By ns.happy
ma cool je, covek se nekako navikne, sta vise, ali ipak... naci jos neku temu ... mrnjau...:ruzan:
By Paranoid Androgynoid
pa, jeste lepo.. ali sam ja toliko zaljubljena u taj samsung da mi nemogucnost menjanja tema stvarno ne predstavlja nikakav problem. :leviathan:
ranije dok sam imala SE menjala sam teme svaki dan.. valjda zato sto mi telefon nije pruzao puno a i nije bio nekog izgleda, pa sam se trudila da ga na taj nacin ulepsam i bilo mi je stalo do toga. :nesiguran:

sada, sa samsungom.. stvarno mi ne treba nista vise :love:
i izgleda fenomenalno, po meni najlepsi dizajn telefona ubedljivo.. a i pruza vise nego dovoljno. jedino me nervira sto sa kartice ne pusta cele foldere u mp3 ali, who cares, there're i-pods and mp3 players :)

:love: Samsung!
By Swanheart
ako polozis ispit objasnicu ti kako da resis i taj problemcic :njanja:

:swan: the :nerd:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by untouchable
samsungu se teme ne mogu menjati
Zato sam i pitao. Vidim raspalili ljudi o necemu sto je nemoguce, pa rekoh ajd da vidim sta su mu uchinjeli da promene temu. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!