Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Spisak izvodjaca i satnice mozete naci ovde: http://www.exitfest.org/index.php?optio ... &Itemid=87

Ulaz za sva navedena dešavanja je besplatan, a ulaznica će biti „svetleći prst“ stečen na biračkom mestu. Bez takve potvrde o glasanju neće biti moguće ući na bilo koje od navedenih dešavanja.
Ulaz je slobodan i za sve koji ne učestvuju u drugom krugu pokrajinskih izbora, što će moći na ulazu da potvrde jedino ličnim dokumentom u kojem kao mesto prebivališta nije navedena nijedna opština u Vojvodini.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ja cu posle cele noci provedene u Bg biti isuvise komirarn da u nedelju izalazim opet...ali na glasanje cu svejedno izacji :eu:
Korisnikov avatar
By Mahoney
ja sljakam na izborima do kasno u noc.
pokusacu da odem na bazen, marko nastic & dejan milicevic... pa sta bude :D
Korisnikov avatar
By *deni*
Mahoney , ako nije tajna, kolika ti je dnevnica za izborni dan ?
Ja za prvi krug 11. maja primila svega 2000 dinara, pa mi se sve cini da su me ovi moji radikali prevarili. :pljuje:
Korisnikov avatar
By *deni*
Je l da ?
Znao sam da ce mi od usta uzeti, pa makar i tih 500 dinara !
:pljuje:
Korisnikov avatar
By Zoe
Ja sam isto cula da je 2000din, ne brini danijela :lol:

Inace, necu izaci na izbore, a ni na taj Exit.....ehh, da je bio sinoc...... :sigh: Ubismo se pentrajuci se po tvrdjavi i trazeci Nesto.......
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Zoe
Ja sam isto cula da je 2000din, ne brini danijela :lol:
Proverio sam kod nase sekretarice, i ona kaze da je 2000.
Dobro.
Nije da bih pravila pitanje za 500 dinara, jebesh 500 dinara, ali ne simpatishem kad primetim da neko hoce da me prevari.
Uvek kazem sebi :
" Ako njih nije sramota da zakidaju za tako male pare, shto bi tebe, Danijela, kao savesnu radnicu i najmljenicu, bilo sramota da se zbog toga bunish i protestvujesh na sav glas ?! "
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!