Nista specijalno.. ..nekoliko igrica u kojima sam ja vezivao (tudje) ruke i npr stavljao povez preko ociju.. i igrao se sa ledom, voskom npr..
i grickanje, volim da grickam
..volim to drhtanje tela u neznanju.. pod neocekivanim naletima stvari koje radim..
...
Ali sve je to soft ipak..
Osim slappinga, npr.. to vec moze da me ponese
..
Sto se mene licno tice, mogu da podnesem samo povez preko ociju & uzivanje i potpuno predavanje OSECAJIMA sa tim povezom..
..mada mi je to najlepse kada oboje imamo povez.. ili kada je potpuni mrak, mada ipak taj povez ipak ima neki svoj smek
..
Ima osoba koje obozavaju samare, npr.. ja nesto ne volim da samaram..sem ponekad, priznajem
..
Ono sto OBOZAVAM - Drzanje za kosu, blago cupanje, i kada se ljubimo, dok osoba uziva u ljubljenju, da prekinem to ljubljenje drzeci je za kosu, i drzim joj glavu na milimetar od mojih usana, dok se ona trudi da me poljubi.. uh, to bas volim.
To igranje kao u fazonu - ne dam ti
Mislim, u tom trenutku i ja zelim da se te usne spoje, no me lozi to odugovlacenje..
..
A bas BDSM.. ne znam..ok mi je da ja vezujem, nemam nista protiv.. licno ne podnosim da nemam mogucnost pomeranja.. ili, 'ajde, kontrolu.. Pre svega nad sobom & svojim postupcima..
..iako mi naravno ponekada prija da imam kontrolu i nad drugima
..
Sushtina je - nisam nesto u S/M fazonu, koliko sam u fazonu IGRICA svih vrsta..
..pa se zalomi da se neka i granici sa S&Mom
..
Ali npr. neke osobe koje su bas submissive, mogu biti extremno dosadne.. prosto kao lutke, samo puste da im radis sta zelis..
..i mene to smori.
..
..Ma koliko osoba bila sub, mora imati inicijativu NEKE vrste, zelju da nesto uradi, pa onda ja to npr sprecim... na kratko.. to vec lozi.
Ove koje su u 'lutka' fazonu su prosto dosadne.
pS. Cestitke za otvaranje foldera.
EDIT - A prvi suret.. ne znam, iskreno.. davno.. tipa kada sam otkrio sex, otkrio sam i da volim soft fazon dominacije..
...ali to se, kod mne, pre svega svodi na igranje, kazem..pa se igrom, potpuno nenamerno, zadje u razne 'klasifikacije' sexa